Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 923
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 225
  • В светлината на слънцето
vasilena, прекрасно момче имаш! Браво! И аз се просълзих, признавам. Прегърни го от мен! Heart

# 226
  • Варна
Браво, vasilena, гордейте се с това дете и да ви е жив и здрав!

# 227
  • София
Василена, мечтая си някой ден да имам трима зетьове като твоето момче !!! Оставям настрана факта, че почти бях станала футболна съпруга и имах афинитет към футболисти, но майтапа настрана - определено си падам по мъжкари и самостоятелни момчета ! (не, че някой ще ме пита де, но ако ми доведат някое мамино синче с по-слаби крака от техните, с по-тесни дънки от техните, с изскубани вежди, с прическа с повече лак от моята и с теснички раменца, може и бой да яде първоначално InnocentSunglassesBlush)

# 228
  • София
Биби, не че нещо, ама те съвременните футболисти и вежди скубят /и не само/, и прически правят, и дънки с капсички носят, воПщееее - накъде отива този свят Joy

# 229
Качиха проектите за профилирана подготовка. Пуснала съм линк в темата за МОН. Добре е да се обсъждат на едно място, защото засягат доста набори.

# 230
  • София
Дидева, заболя ме главата от профилиращата подготовка по Математика!
Отивам да пия вино! Wine Glass

# 231
Докога ще съм жива да те уча. Първо се налива виното, после се отварят проектите. Joy

# 232
  • София
Жива и здрава да си, да илядиш!
Гледам, че индукции има, но отказвам да се запознавам с тях... Поне, няма да е преди виното! Joy

# 233
  • София
Днеска съм на просеко. Подариха ми го, отворихме го, не е мойто нещо, ама викам да го изпием, преди да се разгазира...Мъча го тука, ама слаба раота...Не се четат такива важни нещана едно голо просеко...Друг ден ще е!

Наборът има 4.40 на контролното по комбинаторика и е БЕСЕН. Целият клас бил вързал 4.50 за петица в дневника, само той с тоя лош късмет...Опитах се да кажа нещо за лоша подготовка, но не - късмет било! Ако щеш!

# 234
  • София
Белинда, не ги разбираш тези неща (и аз така) Joy

Четейки снощи vasilena ми идеше да се разплаче от умиление... днес сутринта ми идеше да се разплаче от не знам какво...:
Скрит текст:
Звъни телефона:
-Да.
-Мамо, аз от колко съм на училище
- Dizzy Face Е, аз ли трябва да знам от колко си часа на училище?!
- Нали смениха времето? И сега в колко да тръгна...
-:joy: Приятел, ти не ползваш часовник! Колкото ти показва телефона, толкова е часа, движиш се пак по него!  Ние от вчера сме по новото време, което по никакъв начин не ти се отразява. Joy Joy
(определено си е паднала крушката под крушата) Joy

# 235
  • София
Докога ще съм жива да те уча. Първо се налива виното, после се отварят проектите. Joy

Тц, аз така постъпих, но не е достатъчно. Отваряш виното, изпиваш минимум половин бутилка, два валиума и 3 хапчета за кръвно. Чак тогава почваш да четеш. И пак не е сигурно дали ще успееш да запазиш спокойствие. Trollface

# 236
  • София
Белинда, и у наше село, все късметът е крив. Или другото е: Аз това го знам, ама нещо съм се бил разсеял... Joy

Моето, след поредица от възклицания, реши да хвърли око, на какво се удивлявам. Погледна, погледна, па рече: Тц, ще си уча информатиката. Ще хакна сайта на МОН, ще си напиша 6ците за дипломата и няма да се занимавам с глупости... Joy

Още не съм сипала виното, че съм на лекарства и инжекции и не знам, как ще се отрази И вино. Thinking

# 237
  • София

Четейки снощи vasilena ми идеше да се разплаче от умиление... днес сутринта ми идеше да се разплаче от не знам какво...

А топли и студени вълни имаш ли? Joy

Шегувам се. Hug

Обаче въпросът "кога да тръгна като се смени времето", направо изкърти тавана. Joy Да вземе да ги запознаем с моята девойка - тя тръгва на училище 7 часа по-рано, ако тръгва с нея - все ще стигне навреме. Joy

Слънчева, е баш сега е моментът за четене на проектите - и без това си на дрога, сипи вино да я подсилиш и почвай.

# 238
  • София
Белинда, и у наше село, все късметът е крив. Или другото е: Аз това го знам, ама нещо съм се бил разсеял... Joy
О, да, и това - всичките ми грешки са тъпи.
Ми, това какво говори за тебе, бе, джанъм?!

# 239
  • София
Слънчева, виното с инжекция та, само мезето ще е трудно да мине през иглата.

Санака, рано е за вълните. Joy Младежът трябва да го гледам до 30 Wink тъй беше инструктажа на д-р Драганов.
Шемет... Ще има нужда от някоя девойка да го напътства...

Общи условия

Активация на акаунт