Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, почти няма мнения за др Иванчева... Някой , който скоро е бил при нея да сподели? Или др Кайрякова? Само тях и Белкин предлагат в момента за ЖК.

# 481
Кайрякова. 
Иванчева е доста дръпната

# 482
Аз се следях при д-р Кайрякова и съм доволна. Мила е, преглежда внимателно, имаш връзка с нея при необходимост.
При д-р Иванчева раждах със секцио. Свърши си перфектно работата.
При д-р Белкин бях на преглед след раждането. Видя ми се внимателен.

# 483
  • Sofia
Къде може да се види кои лекари са свободни в момента за записване за ЖК? Има ли го графика в сайта?

# 484
Аз лично питах на регистратура, тези ми предложиха днес , а трябва да се запиша към 20.03. Аз казах, че ще помисля и ме предупредиха да побързам, че часовете свършвали...

# 485
  • София
Момичета, ноември месец родих при една акушерка, на която казваха "Нуша". Помня, че името ѝ е Теменужка, но не помня фамилията. Не я намирам и в сайта. Някой сеща ли се за кого говоря и как е фамилията?

# 486
# 487
  • София
Не е тази дама. Тази, за която за която аз говоря е с много дълга сива коса, носи я на опашка. И фамилията ѝ започваше с М или С по спомен, ама а де...

# 488
  • София
Момичета, почти няма мнения за др Иванчева... Някой , който скоро е бил при нея да сподели? Или др Кайрякова? Само тях и Белкин предлагат в момента за ЖК.
Следих се при Иванчева през миналата година. В началото беше дръпната, с напредването на бременността ми станя по-мила. Нямам оплаквания, но не е и нещо специално. Имах планувано секцио, но се разраждах предния ден и го направиха по спешност. Честно казано, очаквах да мине да ме види на следващия ден, но не се случи. И аз не й се обадих повече.

# 489
Сетих се, че предложиха и Стоянова... Е и за нея само негативи из форума.

# 490
Да такива неща пишат. Но аз бях при нея и родих при нея. Нямам много време да пиша с бебка. Виж пост 414 от тази тема.

# 491
  • Sofia
Здравейте, чудя се за тези пакети за ЖК. Забравих да питам д-р Чапанова на последния преглед, а вече трябва да се записвам за проследяването. Как да преценя основен или разширен да си взема? Дали на феталната морфология ще може да ме посъветват?

# 492
  • София
Здравейте, чудя се за тези пакети за ЖК. Забравих да питам д-р Чапанова на последния преглед, а вече трябва да се записвам за проследяването. Как да преценя основен или разширен да си взема? Дали на феталната морфология ще може да ме посъветват?
Според мен основният е достатъчен. Така или иначе ФМ не влиза в нито един от тях.

# 493
  • София
Мен също ме вълнува ЖК,  все още ме следи д-р Персенска и не сме обсъждали нищо. Искам да попитам,  кога точно се записва на ЖК и понеже прочетох,  че изборът на лекар е ограничен,  а същевременно като погледна в приложението за записване на часове в гинекологията,  виждам,  че има свободни такива на по-скорошни дати,  за лекари, които бих предпочела, се зачудих това различно ли е от ЖК и не мога ли просто да си записвам часове за такива прегледи без пакет.

# 494
  • София
Часовете за ЖК се записват само на място или по телефона. Приложението показва часовете за обикновени АГ прегледи.
Основния пакет е достатъчен, аз даже имах неизползвани прегледи и изследвания.
Моят първи преглед ЖК беше седмица след като бях направила БХС, така ми бяха казали от регистратурата.
За БХС си записах час за 12г.с още докато бях в 8г.с.
Графика за ЖК излиза до 10то число на месеца (или може би 15-то), налагало ми се е да звъня няколко дни под ред.
Доктор Ненов, при когото бях, водеше ЖК само веднъж в седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт