"Старт в кариерата" 2019

• 41 754
  • 376
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм от Габрово и вчера получих моето насочващо писмо, но трябваше 2-3 дни да звъня и да питам какво се случва и да им досаждам, за да задействат по - бързо нещата да го получа, иначе още нямаше да сме си получили писмата!

# 91
Здравейте, Искам да помоля някой да ми разясни един въпрос, най-вероятно изключително тъп, но все пак.. От бюрото ми казаха в началото на януари да чакам да ми се обадят. В темата обаче се появяват някакви насочващи писма, за които никой до сега нищо не ми е споменал. Схванах какво се прави с него като е в тебе, но нямам идея как точно трябва да го получа. Извинявам се за въпроса, но ако някой може да ми каже ще съм много благодарна. Simple Smile

# 92
Здравейте, Искам да помоля някой да ми разясни един въпрос, най-вероятно изключително тъп, но все пак.. От бюрото ми казаха в началото на януари да чакам да ми се обадят. В темата обаче се появяват някакви насочващи писма, за които никой до сега нищо не ми е споменал. Схванах какво се прави с него като е в тебе, но нямам идея как точно трябва да го получа. Извинявам се за въпроса, но ако някой може да ми каже ще съм много благодарна. Simple Smile

Обаждат се от бюрото точно с тази цел - да отидеш да ти дадат насочващото писмо. Simple Smile

# 93
Много благодаря, todorova99!! Бях почнала да се притеснявам, че ще чакам Български Пощи да се разработят Grinning

# 94
Здравейте! Обадиха ми се от бюрото, че са им изпратили указания по процедурата - за кандидатстващите в София се изисква регистрация на настоящ адрес и регистриране в бюро по труда по настоящия адрес! Не знам дали важи и за другите градове.

# 95
Здравейте! Обадиха ми се от бюрото, че са им изпратили указания по процедурата - за кандидатстващите в София се изисква регистрация на настоящ адрес и регистриране в бюро по труда по настоящия адрес! Не знам дали важи и за другите градове.
Да, задължително се изискват адресна регистрация и такава в Бюрото по труда.

# 96
Здравейте, а след като се занесе писмото в институцията за която кандидатстваме, след колко време се започва работа и от там ли трябва да ни се обадят или от Бюрото?

# 97
Здравейте, а след като се занесе писмото в институцията за която кандидатстваме, след колко време се започва работа и от там ли трябва да ни се обадят или от Бюрото?
Обаждат се от самата институция, когато се подпише рамковият договор за програмата.

# 98
На мен миналата година ми се обадиха от отдел "Временна заетост" от институцията, в която щях да почвам. Подписах договора и на следващия ден бях на работа.

# 99
На мен днес ми се обадиха, че утре или вдругиден ще ми се обадят за насочващо писмо.

# 100
А на мен днес ми дадоха насочващо писмо от бюро в София! Успех на всички!

# 101
Аз днес ходих за насочващото писмо, занесох го в институцията, в която ще започвам, трябва да им занеса трудовата книжка и медицинско и в петък започвам.
За Плевен става на въпрос.

# 102
Всичко е адски тромаво,приятели.Цялата процедура,срокове и бюрокрация.
Вчера и аз си взех писмото,горе-долу след колко време се очаква да почна работа?

# 103
На мен днес ми се обадиха да занеса медицинско, CV, копие от дипломата, копие от трудовата книжка и номер на банкова сметка. Обаче се оказва, че ЛЛ е на семинар и няма кой да ми издаде медицинското утре, моля се да не ми направят голям проблем, ако го занеса в понеделник.

# 104

Има ли някой от Вас, който ще е в Министерство и ще започва работа?

Общи условия

Активация на акаунт