Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 501
  • 880
  •   1
Отговори
# 600
Извинявам се, ако е коментирано, но коя е актрисата играеща стриптизьорката Ники- приятелката на Ленин?

# 601
  • България
Правилно ли чух- подхвърлиха за дядо Дочо, че се е занимавал с нечестни сделки?
Май семейството ще загуби парите, като възмездие.
Иначе гласувах, че ще си поделят парите, но май няма да стане така  Thinking.
Във филмите почти винаги има възмездие, не че в живота реално е така.
Даже напротив  Grinning.

# 602
  • тук, на мястото си
Аз все си мисля, че няма никакви пари.

# 603
  • София
Диди и Васил мислите ли, че ще ги съберат?

# 604
  • Разпиляна във въображението
Е, получихме обяснение за Калин. И 11 дни до края. Надявам се Дидка да роди скоро Simple Smile
Наскоро четох книга за пътя Камино. С едни приятели обмисляхме да   изминем поне 200 км, но няма да успеем да си вземем достатъчно време отпуск. Иначе браво на Чочи и Поля. Изяснили са си всичко, а и той се е успокоил.

# 605
  • София
Харесва ми "финала" (ако това е финалът) за Поля и Чочо, най-после намериха себе си и си изясниха какво искат.

Сега пък Дочо е вършил нечестни сделки. Ще има ли време до края на разберем какви?

Не мисля, че Васил ще се събере с Диди, тя прекалено дълго го чака, а той като че ли още не е достатъчно готов и несигурен.

# 606
  • Варна/Филаделфия
И аз си помислих, че с тези нечисти сделки парите ще бъдат конфискувани.. Ако има пари Grinning

За баба Злата ми е интересно.. къде праща тез пари от 10 години? Нищо не се сещам да са споменали за преди 10години.

Минах Ел Камино преди няколко години. Невероятно преживяване! ❤ Препоръчвам с две ръце!
Беше готино да идат Поля и Чочо. Хем няма мърдане, хем имаш цели 800км да се разбереш с човека Grinning

Катето пак бавнее. Какви бяха тези неадекватни реакции като бяха всички в кръчмата Grinning

# 607
  • Варна
Аз често следя приключенията на хора, които вървят по Камино, гледах и филма, изглежда уникално преживяване, добро и логическо развитие с Камино, Поля и Чочо.
Тази спонсорка на Васил се слагаше на всичко живо, много неприятен персонаж ми е, накрая при Борката кацна, той съвсем мекотелест ми изглежда вече.
Естествено, както винаги, причината за психопатщината се крие в детството, да видим Ана какво ще реши за Калин. Но той след като осъзнава откъде са проблемите му, някак е редно да се лекува при психолог. Да видим любовта дали ще го накара да стане бял и добър или ще стане още по-мрачен образ.
Толкова много пари интересно как се изкарват с честен труд на село, дали Петър не е в основата на тяхното спечелване.
Някак започва да става едно оптимистично към края, валят договори, техники, да видим. Simple Smile

# 608
# 609
Днес беше връх на измислици - те - фирма с 3 шивачки-селски баби-ще изнася дрехи в Италия. Освен, че ще снабдява и бутик в София.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 00:15 от W

# 610
Бабите много ме кефят, много са свежи 😀
Те правят бутикови рокли, по една-две от модел. Сега ще разширят производството.
Никак не искам да събират Дидка и Васил

# 611
Не искам Дидка и Васил заедно.
А какво става с тях, с Чавдар? Нещо пропуснала ли съм?

# 612
  • София
A защо решихте, че ще съберат Дидка и Васил? Aз нещо пак съм изпуснала. Последно гледах, че се кефи за това, че са казали в мола, че това дете слуша майка си.

# 613
  • Разпиляна във въображението
Заедно са си. Нали Дидка беше направила бухтички, а Чавдар мрънкаше за ябълката Simple Smile

Всеки път като дадат баба Донка и се питам какво ли изпитват роднините й да я гледат почти всяка вечер така жизнена и закачлива.

# 614
Бабите много ме кефят, много са свежи 😀
Те правят бутикови рокли, по една-две от модел. Сега ще разширят производството.
Никак не искам да събират Дидка и Васил
Да, де. Ама ще трябва да се произведат 20,30 тоалета. Как става това с 3 шивачи? А когато моделите са единични, се изисква повече време за изработка, отколкото за серийно производство. Ама да не издребняваме. Подробности

Общи условия

Активация на акаунт