Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 372
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Аз също не съм слагала.

# 451
Момичета, имам едно питне.
В Надежда има ли 4d ехограф или ако искам трябва на друго място да ходя?

# 452
Как така ти отпадна секциото?

Ми бебето вървеше много едро до 34 г. с. (2900гр-33+3г.с.) и изведнъж влезе в норма та сега чакам за нормално Simple Smile в 5тък ми е термина Simple Smile

# 453

Има да Simple Smile при морфолозите

# 454
Ох, супер, бързо и лесно да ти е Hug

# 455
Момичета, раждали секцио в Надежда, всички ли слагахте Полижинакс 12 дни преди операцията? Бях на консултация с др Ослеков, тъй като не се следя в болницата, но искам да раждам там, и той каза да го слагам. Влагалищен секрет и стерилна урина са ми чисти и някак не ми се иска да го слагам за всеки случай. Чудя се дали да не го пропусна на своя глава 🤔 

И на мен ми казаха и ги слагах, но аз съм с 2 серклажа и имах доста пъти инфекции.

# 456
Здравейте,
Вчера късно вечерта ми изтекоха водите и след спешно секцио се родиха башите близнаци Васил 3080 кг, 50 см, и Бориса 2640 кг, и 47 см. Дежурен беше д-р Ненов и съм със страхотни впечатления от него. Днес вече ме свалиха от реанимация на 2 етаж и видях дечицата. Дадоха ми да взема само Бориса, понеже Васко е в термо легло и му следят показатели, защото много повръщал и чакаме кръвните изследвания. Ако има инфекция ще му сложат антибиотик. Няма да кърмя, дадоха ми хапче. И се разбрахме утре в 7, 10, 13.. да отида да ми покажат как да нахраня Бориса.
Чакам с нетърпение и вълнение рази среща и се надявам да се справя.
Поради грипната епидемия таткото не успя да ни види, само през стъклото.

# 457
Честита двойна радост!

# 458
Честити слънчица😇

# 459

Има да Simple Smile при  морфолозите

Мерси за инфото!

А трябва ли да си заявя желанието предварително или те го предлагат  на някакъв етап? Била съм само на БХС и ранна фетална, но забравих да питам.

# 460

Има да Simple Smile при  морфолозите

Мерси за инфото!

А трябва ли да си заявя желанието предварително или те го предлагат  на някакъв етап? Била съм само на БХС и ранна фетална, но забравих да питам.
Задължително час, че са много натоварени. Аз на 2ра бях 19 или 20 седмица.. сметни си и си запази час. Simple Smile

# 461
  • София
Феталните морфологии се правят на 4Д.
Предполагам, че Mucunka85, пита за онези комерсиални картинки, на които бебето изглежда като истинско. Във всеки момент може да включат апарата, то това е за забавление на родителите.

# 462
  • София
верно ли на истински ви приличат бебетата на тия картинки.
на мен са ми зловещи направо  Rolling Eyes

# 463
  • София
верно ли на истински ви приличат бебетата на тия картинки.
на мен са ми зловещи направо  Rolling Eyes
Ми на мен не. Даже нямам такава снимка, не съм и искала. Ама хората се радват на тези картинки

# 464
  • София
На нас ни дадоха на една от последните фетални, когато и мъжът ми дойде. Даже не знаех, че могат да правят такива.
На мен си ми харесват, но баткото беше сънувал кошмар, след като ги видя.

Общи условия

Активация на акаунт