Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 59 694
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Моята дъщеря се роди 51 см, 3600 кг, за изписването бях приготвила боди и ританки 54 см, бяха и точни. Сега сме вече на 2 седмици, още и стават, но до 10-тина дни ще и са вече тясни.
Освен това съм и купила бодита къс ръкав за 3 месечно 60 см, и сега са и точни, заради памперса, който заема място, а бях предвидила те да са за лятото. Ще трябва да купувам по- големи.

quote author=NiaV link=topic=1069597.msg38475828#msg38475828 date=1554100193]
Зависи от бебето. Моето се роди 49см, 2.700 и се губеше в дрешките 50ти размер за изписване. Набързо се сдобих с 46ти размер + бодита за недоносени, които се лепят от всички страни и ги използвахме първия месец, докато не стана около 3.500. Зависи как върви бебето, но с 50ти размер за изписване няма как да сбъркате, нямаше бебета, на които нещо да им е малко около моята стая Simple Smile.
[/quote]

# 721
  • Beyond the stars
Малкият се роди 3450, 51см и плуваше в 0-3 размер и 56ти. Поне 2-3 седмици си носеше размер за новородено.

# 722
  • Варна
Момичета, някой знае ли дали в Отделението по Гинекология/Патологична има разлика в цената за едична стая или такава с 2 или 3 легла?

# 723
Момичета, някой знае ли дали в Отделението по Гинекология/Патологична има разлика в цената за едична стая или такава с 2 или 3 легла?
Доколкото знам няма разлика в цената.

# 724
  • София
Момичета, има ли wi-fi в стаите, където е престоят след раждане?
Има ли бъдеща мама, която ще ражда там след средата на април? Може да се засечем Simple Smile

# 725
Има безплатни wifi и телевизия в след родилното помещение

quote author=AllegraA link=topic=1069597.msg38491324#msg38491324 date=1554317159]
Момичета, има ли wi-fi в стаите, където е престоят след раждане?
Има ли бъдеща мама, която ще ражда там след средата на април? Може да се засечем Simple Smile
[/quote]

# 726
  • Пловдив/София
Момичета, има ли някой недоволен от акушерките по време на раждане?
Много ме притеснява липсата избор на екип, има двама лекари, при които не искам да се падам и то за късмет сигурно ще се случи... успокоява ме, че нормалното раждане се води основно от акушерка, миналоя път лекарят беше там само за ваеки случай, слушах и говорех обаче само с акушерката, която беше прекрасна. Казваше се Силвия и беше младичка.
Другите как са- всички ли са мили, търпеливи и обясняват спокойно какво да правим в процеса на напъните? Или и при тях е до късмет и има огромни разлики при кого ще се паднеш?
А анестезиолозите на ниво ли са всички? И от нея бях мног доволна, само от лекаря не, беше груб и не обясняваше какво ще ми прави и защо, съответно ми докара мног стрес и болки.

# 727
Привет, преди 3 седмици родих нормално в надежда, с предизвикване. Акушерките бяха 2 млади момичета, много мили и приятни. Раждането го водеше д-р Кайрякова, сутринта беше д-р Иванчева на смяна ( много внимателна и мила) след 8.30 застъпи д-р Кайрякова. Всичко се получи много добре, анестезиоложката беше много добра също, не и видях името.
Не се безпокой, дори без избор на екип и с непознати доктори и акушери като видиш и усетиш, че всеки си има определена функция и си знае работата ще се успокоиш. Успех и леко раждане!

quote author=Пипи2013 link=topic=1069597.msg38494046#msg38494046 date=1554370494]
Момичета, има ли някой недоволен от акушерките по време на раждане?
Много ме притеснява липсата избор на екип, има двама лекари, при които не искам да се падам и то за късмет сигурно ще се случи... успокоява ме, че нормалното раждане се води основно от акушерка, миналоя път лекарят беше там само за ваеки случай, слушах и говорех обаче само с акушерката, която беше прекрасна. Казваше се Силвия и беше младичка.
Другите как са- всички ли са мили, търпеливи и обясняват спокойно какво да правим в процеса на напъните? Или и при тях е до късмет и има огромни разлики при кого ще се паднеш?
А анестезиолозите на ниво ли са всички? И от нея бях мног доволна, само от лекаря не, беше груб и не обясняваше какво ще ми прави и защо, съответно ми докара мног стрес и болки.
[/quote]

# 728
Относно анестезиолозите -имала съм 4 интервеции с упойка в клиниката и 4те минаха без проблем,бях при различни анестезиолози и всичките бяха уникални.Аз имам неуточнени алергии и винаги си правя тест преди анастезията,никога не е имало проблем.Последната ми беше 10.2018,беше д-р Лазаров,невероятно чувстово за хумор,но май всичките анестезиолози имат такова или поне такова впечатление имам от тях.

# 729
Анестезиолозите са супер всички. Бях една седмица в реанимация и ми се наложи да се запозная отблизо с тях. Компетентни, кадърни и човечни абсолютно всички, без изключение. Не се притеснявай изобщо за това.

# 730
Аз не съм очарована от анестезиолога, който ми постави епидуралната. Да не говорим, че стана някакво неразбирателство между него и другия анестезиолог на смяна, който пък пред мен го изкоментира.

На мойто раждане се падна един от недолюбваните в темата лекари. Нищо лошо не мога да кажа за нея. Да не говоря, че последните прегледи от бременността ми бяха при най-недолюбвания тук и също опитът ми е положителен.

И мен ме изражда Силвия. Страхотна е. Невероятна направо и изключително грижовна.

# 731
Момичета, знаете ли кога се доплаща втората част от основния пакет за ЖК?Ние ли си го следим или някой подсеща? Аз платих 180 първия път, предполагам остават 300.

# 732

След 24 г.с. се плаща остатъка. Ще ти каже АГ-то като дойде време.

quote author=Zarinkata link=topic=1069597.msg38526667#msg38526667 date=1554886823]
Момичета, знаете ли кога се доплаща втората част от основния пакет за ЖК?Ние ли си го следим или някой подсеща? Аз платих 180 първия път, предполагам остават 300.
[/quote]

# 733
В 24 г.с. Се заплаща останалата част от пакета, точно 300 лв. Трябва да е.
Попитайте на регистратурата, ако още не сте минали 24 г.с., мисля че не трябва да е по-късно.

# 734
Аз съм 18с. Има време значи, интересно защо пише , че включва 2 ехографски прегледа, а то реално се падат повече до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт