Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 944
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Резерват "Северозапад"
Биби, тук те бием Mr. Green - 100% северозападна девойка предлагам Joy

# 1 036
  • София
Да бе предимство......./имаш значи къде да преспиш ако се наложи, докато НИЕ, твърдо няма къде да спим там и ще сме само на кратки гостувания/
Само да вметна, че ние кат ходим при свекитата , винаги сме на хотел със сина им. Само децата им пробутваме - да им се радва, тъй че твоят довод не ФърФи ! Trollface

# 1 037
  • София
Някви залагания гледам (чета) тук, чак се замислих какви достойнства да изтъкна на, цитирам ММ, "мамин говньо" - ма и аз като Слънчевата съм все още на точка 1: Големи сини очи Blush
Кулинарните умения се свеждат до препечени филии със сирене, кисело мляко и краставица до него, бананов шейк и най-върховното умение - пица (ако има готово тесто, де). А сестра му на 10год меси, точи и навива кифлички със сирене или с локум (все още аз ги пека). Чистенето го извършваме съвместно - обикновено той пуска прахосмукачка, ама навсякъде, не само в неговата си обител и/или мие пода с мопа. В събота тържествено подрежда стаята си, като доставя цяла купчина мръсни дрехи в коша за пране, заедно с комплект чаршафи и очаква това моментално да бъде изпрано, щото е останал без чисти тениски.
Напоследък се храни по някакво негово виждане за здравословно хранене - не яде пици, хамбургери, чипсове, снаксове, сникърси, но не яде и плодове и зеленчуци много, много. Живее основно на сирене и кисело мляко.
Оценките за срока не ми се и коментират - такъв бележник през живота си не съм виждала! Дори по математика ще има 5. Обеща втория срок да се стегне, но ваканцията явно не се брои към периода на стягане. Класната дала някаква книга на испански, с диск към нея - разпределил я по 2 глави на ден, точно до понеделник ще я свърши. Какво има на диска още не бил проверявал... Последната седмица взели няколко минали времена и му били каша в главата, ма нищо не предприема да оправи кашата. Напомних, че вуйчо му говори чудесно испански, може да помогне за кашата, но да го търси само след като сам е положил усилие да разбере, прочете, научи нещо сам. Днес е четвъртък и още не му се е обаждал....ама днес е зает да тренира някаква игра, защото в събота е на турнир по същата - сериозни ангажименти!
Навремето баба ми ме учеше - една жена трябва всичко да може да прави, но в никакъв случай да не се напъваш да показваш умения от първия месец. Щото почнеш ли да готвиш, чистиш, гладиш, да сменяш крушки и да пазаруваш, после това си ти остава като твое задължение. По-добре викай "не знам как се прави..не мога...може да опитам, ама не гарантирам за резултата" и тогава някак по-оценена ще бъдеш, а и по-малко задължения ще имаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 038
А сестра му на 10год меси, точи и навива кифлички със сирене или с локум (все още аз ги пека).

Мандаринке, аз и едно мъжко - третокласник за женене имам:laughing:

# 1 039
  • София, Младост
Мандаринка, мъдра жена е била баба ти Hands Thumbsup

# 1 040
  • София
Марулета, майтап, майтап, ама народът и виц е измисли по въпроса. Joy
"Дъщерята много случи на мъж - той готви, чисти, пазарува, закуска й носи в леглото... А синът изобщо не случи на жена - той готви, чисти, пазарува, закуска й носи в леглото..."

ММ много ме иронизира,когато става въпрос за децата ни.Моята дъщеря е Богданка на Богданките.Всичко може и знае да прави относно домакинстване и къщната работа,но се глези.Защото има кой да я глези, и все още  й минават номерата.   

И по-нататък минават. Wink Аз съветът на бабата на Мандаринка - цял живот го следвам. Joy

# 1 041
Мдааа,умна жена!Дет се вика,това е девизът на моята глезанка!
   Мандаринке,да ти кажа,4 години не са кой знае каква разлика.......да я отгледаш Убаво щерката!
   Абе Ора,я съм си у северозападу,кой га мине,мое да прЕспи дом!
  Иначе съм от Плевен,ММ от Русе.

# 1 042
  • София
Леле ще има материал за свекървенската тема.

Марулета, вие сте превзели 2/3 Северна България.

Мандаринка, сестро, сякаш за моето си писала: бележник, кулинарни/домакински умения, сестра (само 'дето е почти 12 г.). Може всичко, но трябва да го подсещаш, и води точен отчет на съвършеното за контра аргумент на майка си, ако си позволи да каже, че нещо не е свършено.
Подреждам го с хубавите големи очи, но са пъстри, но в добавка го докарва на мигли и има трапчинки за разкош.
Умни неща е казвала баба ти.
Joy

# 1 043
  • София
Ех, с тези големи очи! 'Ми постнете по една снимка, де! Че така - котка в чувал купуваме. Joy

# 1 044
  • София
Санака, след 10 години ще излезе нов български филм - Мъже канят, продължение на Дами канят. Сценарият ще се върти около мацка, инструктор, която напористо ще повтаря репликата: "Ти, знаеш ли, че имаш страшни очи?!?". Joy

# 1 045
  • София
Санака, бърза ли си?
Скрит текст:
Който видял, видял! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:20 от Слънчевата

# 1 046
Леле!!!Хубавец!Очите.....

# 1 047
  • София
Еее, деее! Аз нищо не успях да видя! Frowning1

# 1 048
Моят пък пали камина, ще потрябва за романтиката - снимка от обяд/когато е и станал де/:
Скрит текст:

Доказалтелството, че той я е палил е мръсотията около нея, но сигурна съм, ще се постарае ако я пали за девойка, а не за мама.

# 1 049
  • В светлината на слънцето
Тюююю, изпуснах очите аз.
Да допълня предлагането. За девойката вече казах: готви и то доста добре, яде здравословно, тренира самоотвержено и кънките са й голяма любов, шпреха немски и английски, рисува, пее, малко свири на китара, пише, обича книги, плува като риба (то и зодията е риба), малко характерът й е чепат, щото е борец за истината, но пък си е добро детето. Стройно, хубаво и умно - нали е на мама. Blush
Имам и още един брой. 11-годишен, вече 170 см. И той готви, малко разхвърлян, но пък чаровник и му прощаваш. Философ си пада, обича да говори, компютърът му е първата любов, баксетът и колелото - втората. Много му вървят отръки разните ремонтни дейности, вкл. и строителни. При него приказката за големите очи върви със страшна сила, в комплект с наистина огромни мигли (сестра му завижда) - някои са го виждали на картинка още като бебе и знаят за какво говоря.Blush
Бонуси към двамата: къща на ръба на източните Родопи на един хвърлей от Гърция, друга къща в центъра на Копривщица, 1 брой френски булдог и няколко броя котки на селската къща. Аааа, и много разбрани сватове, много.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт