Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз си питах всички дали са напълно здрави. Брат ми остана да дойде на гости като оздравее. Бебе на дни да се рискува с контакт с болен човек, айде няма нужда.
Не че имаш гаранция пак, но пък някой да се знае, че е болен и да дойде въпреки това, ми се струва меко казано безотговорно и егоистично.

# 391
Не е гаранция изобщо съвестта на хората. Човек е заразен преди да се проявят първите симптоми, така че дори някой да че чувства напълно здрав, не значи, че всъщност е така.

# 392
  • София
А как ще дойдат като не знаят кога е изписването? Simple Smile

# 393
  • Blondeville
Те така или иначе ако обявят грипна епидемия ще спрат сигурно свижданията, та би било удобно извинение и за изписването. Всеки нормален човек, с каквото и нетърпение да иска да види децата, при върлуващ грип е редно да помисли първо точно за бебетата, не за собствените си желания.

# 394
  • София
Винаги мисля първо за сина ми.
Родих миналата година по това време. Беше на 50 дни когато се дядо му се разболя и уж го изолирахме, но не можахме да се опазим. Малкия се разболя, аз се заразих от него... а няма и лекарства за тази възраст...
Ужасно е да гледаш бебето си ка едвам диша и да чуваш дробчетата му как свирят.
Не си заслужава за да не се обиди някой, после бебетата ти и ти да страдате.

# 395
За жалост тепърва ще те сблъсквате с несъобразяване от страна на близките. Не винаги можете да контролирате ситуацията, но поне при изписването изборът е ваш. Когато аз родих м.г. беше грипна епидемия и дори свижданията бяха забранени, слава Богу! На изписването таткото, баба и дядо. Хич ми не е, че учинайката на баба ми ще се сърди. Даже бях забранила да целуват детето.

Нандин добре го е описала.

# 396
Всичко което сте описали е вярно, но дори двете баби и дядовци и две сетри с мъжете са много хора. Отдавна съм изключила всички други - приятелки, лели, кръстници.

На всички казах за грипа, че няма свиждания и не може никой да дойде на изписването. Само майка ми, защото поске ще я водим у нас да ми помага с близнаците. Хората, дори близките, както сте написали въобще не са съобразителни. Разбирам желанието им да дойдат да видят дечицата, да си поднесат подаръците, но освен че е зима и грип, близнаците са в повечето случаи по-мънички. Не искам и никой вкъщи. Искам ние да се адаптираме, да си починем, защото сме от Плевен и след изписването ще пътуваме около 2,5 - 3 часа. А те както написахте искат вкъщи, почерпки, без грам да се съобразяват.

Всички ще ги събера живат и здраве по-нататък, благодарни сме им много за моралната подкрепа през 6-те години и многото опити инвитро през които преминахме заедно, но в момента са по-важни бебчетата.

Благодаря и на Вас момичета, защото с някои се засичахме през годините и в другите групи, защото като споделя с Вас ме разбирате и подкрепяте, освен че много пъти сте полезни и с информация и личен опит. 💋💋💋😍😍😍❤️❤️❤️🍼🍼👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

Секциото наближава другата седмица и нямам търпение. Много пеперуди и вълнение ме обзема от срещата с нашите рожбички.

Поздрави на всички и много хубав ден 😃

# 397
Здравейте,
някой знае ли дали след нормално раждане или секцио слагат тежести на корема (торбичка с пясък) за да се прибере по-бързо?

# 398
След нормално - не. Мисля, че е отречен този похват.

# 399
Здравейте,
някой знае ли дали след нормално раждане или секцио слагат тежести на корема (торбичка с пясък) за да се прибере по-бързо?
Аз бях със секцио юли месец и поставяха торбички с лед.

# 400
Здравейте,
След нормално със сигурност не.

# 401
  • София
След секцио слагат - за да се прибере матката по-бързо. Аз съм с две цезарови в различни болници - Шейново и Надежда (през 11+ години) и двата пъти си имаше. Пускат окситоцин и слагат въпросната тежест - но това е за 2-3 часа примерно.

# 402
След секцио слагат - за да се прибере матката по-бързо. Аз съм с две цезарови в различни болници - Шейново и Надежда (през 11+ години) и двата пъти си имаше. Пускат окситоцин и слагат въпросната тежест - но това е за 2-3 часа примерно.
Тази част от секциото с окситоцина и тежестите е най неприятна. Аз имах страшни болки.

# 403
Тази част от секциото с окситоцина и тежестите е най неприятна. Аз имах страшни болки.
Нито тежести помня нито  болки.Раздвижих си се супер леко,без никакви драми.
Първия ми цикъл след последната ми лапароскопия ми създаде много повече проблеми от колкото всичкитев интервенции до този момент,а те не са малко Simple Smile.Явно си е до човек и до моментно състояние на организма

# 404
  • София
На мен пък най-неприятната част освен ставането и сядането първите 2-3 дни, се оказа, че ми е след поставяне на упойката - много ми пада кръвното и има едни 5-6-7 минути, в които аха да припадна, както си лежа на операционната маса. Много гадно усещане, но като те почерпят разни добавки и се оправят нещата Stuck Out Tongue Winking Eye .

Общи условия

Активация на акаунт