Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 314
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз не видях да пише, нито пък че гарантират по-бърз час, но вероятно през тях се избягват поне тези премествания на час с по 3 месеца, заради неустойките. Въпреки че винаги могат да се оправдаят с независещи от тях причини.

# 91
Аз и цени не видях, както и въпросните 700 евро. То е нормално да има за посредника, иначе за какво работи

# 92
На мен също преди пет години ми отказаха категорично за по-бърз час, въпреки че предложих пари директно. Пак казвам, за пациенти извън България може би е различно, но в момента само спекулираме.

Линковете на Верчето са иначе на въпросната фирма, с която работи Надежда.

Верче, предполагам, че знам коя е съфорумката, но няма да ровя и да я разпитвам. Самата тя ще чака до другата година за нейния час. Щом тя не е преценила да ми каже за въпросната опция, ще уважа това. Въпросът е, че когато се поднесе подобна информация е като буря в чаша вода. Един чул, друг видял, накрая всички не разбрали, ама след два месеца историята е украсена и преразказана още по сто различни начина. И накрая хора, които чакат с месеци, се чувстват прецакани и се ядосват без нужда.

# 93
Може би аз не се изразих правилно, за което се извинявам. Изобщо не беше целта създаване на смут.

За българи от чужбина обаче опцията важи, затова предложих на момичето. Нищо не пречи да се попита, който го интересува, точно за да получи информация от първоизточника.

За мен е нормално да има "такса" за услугата посредничство. А какво включва тя, не зная, защото не ме е интересувало. Почти съм сигурна обаче, че това е пакетна цена - примерно - преглед, хормон Х,У - както е при останалите им услуги.

Да,Кристи, за съжаление девойката ще си чака часа за догодина, въпреки че е пациент на клиниката. Аз обаче се надявам да е успяла до тогава.

# 94
И аз се надявам на същото за нея Heart Eyes

# 95
  • София
Здравейте, пиша с молба, ако имате отзиви за храната в Надежда да ми пишете на лично(за да не спамим излишно).
Не търся само оплаквания, искам реалистични впечатления, предвид и особеностите на болничната храна-консистенция, подправки. Знаете, че не винаги е позволено да се сготви, както вкъщи.
Пациентка бях преди, причината да търся отзиви е моя близка, която работи в кухнята и иска обратна връзка.

# 96
На мен храната ми хареса. Не е нещо особено, но като цяло е вкусна. За разлика от Токуда, където лично за мен не ставаше за ядене.

# 97
  • В сърцето на любимия човек
Не е нещо особено, но като цяло е вкусна.
Това е и моето мнение, изписаха ме преди седмица.

# 98
  • София
О-о-о, Пънче.
Честита ви втора радост Hug .
Желая ви спокойствие, много щастие и усмивки.

# 99
  • В сърцето на любимия човек
Мерси, Зазу! Стискам палци и при теб всичко да мине леко, когато дойде момента!

# 100
  • София
И на мен храната ми хареса. Лежала съм в държавна болница и там храната бе отврат.

# 101
  • София
На мен храната ми хареса. Количеството също беше доста добро. Естествено, че не е като вкъщи, но за болница си е супер.

# 102
Храната е хубава само някои подправки бяха в повече. Киселото мляко не е хубаво.

# 103
Храната е супер за болнична храна. Много е вкусно.

# 104
На мен също храната като цяло ми хареса, особено картофената крем супа ммм 😀 Също ми направи добро впечатление, че на Великден имаше по едно червено яйце за всяка мама ☺

Общи условия

Активация на акаунт