Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 859
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 105
  • В светлината на слънцето
Валенце, не ти видях поста, но разбирам за какво е бил. Дори не ми се коментира това нищожество. С вас съм! Heart

# 106
Спомням си, Лулу, като протичаше кампанията по кандидатстване - 2-ро, 3-то, 4-то класиране, че твоята майчинска интуиция отказа участие в надпреварата. Ти беше преценил училището като добро и очевидно за детето ти е такова. Дано и ние успеем по правилен начин да подкрепим децата си в края на тази учебна година!

# 107
  • София
Аз моя мисля да го подкрепя с точилката в най-скоро време! Rage

# 108
  • София
Валенце, навсякъде е мястото да се коментират такива теми.
В групата на "рака, орела и щуката" (крайно не подходящи за описанието им животни) понякога си мислех, че този най-става. Дори да е грешка на езика (явно не, предвид начина на говорене), един човек на място щеше да си посипе главата с пепел и да се скрие някъде с наведена глава.

# 109
  • София
Белинде, ама стигаш ли го още с точилката?
Моята е от ония късите и при последния ми опит, да го застигна с нея, той я хвана. Добре, че не я извъртя наобратно! Joy

# 110
  • София
Лулу, успех на детето каквото и да избере. Hug

Слънчева, успех и на теб, знам за какво говориш (при мен проблема със сладко то го няма, но пак е същото)
Не си стигнала най-тежката фаза Joy, когато започнеш и да ги сънуваш

# 111
  • София
Белинде, ама стигаш ли го още с точилката?
Моята е от ония късите и при последния ми опит, да го застигна с нея, той я хвана. Добре, че не я извъртя наобратно! Joy
Белинда, късно е вече за точилката. И на мен ми идва на моменти да я хвана, но намерих друг начин - няма ли работа/учене/, няма и удоволствия - спорт, пари за разни джаджи и екскурзии. Мда, дано поне това сработи, защото другото е да го оставя да си троши главата.

# 112
  • София
Simple Smile
ТМ, аз заплашвам с орязване на орязания свободен достъп до РСто...
Вярва ми, че мога да му докажа, че съм чак такъв лаик с РСтата...
Скрит текст:
а баща му чака момента, в който наследникът ще се светне, че може да опита и да успее да заобиколи  рестрикците...но това ще стане след като осъзнае, че РСто може да се ползва не само за удоволствие

# 113
Здравейте, може ли да кажете някой подходящ сайт за диктовки по английски език, които да се слушат на компютъра?

# 114
  • София
Забравих да похваля Уча се. Детето е много доволно от уроците по Математика.

# 115
  • София
Здравейте, може ли да кажете някой подходящ сайт за диктовки по английски език, които да се слушат на компютъра?
https://www.englishclub.com/listening/dictation.htm

# 116
И как да не минеш на червено?

# 117
  • Варна
Валенце, подкрепям ви и аз! Няма да се давате! Борете се докрай!

Лулу, много се радвам за Теди! Винаги съм се възхищавала на хора, които са способни да пеят, аз не мога и един тон да изкарам. И колко срам съм брала в училище за това! Моят мъж пееше в хора на университета и аз много се гордеех от това Simple Smile, макар че тогава бяхме само гаджета.

При нас нищо ново, освен че осмокласникът май започна да се разболява. От нищото. Тази вечер просто вдигна температура. Натъпках го с лекарства и се надявам да утре да е тип-топ. А пие за профилактика витамини и крил (рибено масло). Мразя ги тези вируси, а те тепърва започват.

# 118
  • София
Да се похваля: 5.50 на комбинаториката! 😍
А беше мрънканееее.

# 119
  • София
И аз влизам да се похваля със същото- 5,50 на Комбинаториката, при положение, че наистина и беше много трудно. Но благодарение на учителката, която я подготвяше за НВО, както и на усилията и, се  е справила чудесно. От 6 задачи има 5 решени и една донякъде, доколкото я разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт