Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 65 501
  • 880
  •   1
Отговори
# 810
И други неща се появиха твърде внезапно - например тази баба, която живее сама извън селото в градски тип къща с многостайно мазе... Хлябът й е мухлясал, няма лекарства, които да не са с изтекъл срок на годност, а Катерина даде единствената й наденица на кучето...
Както някой беше написал на предните страници - все едно в последния момент са сменили сценаристите. И то с пълни аматьори.

# 811
  • ENGLAND
Много хубаво завърши, оставиха си вратичка и за втори епизод., не дадоха какво точно ще направи Станислав  с парите, но пък ни подсказаха. Всичко друго сте го казали. Койна Русева доказа, че е голяма актриса, любима ми е още от Дървото на живота. За мен откритието е Станислав, актьора де, страхотно играе и заедно с майка си образите им бяха най-добре развити.
Сега чакам друг сезон, или подобен сериал. Ако чуете нещо пишете тук.
Весели празници на всички, удоволствие беше да ви чета.

# 812
  • тук, на мястото си
Хареса ми финала, нормално е да оставят някои неща недовършени, това във всеки филм и сериал си го има.
Ще ми липсва, зимно време е и рано сядаме пред телевизорите.

# 813
  • Варна
Попаднах на статия, че същия актьорски състав ще участва в друг сериал. А къщите в "Бели вит", ги съборили, защото започнали да се рушат.

# 814
  • София
Радвам се, че свърши най-накрая. Много ми тежаха Наследниците, а и ОЖ с безбройните си сапунени епизоди. То край няма. И всеки ден епизод.  ooooh!
Като цяло слаб сериал, който няма да ми липсва. Разочароващ край, особено последните епизоди бяха много нелепи и зле монтирани. Присъединявам се към мнението на Яху, че направих грешка с избора да следя шоуто и че ми загубиха времето. Но пусто българско...

# 815
  • София
Попаднах на статия, че същия актьорски състав ще участва в друг сериал. А къщите в "Бели вит", ги съборили, защото започнали да се рушат.

Ако сме чели една и съща статия (хотарена), в нея също пише, че са започнали събарянето на къщите след края на снимките. А пролетта по Великден имаше репортажи оттам с част от актьорите. Та въпросната статия ако няма официален източник най-вероятно е фалшива новина.

# 816
  • София
Само като чета сайта -Хотарена, трябва да ви е ясно, че е фалшива новина..

# 817
  • Варна/Филаделфия
Изгледах го днес и аз Simple Smile
Хубав финал беше! Единствено Снежи и Марин са ми като закърпени, и въобще разводът. Grinning Че чак да черпят за него Grinning

Иначе всичко е ясно и завърши добре.
Аз мисля, че Чавдар и Диди няма да са заедно. Той остана, защото е полицай (в кръвта направо 😁) и справедливостта за него е по- важна от всичко.
Диди там няма роля. Отделно, че се държа ужасно с нея.

Чочо и Поля Heart

Катето и Борис са ясни. Тя отива, той има важна работа в селото. Не бива човек да зарязва целия си живот заради друг.

Косьо и Иван не спечелиха парите, слава богу. Сега ще си живеят със срама от постъпките. Милица добре го каза - ти си по- лош и от Дочеви.

Учудих се за Неда, но и тя обясни - направила го е от позицията на майка. Не я оправдава това, но обяснява действията. Косьо я е убедил. Доста долна постъпка от толкова мила жена.

Видението - Ани трябва да се пази от Калин. Той няма да се промени.
Но Юлия знае, ще я предупреди и би имала шанс да се измъкне, както не се сбъдна видението с Милица.
Това е.

Дядо Дочо се появяваше като стожер на семейството. Той ги събра и скрепи отношенията им. Даде им най- ценното.

Приятно ми беше с вас 🤗 дано скоро се засечем в тема за нов бг сериал.

# 818
Не ми стана ясно защо Неда каза"ти си майка,ще ме разбереш" Какво всъщност щеше да постигне-пари за селото? И как е сигурна,че точно за проектите на сина и ще отидат. Нямах възможност да изгледам последните 15-20 минути от филма.

# 819
  • Разпиляна във въображението
Парите остават в селското сдружение с четирима члена. Със сигурност Боби щеше да намаже.

Никаква информация няма за новия сериал "Слънчев бряг". Като нищо може и него да заснемат целия и тогава да го завъртят.

# 820
Изключително грозно беше това да искат да откраднат чужди пари. Дядото е поставил това условие само за да мотивира семейството си, не за да облагодетелства селските идиоти. Можеха да се сетят и да проявят достойнство.

# 821
  • София
Въобще не ми хареса финалът. Общо взето мнението ми съвпада с това на Diavolo и Петя.

# 822
Радвам се, че свърши. Финалът не ми допадна. Слаб сериал.
Изобщо не знаеха какво да правят с георите си, отделно идваха и безидейно си тръгваха различни персонажи. Сценаристите ,май независимо един от друг , са го писали този сценарии.

# 823
Не знам защо бях останала с впечатление, че Ники Илиев е сценаристът (основният), но сега поразгледах и се оказа, че той е един от много. Мислех си, че в такива случаи се пише в екип, а не всеки поотделно, но май така е станало.
Прочетох и финала на първи сезон на хърватския сериал - той е затворен, въпреки, че са знаели, че ще има продължение. Колко е трудно да затвориш историята и да започнеш новите интриги в първи епизод на втори сезон (ако има такъв)? Обаче нашите все да се изложат...

# 824
Напоследък гледам българските сериали /Наследниците и Откраднат живот/ от гол патриотизъм , но не ми харесват - сценаристите  имат излишно самочувствие и се изхвърлят в разни крайности , мятат  разни  идеи за истории  , без логическа връзка между тях , правят гафове с времето  , а на нас това ни прави впечатление .
Не е липса на интелигентност една история да е добре изпипана , както и не е  белег на  голяма артистичност  да  пишеш глупости , които дори и сам не разбираш .

Общи условия

Активация на акаунт