Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 501
  • 880
  •   1
Отговори
# 585
  • тук, на мястото си
Така и не разбрах откъде и кога се появи това решение на Милица.  При Марин поне дадоха някаква причина,  при нея  ей така, от нищото  и хоп отказвам се.

# 586
# 587
  • България
И аз се чудя на Милица.
Трябваше да остане, най-малко заради това, че ония хиени от Селското сдружение обикалят и се чудят как да провалят наследниците.
Колкото по-малко наследници има в играта, толкова по-голям е шансът Косьо и Иван да успеят с подлите си планове.
Противни са ми с тоя ламтеж към чуждото наследство.  Sick

# 588
Казаха, че остават 2 месеца до края на годината, а останаха много малко серии до финала. Раздуваха локуми през цялото време, а сега накрая ще претупат всичко съвсем набързо. Всички се бяха кротнали по отношение на наследството и сега пак почнаха да кроят мръсните номера точно както в началото. Дано семейството вземе нещо накрая защото много несериозно се отнасят и няма да се изненадам селяните да ги изработят колкото и малоумни да изглеждат.

# 589
  • София
А дали изобщо ще има наследство и дали бай Дочо няма да се окаже жив ми е много интересно.  Thinking
Тотално ни объркаха, поне това им признавам, хаха. Хексе и тя се чуди и мае. Ми така де, Играта за троновете са по-лесни за разгадаване отколкото мистериите в Бели Вит и битката за наследството.  Laughing

# 590
Бай Дочо се появява на всеки, който отпадне. На Милица не се появи никъде, нали?

# 591
  • Разпиляна във въображението
Колкото и прибързано да е за Милица, мисля, че не е изненадващо. От известно време не беше чак толкова нахъсана, задвижи "Зла жена", бутик, поръчки. Стъпи си на краката, откри цел, сближи се със сина си, има приятелки. Колко развълнувана беше за рождения си ден. Отделно вишновката на баща й за 50 рожден ден, която получи. Спомените с него. Бутилката беше пълна, когато излезе от водата, така че докато я е изпила е мислила и мислила. И с Георги ми се видя успокоена, приела новия му живот и семейство.

# 592
И аз мисля като Miriel. Нещата не станаха изведнъж при Милица, а много бавно и постепенно. Освен това тя е убедена, че синът й ще вземе половината от парите, а дъщерята на брат й, който спаси сина й, другата половина.
Не мисля, че ще има повече мръсни игри за наследството сред наследниците. А Косьо и Иван са безобидни.

А за рождения ден - аз го разбирам, че Милица е карала цяла нощ, мислила е върху живота си и на сутринта, на разсъмване, влезе в реката.

# 593
Милица я одухотвориха, а Ана я скапаха като образ.

# 594
  • България
Точно затова се чудя на Милица.
Уж стана много отговорна, започна да мисли за семейството, но пак не прецени нещата.
Вижда как наследниците отпадат неочаквано, не помисли ли какво ще стане ако Катерина и Станислав също отпаднат.
И двамата са били на косъм.
До този момент тя се отнасяше най-сериозно и отговорно със задачата, сега остави нещата в ръцете на една праволинейна идеалистка и един търсещ себе си младеж, които до този момент не са дали приоритет на основната си задача в селото.
Единият гони цигани из държавата, другият пие и мачка хора. Ужас...

# 595
  • с/у ОколоМръсТното
Калинчо да не се окаже син на майката на Юлето?!
Simple Smile))))))))
Значи още 9 серии. ОК, чакам ги.

# 596
  • ENGLAND
Милица ако не беше сигурна в Станислав и Катето нямаше да се откаже от наследството. Мисля, че тя претърпя най-голяма промяна, поне в изявите си, в началото се изявавяше по един начин, накрая по съвсем друг.
Мисля, че казаха че остават две седмици до наследството.

# 597
  • Разпиляна във въображението
Казаха два месеца, но ....
Скрит текст:
Скрит текст:
голяма мешанка, но със скок във времето почти на крачка от финала Simple Smile

# 598
На мен ще ми липсва филмчето.Каквото и да е си е наше и от части забавно.
Единствения образ който не успях да приема от първият епизод до сега това е Катето.Нито лоша,нито добра,никакъв живец,нито като влюбена нито като разлюбена,вечно се сопва ,все тя права все тя знае.Поне останалите са или лоши или добри, а това Кате в никъдето.Вечно мрънкаща и недоволна пенсионерка.Може би асоциирам с екранния й образ, но и като актриса не ми допада.

# 599
  • Бургас
Милица  със селското цехче и три баби-шивачки превзема Европата  Laughing
Аз това сериалче, от самото начало го възприех за комедийно и някои сюжетни линии /психарски, наркомански и пр./ никак не ми се връзваха...

Общи условия

Активация на акаунт