Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 509
  • 880
  •   1
Отговори
# 570
Аз още не съм стигнала там. Жалко, че има такива сцени

# 571
  • София
Още 10 епизода, хах. Не мога да повярвам, че му се вижда краят вече.
Няма как да искате нов сезон, бъдете реалисти. То това бяха едно 10 сезона накуп Wink

# 572
  • Варна
Искам нов сезон и не искам.
 Искам, защото ми харесва в Бели вит, има интересни истории, които може да се развият.
Не искам, защото сценария на сериала е пълна боза, не разбирам героите, не разбирам мотивите им, никой не ми е симпатичен. Tired  Няколко добри скеча, прекрасна природа, симпатични артисти - това е, но не ми е достатъчно.

# 573
  • София
Скрит текст:
Отдавна искам да се включа, но винаги съм назад със сериите и съм закъсняла с коментарите. Харесва ми сериала, мисля, че е добре направен. С удоволствие го гледам, защото не напряга, не се случват супер трагични и драматични събития и един вид не е някакъв екшън, а ти помага да се отпуснеш.

Да благодаря на Мари_мар, защото така си го гледам след излъчванията.💐
И аз свикнах с Бели Вит, дано да има друг сезон
А, ти благодариш , ама аз покрай Брадъра и повечко други ангажименти, ви изоставих

И, а сега, а по-късно ще пусна линк Grinning ...ама после забравя и се натрупаха много серии, а линковете трябва да се хващат преди да преместят епизодите във Войо и да могат да се гледат и след това.

Ето и пропуснатите епизоди

# 574
  • България
Силно се надявах Калин да не е психопат и да има друго обяснение, но уви.
Нямаше нужда чак от такъв образ.
Милица опит за самоубийство ли прави или?

# 575
  • Варна
Първо пропуснах да се възхитя и аз на Милица, зашеметяваща беше. Според мен не е опит за самоубийство. Сякаш изпадна в някаква меланхолия, пийнала, покрай спомените от миналото загуби ориентация и сякаш пропадна несъзнателно. Но сцената за мен беше много въздействаща, музиката, играта на Койна, много запомнящо се за мен.
Изгледах пак сцената с Ана, как си тръгва от партито и предпочита Калин пред всички, като обезумял от любов тийн.

# 576
Аз също намирам темата с убийството на животни за неподходяща, но не ме скандализира чак толкова. Искат да покажат, че е психопат човека. А някъде в надписите вероятно пише, че нито едно животно не е пострадало при заснемането на епизодите. Има много филми с насилие, може би трябваше да сложат означение, че серията не е подходяща за малолетни. Дано го вкарат в лудница накрая.
Надявам се различните нишки да тръгнат към развързване и да не е всичко съсредоточено в последните серии.
Не знам дали искам втори сезон, просто защото разляха действието в много епизоди. Иначе ми е приятно да гледам.

# 577
  • Разпиляна във въображението
Има си надпис за животните.

# 578
  • ENGLAND
Десет епизода останаха, а има толкова много неща да разкриват, май накрая доста въпросителни ще останат.
Ще ми липсва сериала, аз само него гледам.

# 579
  • София
И Милица що се отказа, а драпаше най-много от всички за парите. Ей така от нищото. За пореден път необяснено, недоразвито, недоизказано. Типично за родните продукции.
Колкото и да твърди, че това е най-умното решение, което е взимала (един вид се изхвърли сама от надпреварата и то умишлено) мен като зрител не може да ме убеди, т.е. виновен е сценария.

# 580
  • София
Някой може ли да обясни дали Ана има ли шофьорска книжка и в кой епизод става ясно това? Във всичките серии някой я кара/вози, а в последните няколко започна да следва Калин и да шофира. Нещо съм пропуснала май.

# 581
Някой може ли да обясни дали Ана има ли шофьорска книжка и в кой епизод става ясно това? Във всичките серии някой я кара/вози, а в последните няколко започна да следва Калин и да шофира. Нещо съм пропуснала май.
А те сценаристите не знаят, ти пък зрителите. Това е недоглеждане.

# 582
Страшна гнусотия стана филма.
Ана съвсем я закопаха  Sick

# 583
  • Варна
Доста неща във филма се разминават с логиката. Simple Smile Аз верно не следих точно събитията покрай рождения ден. Ама събирането не беше ли след 18.30, кога празнуваха, кога си тръгна, че отиде по светло на реката.
Вярно, че Ана търсеше кой да я кара за изпитите, пък после следи Калин.Simple Smile 

# 584
  • Разпиляна във въображението
А може да има книжка, но да няма автомобил.

Общи условия

Активация на акаунт