Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ние днес платихме 90 за около 70-80 кадъра, от които ще обработят част и ще принтират извадят 30 снимки + диска. Бяхме малко повече хора 8-9 човека. За мен цената е добра. Дано и снимките са хубави.

# 376
Защо има толкова голямо разминаване от 30 лв до 90 лв, за 20 максимум 30 снимки. От какво зависи определянето на цената? 🤔

# 377
  • София
От броя кадри и брой принтирани/извадени снимки според мен.

# 378
  • София
Точно така!

# 379
  • София
Ние взехме нашите снимки вчера (т.е. на следващия ден след изписването). Като изключим, че са малко светли и точно на тези с връчването на бебето от акушерката - не се вижда нищо освен перчемът му, като цяло са станали много хубави и аз съм доволна. Заслужават си парите.

# 380
  • Beyond the stars
Тъй като слушам май на око преценява Grinning Щото всички са с около 20тина снимки, пък цените в широк диапазон.
Иначе и аз съм доволна Wink

# 381
  • София
Ние не сме с 20-тина снимки. Имаме 70 кадъра на диск и 30 принтирани. Мисля, че за принтирането формат 13/18 взема по левче на снимка и 60 взе за тези на диска. Не мога да преценя дали и какво е обработвал, защото не съм експерт в тази област.
По-евтино ще ви е да си ги изкарате вие, но ние предпочитахме той да ни изкара един набор, защото кой знае кога ще стигнем до това.

# 382
Здравейте Момичета,
Имам един въпрос. На ЖК съм в Надежда. Как стои въпроса с болничните. От информация ли си го искам както обикновенно или от самата докторка, която ме леди?

Когато си на преглед трябва да дадеш Амбулаторна карта на акушерката при лекарката, която те следи и да уточните от кога да бъде болничния.
След това, когато е готов, болничният лист се взима от Информация.

# 383
За нашите снимки през април платихме 50лв. 20 отпечатани на хартия и 100тина на диск... еми не съм очарована от снимките, но все пак са хубав спомен 🙂

# 384
  • София
Ние платихме 50 лв за 20 снимки на хартия и не знам колко на диск...
Но когато си взехме диска беше объркал изписванията и вътре имаше снимки на друго семейство. Отне повече от седмица да си получим нашите снимки през google drive (не вдигаше тел, не отговаряше на мейли).
И да си кажа, не съм впечатлена от снимките. А и при влизане в залата бях забравила да си сваля калцуните, което си в моя грешка, но поне фотографа като е видял можеше да не ми снима краката... но на всяка снимка съм с калцуни. Заради това сега не сме рамкирали нито 1 и снимките седят забутани в шкафа.

# 385
Много Ви благодаря на всички за подробните коментари. Другата седмица ми е секциото, и като бях на тонове видях снимките поставени на етажерката. Видяха ми се с добро качество. И ми направи впечатление че има 2-ма фотографи и техните координати. Сигурно зависи кой от тях е правил снимките. В еуфорията едва ли ние ще успеем да се снимаме, и искам да се възползвам. Както се казва очаквам панаир при изписването, защото не мога да кажа да не идват близките (но се надявам те да са съобразителни в този грип да не дойдат), но са много чакани децата и бабите, сестрите всички искат да дойдат, въпреки че са от Пазарджик, В. Търново и Плевен. 💋🍼😜❤️

# 386
  • София
То хубаво са чакани, ама според мен не си заслужава риска, в пика на грипната епидемия да идват толкова много народ.
Дори и да не е болен човек, може да е заразоносител

# 387
То хубаво са чакани, ама според мен не си заслужава риска, в пика на грипната епидемия да идват толкова много народ.
Дори и да не е болен човек, може да е заразоносител

Охх така е, но направо не знам как да им кажа, за да няма обидени и засегнати. Надявам се да завали сняг и те сами да, се откажат 😃.

# 388
Аз бих им казала най-безцеремонно и в прав текст. В този момент е важно здравето на бебенцата, а не чувствата на родата (щом сами не се сещат). Още повече, че щом са отдалече, може би се очаква след изписването да се изсипят у вас. Можеш просто да им кажеш, че лекарят ти е казал, че не е препоръчително в този грипен сезон новородените да се виждат с много хора и то си е така.

# 389
Или направо си измий ръцете с болницата - че заради усложнената епидемична обстановка не се разрешава повече от 2 души на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт