Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 307
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Аз изчетох какво ли не по въпроса, все пак моята бременност е ин витро, преди това имах доста лекарства, които сгъстяват кръвта и реших да не рискувам.
При кой лекар се следите?

Досега бях при д-р Чапанова, тя ми прави инсеминацията. Тя ми поръча това изследване. Имам още две мутации и заради тях пия метилирана фолиева и Б-комплекс, но за тази нищо не спомена.
Вече няма да съм при нея, понеже започва същинското следене на бременността и ще бъда при д-р Стоянова. Така че ще питам и нея следващия път.

# 586
Аз изчетох какво ли не по въпроса, все пак моята бременност е ин витро, преди това имах доста лекарства, които сгъстяват кръвта и реших да не рискувам.

Досега бях при д-р Чапанова, тя ми прави инсеминацията. Тя ми поръча това изследване. Имам още две мутации и заради тях пия метилирана фолиева и Б-комплекс, но за тази нищо не спомена.
Вече няма да съм при нея, понеже започва същинското следене на бременността и ще бъда при д-р Стоянова. Така че ще питам и нея следващия път.

И аз бях при Чапанова, на мен ми каза, че вече тази мутация не се смята за рискова. Стискам палци да нямаме проблеми от тук нататък.

# 587
  • Sofia

И аз бях при Чапанова, на мен ми каза, че вече тази мутация не се смята за рискова. Стискам палци да нямаме проблеми от тук нататък.

Да, стискам и аз. Дано да са прави, че явно е малко противоречива тази тема.

# 588
Аз също съм с 4G/4G, и съм на клексан след трансфера до сега 24 ГС, имам обаче  един спонтанен аборт преди това. Следя се при Павлова. Тя каза, че няма да го спираме и ще го бия до края . Преди това Персенска ме прати на изследване за плацентарните молекули в 8,9 седмица и по техните показания и предписание на имунолозите също трябваше да се бие.

# 589
Аз също съм с 4G/4G, и съм на клексан след трансфера до сега 24 ГС, имам обаче  един спонтанен аборт преди това. Следя се при Павлова. Тя каза, че няма да го спираме и ще го бия до края . Преди това Персенска ме прати на изследване за плацентарните молекули в 8,9 седмица и по техните показания и предписание на имунолозите също трябваше да се бие.

Здравейте! Извинявам се, че съм извън темата!
Преди време бях приета по спешност в Надежда и ме преглежда именно др. Павлова, страхотно впечатление имам от нея, но не я намирам в сайта на болницата. Ще съм Ви много благодарна ако ми споделите първото и име, бих искала да я публикувам в белия списък. Благодаря предварително и весел празник!

# 590
  • София
Д-р Камелия Павлова

# 591
Много благодаря!

# 592
  • Варна
Момичета моля за малко помощ. Забременях при Др Персенска, но тъй като съм от Варна се записах на женска консултация по Здравна каса там. Сега искам да се преместя да се следя в Надежда, тъй като съм рискова бременност и искам да остана в София за раждането, което има риск да е преждевременно Sad Въпросът ми е ще трябва ли да им предоставям ново направление след като се уговоря с някой док да ме следи, защото аз до Варна няма вече да пътувам Sad
Благодаря предварително ❤️

# 593
  • София
В Надежда, женската консултация е само платена. Не става с направление

# 594
  • Варна
Благодаря ти Nadin за бързия отговор. Това май ме устойва, защото не ми се занимава с бумащини, а и то май по-добре човек да си плати да му е мирна главата Simple Smile
😘🌹

# 595
Здравейте.
Интересува ме някой дали е постъпвал в болницата за терапия с кортикостероиди за разгръщане на дробчетата на бебето/бебетата и ако да престоят минава ли по клинична пътека по ЗК или е платено?
Благодаря!

# 596
  • София
Здравейте.
Интересува ме някой дали е постъпвал в болницата за терапия с кортикостероиди за разгръщане на дробчетата на бебето/бебетата и ако да престоят минава ли по клинична пътека по ЗК или е платено?
Благодаря!
Минава по каса,разбира се.Аз правих в МД профилактиката

# 597
Аз съм правила еднократна терапия,но без прием в болниса

# 598
  • София
Здравейте.
Благодаря!
Минава по каса,разбира се.Аз правих в МД профилактиката
Извинявам се,реших че съм в темата за Майчин дом.
 Мисля че би трябвало да минават по каса.Тридневната пътека за задържане е абсолютно достатъчна за целта.Все пак трябва да се говори със следящия ,всичко зависи от неговата воля.

# 599
Лайла, какво става с теб? Нали нещата бяха ок, защо ще правите терапия?

Общи условия

Активация на акаунт