Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 303
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Лайла, какво става с теб? Нали нещата бяха ок, защо ще правите терапия?
Следящата ме аг иска за нейно спокойствие, а и за мое, да повторим терапията (а и до колкото знам тя се прави два пъти).

# 601
Лайла, какво става с теб? Нали нещата бяха ок, защо ще правите терапия?
Следящата ме аг иска за нейно спокойствие, а и за мое, да повторим терапията (а и до колкото знам тя се прави два пъти).
Лекарят преценява дали 2 пъти,според риска.При мен нямаше нужда от 2 пъти

# 602
  • София
Зависи кога е направена първата.
Моята първа беше в 29,родих в 33 и я повторихме непосредствено преди секциото.
Някои лекари казват,че имала действие до четири седмици,други до няколко часа след последната апликация.Така и не разбрах къде е истината.При мен се случи така,че 4-5 часа след последната инжекция извадихме бебето,което си изплака стабилно и изобщо не е имало проблем с дишането.

И имайте предвид,ако правите превантивно,че бебетата стават лениви след такива инжекции.

# 603
  • София
Момичета какво ви е мнението за д-р Генадиева за ЖК, че май съм с рискова бременност - след инвитро, 42 години,  с тромбофилии и за капак миома.

# 604
Основно заради нея избрах болницата за следене и раждане. Но всичките ми бременности са били относително спокойни и безпроблемни.

# 605
Мен за рисковите неща повече ме следеше Панайотова от фм отколкото от жк 😀 на жк всичко му беше песен, а накрая не се оказа точно така.

# 606
  • София
Нямам мнение за др Генадиева, но за мен по-важни ми бяха прегледите при д-р Михова, отколкото ЖК. Ехографите за ФМ са много по-добри. Д-р Михова ме викаше през 4 седмици. Прегледите, които не са ФМ се водеха доплер и бяха също толкова подробни. Бях след инвитро + тромбофилия с 1 високорискова мутация и 2 нискорискови.

# 607
  • София
Аз съм с много добри впечатления от д-р Генадиева, но не съм имала някакви усложнения и лекарства допълнителни. Правих изследване за гестационен диабет след някоя седмица по препоръка и на нея, и на д-р Чачева от ФМ. Иначе тя си ми прави секциото и всеки ден след това минаваше да ни види до изписването.
Беше ми дала тел.номер да и пиша на вайбър, ако има нещо, иоето за мен си беше удобство.

# 608
  • София
Благодаря, добре е, че има възможност за контакт с нея.
Аз също съм при доктор Михова за ФМ,  другата седмица ми е първия преглед.

# 609
На вас в коя г.с. Отидохте за 1ви път на ФМ? И преди това консултирахте ли се със следящия бременността

# 610
Първата фм се прави в периода 11 - 13+6 г.с.
Не разбирам въпросът с консултацията с АГ.  Какво да се консултирам с него?

# 611
  • Sofia
На мен докторката, която в момента ме следеше ми каза кога да си направя ФМ и какво представлява. Но не е задължително това, може по своя инициатива да се запише човек.

# 612
На мен докторката, която в момента ме следеше ми каза кога да си направя ФМ и какво представлява. Но не е задължително това, може по своя инициатива да се запише човек.

Да, това исках да попитам дали ФМ се съгласува по някакъв начин с наблюдаващия. Мерси Blush

# 613
  • София
Има ли някое сред вас, която да е правила ФМ успоредно в Надежда и при Сигридов? Той следи и витамините и изписва доста добавки, които са важни за бремеността. Интересно ми е дали и специалистите в Надежда искат подобни изследвания и изписват витамини и добавки.

# 614
Здравейте,
Предстои ми индукция в "Надежда" следващата седмица. Някой знае ли дали мога онлайн да проверя кои доктори ще са на смяна във въпросния ден?

Общи условия

Активация на акаунт