Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 501
  • 880
  •   1
Отговори
# 615
  • с/у ОколоМръсТното

Всеки път като дадат баба Донка и се питам какво ли изпитват роднините й да я гледат почти всяка вечер така жизнена и закачлива.

явно е смес от чувства... И от двата знака.

Камино по нашенски земи... хехех... Голям смях.

# 616
  • Radnevo
Бабите много ме кефят, много са свежи 😀
Те правят бутикови рокли, по една-две от модел. Сега ще разширят производството.
Никак не искам да събират Дидка и Васил
Да, де. Ама ще трябва да се произведат 20,30 тоалета. Как става това с 3 шивачи? А когато моделите са единични, се изисква повече време за изработка, отколкото за серийно производство. Ама да не издребняваме. Подробности

Това и аз го мислих и нямам обяснение, с три баби, няма как да сатане, за 3-4 месеца, поръчки, бутик, масов клас серия, сега Италия, Македония.....

# 617
# 618
  • Варна
Хайде да размърдам въздуха тук  след новата серия. Simple Smile Защо няма коментари? Simple Smile
Една от мистериите се разкри, но като цяло нещо без особено съдържание ми беше тази серия. Но понякога в диалозите има запомнящи се реплики:

Да, определено извиненията на Васил, защото така трябвало да направи, са безмислени, защото не са осъзнати. Доста добре си играе ролята явно, защото ужасно не го харесвам. Simple Smile
Не мога да я преглътна новата страст на Борис. Той все едно нищо не изпитва вече към Катя, продължава със следващата, а тя някак ми е антипатична доста.
С новото разкритие все повече клоня към варианта парите от наследството да са от Петър.
Дано следващите серии са по-наситени, днешната беше блудкава.

# 619
Коя е новата на Борис? Нещо съм пропуснала.

# 620
  • София
Коя е новата на Борис? Нещо съм пропуснала.
Спонсорката на Васил.

# 621
И на мен този Борис все повече ми пада в очите. На Катя постоянно правеше проблеми, че не уважава принципите му, а сега пръв приятел с Калин. За изгората въобще няма да коментирам
Тайната на баба Злата не е свързана с децата й, се оказва. Просто са си изгорели ... Жалко.
Да видим Венета ще отвърне ли на провокациите на Цветан или няма да си изцапа ръцете. На мен ми се струва, че няма да използва мистериозната папка, пък да видим
Дидка и Чавдар добре си играят ролите, приличат точно на семейство. Единия родител дърпа на едната страна, другия - на другата, но не пред децата Satisfied А от думите й се разбира, че Юлия започва да я приема

# 622
  • София
Мен ме озадачава още нещо. Разбра се, че Калин е пратил биячите, за да опетни Георги, но Георги не направи нищо по въпроса, за да изчисти името си (освен разговора с Поля). При всички връзки и контакти, които има можеше да разобличи виновника. Или и той е част от плана?

# 623
  • България
Хайде да размърдам въздуха тук  след новата серия. Simple Smile Защо няма коментари? Simple Smile
Скрит текст:
Една от мистериите се разкри, но като цяло нещо без особено съдържание ми беше тази серия. Но понякога в диалозите има запомнящи се реплики:

Да, определено извиненията на Васил, защото така трябвало да направи, са безмислени, защото не са осъзнати. Доста добре си играе ролята явно, защото ужасно не го харесвам. Simple Smile
Не мога да я преглътна новата страст на Борис. Той все едно нищо не изпитва вече към Катя, продължава със следващата, а тя някак ми е антипатична доста.
С новото разкритие все повече клоня към варианта парите от наследството да са от Петър.
Дано следващите серии са по-наситени, днешната беше блудкава.
Защото серията не беше много съдържателна.
И като shark съм разочарована от съдбата на децата на баба Злата.
Много ужасяващи истории има в сериала. От "Престъпни намерения" биха могли да използват някои моменти за своята продукция .No Mouth

# 624
  • Варна
Аз явно съм пропуснала нещо. Кога и как стана ясно, че Калин е изпратил биячите?

# 625
Продължавам да мисля, че майката на Юлия е дъщеря на баба Злата.

# 626
  • Разпиляна във въображението
Чак пък много ужасяващи моменти. Освен загиналите деца и Калин с чука какво друго ужасяващо?

Имам чувството, че спонсорката на Васил е истинска дъщеря на актрисата, която игра Теменужка.

# 627
  • София
И аз от много време си мисля същото, че тази с модерната прическа е реална дъщеря на Теменужка, но хем й прилича, хем нещо не е голяма красавица, може и заради прическата да е де.
Според мен Милица стана още по-красива напоследък, а с червената рокля ми отвя главата, уникална беше!
За съжаление не мога да кажа същото за Ани например, с все по-задълбочаващото се хлътване не бузите й и изпъване на скулите, нищо женствено и красиво не остана във физиономията й.

# 628
  • София
Хаха Мириел и аз се чудих за огромната прилика с Теменужка. И какво стана с нея, май Борис няма да разбере, че му е майка.
Разбрало се е за какво са парите на баба Злата ли? Егаси, уж гледах епизода вчера.

# 629
  • Разпиляна във въображението
Парите са на Петър, които са предназначени за семействата, чиито живот е разбил като агент.

Койна много ме дразни Simple Smile Косата ми абсолютно не позволява, но много харесвам прическата й.

Общи условия

Активация на акаунт