Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 849
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 75
  • В светлината на слънцето
Нали ни помните драмата с математиката? Не мога да не похваля детето. На контролното по комбинаторика една от малкото петици (шестици май е нямало) е нейната. Ей, доживях, а детето се успокои, че не е толкова зле. Така се беше спекла преди това покрай миналогодишните проблеми. Каза, че не било лесно, и се ядосва за дребните грешки, защото били глупави и е можело дори 6 да има.

# 76
Лулу,бравос на детето!

# 77
  • Варна
Ех, че хубави новини, Лулу! Браво на Теди! Все така и да не се дава!

# 78
Много е щастлива, все едно е изкарала 10. Blush И е някак по-уверена в себе си вече. Голям стрес изкара и това сега много я мотивира.

# 79
Ей сега ми писа - не й е достигнало съвсем мъничко за 6, ядосва се. Simple Smile

# 80
  • Резерват "Северозапад"
Браво!

# 81
  • София
Аз така и не успях да изчета предишната тема, а вече и новата е напреднала. Записвам се да ви следя. Моето момче е супердоволно от училището и съучениците. Много харесва и курсовете по японски. Аз съм щастлива, че сподели, че бил попаднал на правилното място.

# 82
Йееее! Преди малко й коригираха оценката по математика в ел.дневник - вече е 6. Явно наистина е била много малка грешката. Детето е на седмото небе от щастие. Няма такава радост.Blush

# 83
Браво, поздравления за успехите!

# 84
  • Варна
Браво, lulumba, радваме се с нея! Нека все така да й върви!

# 85
Лулу и аз се радвам за Теди. След всички седмокласни мъки е чудесно, че намери своето си място и вдигна самооценката си. Сега чакам да се похвалиш, че отново пише.

# 86
Това е за голямо браво на Теди!!!

# 87
  • София
Браво на Теди!

# 88
  • София
Много е щастлива, все едно е изкарала 10. Blush И е някак по-уверена в себе си вече. Голям стрес изкара и това сега много я мотивира.
Браво, Лулу, много се радвам за Теди! Много е важно за едно дете да се чувства уверено и спокойно, тогава може да покаже потенциала си, а не под страх и стрес. Heart

# 89
  • София

И аз да се присъединя към поздравленията за Теди, милото дете, дано все така да се справя!

Аз нямам какво да кажа, влязоха нещата при нас в някакво русло вече - учене, малко спорт, малко игри на компа, сън - тия нещица Laughing Пак е в някакъв период на усилен растеж, при него е все така - на скокове. Опита вчера да обуе един чисто нов панталон, който взехме в края на лятото - ми тесен му е! Явно е качил някое и друго килце за месец-два, та сега ще ограничаваме храната, ха-ха! Искам да видя как ще стане...На височина не смея вече да го премеря, само се моля поне маратонките да изкарат един сезон, че аман от изваждане!

Общи условия

Активация на акаунт