Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 047
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 750
Ох, на мойте мъже никакво впечатление няма да им направи дали са омачкани или не. Големият искаше да тръгне за Ловеч с маратонките. Убедих го да вземе и зимните кецове. Пиша му сутринта - "Виждаш ли, вали сняг, добре си ги взе". И той - "Опа, аз пък отидох с маратонките на училище"😤  "Споко мамо, до обяд ще се стопи снега"

# 751
  • София
Оф, гледам Втори план, на Карбовски, с учителя Тео. Тъжно ми е, че такива учители изчезват от системата. Все по-малък е шанса, детето ми да срещне такъв Учител....

# 752
Оф, гледам Втори план, на Карбовски, с учителя Тео. Тъжно ми е, че такива учители изчезват от системата. Все по-малък е шанса, детето ми да срещне такъв Учител....
И ние го гледахме с голям интерес. Възхищавам се на този Човек! Толкова малко останаха тези учители. Големият син успя да се докосне до 3 такива идеалисти - знаещи и искащи да дадат. Малкият няма този късмет, пращам го на частни уроци при тях. Поне в нашия град 80% от сегашните учители са на работа само за заплатата. Да не говоря, че повечето са неграмотни.

# 753
   Мдаааа,рядкост са вече истинските будители.Децата ми срещнаха по 1-2ма по пътя си досега и смятам,че наистина такива хора оставят следа в умовете и сърцата на учениците си.

Къде се изгуби Русалка,много ми е нужна за съвет.

# 754
  • София
Тука е:) Давай с питането.

# 755
Забранила си ЛС-съчиних в стихотворна форма текста за поканите на щерката.Имам нужда от редактор и акъл.
   Имаш ЛС.Благодаря за вниманието!

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 17:47 от марулета

# 756
  • София
Да споделите после творбата Wink

# 757
Санака, добре се завърнала, не разказа нищо, хареса ли ви, къде точно бяхте? Тъкмо гледам прогнозата и си мечтая за моренце, но не Тайландско. В друга посока гледам аз, но да видим дали ще ме огрее.
Браво и на математичката, не може всичко да й върви.

На моята утре май е класното по БЕЛ, не съм я видяла нещо да пише, чете учебника. Не ми се мисли.
По математика чака резултата, и там не беше особено доволна.
Но голяма е, да се оправя.

Представям си ако и  гадже скоро  се намеси, ще отиде и това старание. Но здраве да е, ще им дойде акъла.

# 758
  • София
Бяхме в Пукет, но не в лудницата на Патонг /там е Содом и Гомор/, а в южната част на острова, където е значително по-спокойно. Хубаво беше и интересно. По принцип това не е моят континент, не е моята кухня /за разлика от мъжа ми, който много я харесва/, не са моите хора /не че са лоши, напротив, но не ги усещам близки/. Моята любов е Южна Америка, а душичката ми остана в Африка /има нещо магическо в този континент/. Но хубаво си беше и в Тайланд. Има уникално красиви места, плажове, екзотики за гледане и преживяване. Находихме се на масажи - страхотни и без пари. Дори малкият ходи на масаж. Joy Доста обикаляхме - и с коли и с лодки. Къпахме и яздихме слонове, пускахме се по въжени мостове и тролеи през джунглата, гмуркахме се  и т.н. Хем си починахме и заредихме слънчевите батерии, хем, поради многото пътуване, часова разлика и впечатления, се върнахме пребити като кучета от умора.

# 759
Да, красиво е, но много комерсиално вече, и хората....гледат да изкарат пари, колкото може повече, това с пазаренето не ми е по-душа. Някак доста тъжни ми се видяха.
 А Патонг….пясъка жесток, но беше доста мръсно, плажа нищо особено, през 2 мин минава някой и ти предлага я очила, я мазила, надуваеми кресла, няма спокойствие, а вечер по баровете- нямам думи, такива травестити не съм виждала до сега. Бяхме април 2018, но отседнахме в залив преди Патонг в страхотен хотел. Имаме близък там, живее, женен за тайландка, направи ни обиколка на острова, разказа ни много. Моторни лодки, плаване с кану, Джеймс Бонд, девствени острови, красота.
Повече ми хареса Самуи, бих се върнала там. Слоновете обаче им бяха изтормозени, явно не попаднахме на добро място. Но сафари в джунглата- жестоко. За съжаление не сме гмуркачи, предполагам е било много красиво и под водата.
А полетът на връщане беше приказка, в нов самолет, страхотни кресла,четох, дремах, през 15 мин стюардеската ми носеше фрешчета, и времето мина.  Върна ми спомените с твоя разказ.

# 760
      Еха,супер,момичета!От сърце ви желая още много екзотични дестинации.Аз си мечтая за една Буда Пеща/Боже,как се пише???/,мъжът ми ми подари предколедна,но аз се отказах.С щерката с разбрахме,кат мине сватбата,ще идем двете,по женски,не с екскурзия.Аз обичам да имам време,да се разходя по малките тесни улички,на пазарите,да усетя самият град.Не искам  музеи и замъци.От училището на синът ми има екскурзия,той ще ходи,но не ме иска с него.

# 761
  • София
Марулета, това ще е като по филмите! Hug
Майка и щерка по уличките, женски приказки, кафенца, смях, пазар...ехааа!
А как се пише правилно, не знам, но да ви кажа аз до ден днешен, като чуя Буда/пеща и Букурещ ( това го знам), броя до 5, преди да се изкажа, че съм имала няколко неприятни изцепки с демонстрация на географски познания! Joy

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 23:33 от Слънчевата

# 762
  • София
      Еха,супер,момичета!От сърце ви желая още много екзотични дестинации.Аз си мечтая за една Буда Пеща/Боже,как се пише???/,мъжът ми ми подари предколедна,но аз се отказах.С щерката с разбрахме,кат мине сватбата,ще идем двете,по женски,не с екскурзия.Аз обичам да имам време,да се разходя по малките тесни улички,на пазарите,да усетя самият град.Не искам  музеи и замъци.От училището на синът ми има екскурзия,той ще ходи,но не ме иска с него.

Е, то оставаше и да те иска. Joy Нашите ще ходят до Барселона в края на юни.

И аз не си падам по организираните екскурзии и също обичам да се разхождам, да дишам въздуха, както се казва. Сами си организираме пътуванията. Намислила съм едно сафари в Танзания или Кения, докато още ми важи ваксината за жълта треска. Joy

# 763
     Сутринта моят мъж дава на наборакапаро за екскурзията,и му вика-Ето за теб,и за майка ти.А дребния се пули и отговаря     "тати,не бъди толкова ларж,едната сума си я спести".И според мен нормално е да не ме иска.
   Слънчева,да,ние май стигнахме до този етап с щерката,когато разчупихме бариерата майка-дъщеря.

# 764
  • София
Мда, така се случва. Аз бях ужасен пубер, за нещастие на мама. Започнах да я разбирам и сякаш заобичах повече, станах благодарна, едва след като самата аз станах майка...

Общи условия

Активация на акаунт