Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Август и септември беше жега, за това не е имало (най-вероятно)

# 226
  • Beyond the stars
Краят на септември си имаше халати, ама по-скоро за връхно върху нощницата се ползваха Blush

# 227
  • София
В стаята има халати за всяка майка, съквартирантката ми го ползваше за баня. Хавлия и джапанки си трябват, според мен.

Халатите ги дават само през зимния сезон.
Като раждах юли си поисках 1 халат и ми се скараха, че не им е сезона 😁 но ми дадоха.

# 228
  • Blondeville
Раждах края на септември, висяха си халатите в гардероба. Но те не ми си струват удобни за след баня, по-скоро са си за връхно. Чехли най-добре тип джапанки, да може и за баня, и с чорап. Аз бих посъветвала и за кърпа за ръце и една за глава, понеже аз лично не обичам да ползвам една за всичко.

# 229
  • София
Раждах края на октомври и си имахме халати, на мен ми беше удобен върху нощницата. За баня ми се вижда голям. Аз си носех хавлия за къпане и кърпа за лице. За ръце използвах кърпата, която те дават. Бях си взела джапанки тип чехли, за да не нося излишен багаж. Чиста нощница си исках всеки ден.

# 230
Благодаря ви, момичета!

# 231
И като заговорихме за багажа... в родилната зала може ли да се ползва баня по време на естествено раждане и наистина ли се облекчават болките от контракциите, както пише?

# 232
Може да се ползва банята в родилната зала, да. След клизмата и след самото раждане акушерките те насърчават да си вземеш душ и ти помагат при нужда. Аз бях с епидурална упойка и не съм ползвала банята за облекчаване на контракциите, но няма проблем да ползваш банята по всяко време.

# 233
  • Sofia
Здравейте, днес за пръв път съм на жк при док. Арабаджикова. За гинеколозите чака ли се така както за репродуктувните, има ли забавяния в часовете или се спазват ?

# 234
Здравейте, днес за пръв път съм на жк при док. Арабаджикова. За гинеколозите чака ли се така както за репродуктувните, има ли забавяния в часовете или се спазват ?

При Арабаджикова съм чакала доста, да. За Генадиева също. Май и на жк се чака много

# 235
  • Sofia
Благодаря за отговора Simple Smile.

# 236
Малко е до късмет според мен, понякога съм влизала веднага, друг път си е имало 20-30 мин.чакане

# 237
  • София
Момичета, беше коментирано преди време, но нещо се омотах. Като започне следенето на тоновете с каква честота трябва да си запиша часове - всяка седмица или нещо се бъркам?
Благодаря!

# 238
  • София
Всяка седмица до термин. След това всеки ден. Поне така бе при мен. Следващият АГ би трябвало да ти даде насоки.

# 239
  • София
Ами сигурно ми е дала насоки, ама имам ветрове в главата Blush .
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт