Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 489
  • 880
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Според мен ще разбере Борис.

# 646
Хайде, честито да й е на Венета. Минаха и изборите.
Зорица се върна, за мое съжаление. Да видим голямата любов как ще се развие.
Явно по 1 развръзка на серия ще има. Утре Дидето ще ражда

# 647
Венета нещо май си даде сметка ,че с този мъж комплексар   няма да и е лесно и ще трябва да избира между кариерата на селска кметица и семейство с Марин .
Анка се пусна по линията садо-мазо  с психаря .
Сега Катерина пак ще започне да преглъща  след Борис .

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 01:07 от Ели-ТАЛ

# 648
  • Разпиляна във въображението
Ох, не съм гледала, но е супер че развръзките се осъществяват. Надявам се връзката Калин-Ани да се разпадне, ако тя разбере, че Борис е бил натупан по негова заповед и под неговия поглед. 

# 649
# 650
  • Бургас
Мисля, че Ленин ...или както се казваше сега и Снежито ще се залюбят и забягнат някъде Laughing

# 651
  • с/у ОколоМръсТното
Станислав и Зорица са си един за друг.
Дано се съберат Simple Smile

# 652
  • София
Ще е добре и Иван да съберат с някого, но не с Теменужка.

# 653
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Ленин ...или както се казваше сега и Снежито ще се залюбят и забягнат някъде Laughing

Ленин се чувства добре на село. Ето, бил е на морето, но нещо не го кефи. Докато Снежи не иска да остане само една кръчмарка на село.

# 654
  • Варна
Докато Снежи не иска да остане само една кръчмарка на село.
А дали? Какво всъщност иска и умее да прави?

П.П. Тя всъщност никак не е само кръчмарка на село. Производител на бира е, има амбиции да вкара кръчмата в списъка с националните обекти и въобще да  се включи в развитието на туризма в селото. Не е само като да налива на местните алкохолици.

# 655
  • София
Докато Снежи не иска да остане само една кръчмарка на село.
А дали? Какво всъщност иска и умее да прави?

П.П. Тя всъщност никак не е само кръчмарка на село. Производител на бира е, има амбиции да вкара кръчмата в списъка с националните обекти и въобще да  се включи в развитието на туризма в селото.

Тя се вписва добре в Бели Вит, не си представям образа ѝ другаде.

# 656
  • София
Хмм, дали Анчето наистина иска да разбие сърцето на Калин и прави всичко от желание за мъст?
Май не се сетихме за това и много бързо решихме, че е хлътнала непоправимо.  newsm78
Макар че действията и друго показват. Изглежда наистина хлътнала. Явно сценаристите отново не знаят какво правят или просто Ани е невероятен хамелеон и е минала специална подготовка в ЦРУ или КГБ.  Wink

# 657
# 658
  • България
Склонна съм да повярвам на Ани.
Преди да предприеме някакви действия, имаше сцени, в които показваха, че усилено мисли над някаква идея.
Ако не лъже и наистина отмъщава, дали докато отмъщава няма да се увлече по Калин?
Симпатичен, млад, малко психопат, но пък дълбоко в Ани може да спи нещо подобно.

# 659
Актрисата, играеща Зорица, е с постоянно наведена встрани глава. Сякаш и е изкълчен врата. Поза. Много ме дразни. Както и постоянното прибиране на косата зад ухото от Катерина.

Общи условия

Активация на акаунт