Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 930
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Спокойна, ние цялата фамилия ходим при Филипов, в тази клиника, дето е отстрани до 20-та поликлиника, в блока май зад пицария Рагаци се пада, не й помня името. Доволна съм!

# 256
  • София
Благодаря ти!
Утре ми е последният работен ден за тази седмица и ще погледна. В 20та ни е личната, която декември също искам да сменя.

# 257
  • София
И ние сме към клиниката до 20-та, ако за същата говорим, макар че живеем малко извън София...😁

# 258
С подобни опасения отидох в ортопедията /детска/ на "Пирогов". Не помня дали плащах - навярно да, но ме приеха, направиха обстоен преглед, откриха плоскостъпие, което застрашава гръбнака, получих диск от рентгенографията и указание за контролен преглед след година. Ако не е спешно - има дни на превенцията на гръбначните изкривявания - пак в "Пирогов" /аз заради това отидох там - бях изпуснала с няколко дни кампанията/, в които не само правят прегледи, но и рехабилитаторки демонстрират упражнения за стабилизиране на гръбначната мускулатура. Не пречи да попитате ще има ли и кога, а ако не, може ли да заведете детето на преглед.

# 259
Здрастиииии!Малко ви поизтървах,но една седмица обучавах момичето,което зае мястото ми на работа,а после бях болна,/все още съм /.Наборът е в Банско на екскурзия,не го виждам в нета,не звъни,значи се забавлява.
   Миналата седмица двама хубавци от класа си купили вейпове/или вайп/-тия цигари с течност.И взели,че ги запалили в междучасието,при все,че има камери.Класната ги спипала.Сега ще ги видим на екскурзията какви ще ги сътворят,пък може и да са кротки,знае ли човек?!
   За понеделник имат по немски да напишат по едно изречение с всяка дума,като може да включат няколко думи заедно.С комбинаториката,без да стигаме до частен учител,се справи с 5ца.Аз съм доволна,защото,след като помрънка,взе че си седна на дупето и си прочете уроците.
  От 9.11.започват зоните по волейбол,ще има отсъствие от училище,дано класната да прояви разбиране.

# 260
  • София
Аз, пък, тази вечер се подготвих за Контра- Хелоуин. Отварях вратата, черпих малките "изчадия" и ги ..... плаших. Хайде сега да видим, кой кого! Селфито ми излезе малко размазано. Ама, нали се пУАшим тази вечер.

# 261
  • София
Хахаха, абе жена, горките деца! JoyJoyJoy
Пищят ли, като отвориш?

# 262
  • София
Аз, пък, тази вечер се подготвих за Контра- Хелоуин. Отварях вратата, черпих малките "изчадия" и ги ..... плаших. Хайде сега да видим, кой кого! Селфито ми излезе малко размазано. Ама, нали се пУАшим тази вечер.

Аз ще те сънувам, за хлапетата не знам.

# 263
  • София
Хахаха, абе жена, горките деца! JoyJoyJoy
Пищят ли, като отвориш?
Ааааа, неееее! Отварям лекичко, предупреждавам че съм черпещо с бонбони зомби и едва тогава се показвам в целия си блясък. След първоначално ококорените очи, следва бурен смях и коментари, като "яко" или "супер маска". Моят дългуч е на тренировка. Докато той тренира, майка му го замества. Достойно!

# 264
  • София
А моят тиквен фенер е спечел първо място днес в училището на малкия. Bowtie

# 265
  • Варна
Simple SmileЧестит празник на уважаващите Хелуин!
У нас е голямо вълнение заради предстоящата екскурзия до Румъния. Багажчето е стегнато, всичко нужно (разбирай лична карта, пари, телефон и зарядно) е в чантата. И вече няма търпение Rolling Eyes
Аз имам малко страничен въпрос, но ще съм задължена ако някой може да ми помогне. Как най-лесно и с възможно най-малко прекачвания мога да стигна от централна гара до летище? Разгледах сайта на Летище София и  видях, че може и с метро, при това доста бързо. Но сайта на градски транспорт/мобилност нещо не иска да ми покаже разписания и други подробности. Та ако може малко помощ? Flowers Hibiscus

# 266
  • София
Хващаш метрото, от централна гара, в посока обеля. Гледаш на влакчето да пише, че е до летището. Нямаш прекачвания.

# 267
  • София
Защо в посока Обеля?
(аз уж почти местна, но не е ли ЖП гарата посока Лозенец и там смяна с другата линия посока Летище)
Значи то зарърта и отива към Люлин и от там към Летището? А няма ли шанс да е към Бизнес парка?

Снощи ходих до едно любимо училище и да предам едни похвали за едни добри волейболисти (който разпозна, разпознал Wink ) ... Традицията продължава...

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 21:54 от Desem

# 268
  • София
За да не се налага да се лута в тунелите на Сердика и да сменя метродиаметрите. Ще се забави 10 мин, но е по-лесно и спокойно, ако не познаваш станциите или си с багаж. Sunglasses
Има шанс да е до Бизнеспарка, за това казвам, да чете! Редуват се влакчетата. Жената трябва да хване това, на което пише, че е до летището.

# 269
  • Варна
Слънчева, благодаря ти! А билети за метрото от къде се купуват? Предварително? На място? Вътре?

Общи условия

Активация на акаунт