Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Цветенце, честит да е сина ти!
Успехи във всяко начинание!

Дунди, днес и аз съм на мнението на Мис Ю за понеделниците Joy Имам 2 бързи през ден и чакам с нетърпение петъка, защото ще се съберем компанията от Шумен Simple Smile

# 151
Добро утро,

Дундии, благодаря, Heart това наистина са любимите ми дни - една такава енергична и изпълнена с радост съм в понеделниците... Fearful Unamused Imp
Изпратих ММ наряд и още се мотая из вкъщи, но това е понеже ми е енергично (сутрин нямам такова чувство никога Rolling Eyes )
Хайдеее слагам кафенцето и да се ориентирам към работата, че няма кой да ме чака.. успешна седмица на всички!

# 152
Благодаря ви, момичета! Бъдете благословени!
Радвам се, че заедно споделяме и весели и трудни моменти!
Желая ви успешна седмица! И след това идва студентски празник!
Лека вечер!

# 153
Добро утро!

" Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват."

Антон Чехов

# 154
  • София
Привет, военни красавици!
Какво прекрасно начало на деня - кафе и мъдри мисли! Прегръщам те, МИС Ю! Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, хубаво си го казала-да споделяме заедно весели и трудни моменти! Hug
МЪНИЧЕ, весело купонясване с шуменската компания. После ще разкажеш. Е не всичко де  Wink  От мен запомнете:
Истината и само истината, но никога не цялата. Нищо лично Mr. Green. Само закачка hahaha Joy
ДУНДИ, мислех да направя една блиц диета пред новогодишно, ама не'ам сили да устоя на вкусищата, които ще приготвям за Никулден. Тази година традиционният модел е разбит. Внукът - с приятели у тях, а деди с военни приятели у дома.
Отивам на отчет в Здравната каса, а лекциите отиват на кино. smile3534
Желая ви спорен ден! Hug

# 155
  • Пловдив
Ааааа, Фло, от всички вкусища може да се опита с моя режим, но по малко.
Аз за Никулден не се тревожа, вкусища, колко да са вкусища щом са с риба. У нас не сме фенове.
Виж за Коледа и Нова година отсега мисля кои са най-малките тави, та в тях да се прави баклава и баница.
Не за друго, но направеното трябва да се изяде. Ей това второто ме притеснява. Grinning
МисЮ, твоите хубави неща ще се случват явно през новата година. А дано!
Я сега да видим кой къде ще ходи на банкет с колеги. ММ е на 12 с ротата.
И ще го водя на този с моята фирма в някаква кръчма в Тракия. Че по тези събирания съм редовно сама жена с 10+ мъже. Чак ми е неудобно и си мисля, че ако не съм там, разговорите им ще бъдат съвсем различни. Пазят приличие, донякъде. Виж на алкохола не прощават.
Скрит текст:
Един път шефът заведе мъжкия колектив на вечеря. Уж вечеря де. На другия ден ми носи фактура с подробна касова бележка. Чета, чета, ми то само алкохол и салати. Та питах шефа къде е вечерята. Joy А миналата година на коледната почерпка изпиха всичката "Сливенска перла" в един ресторант. Явно зареждането не беше на ниво. Joy
Приятен ден на всички.

# 156
Добро утро,
У нас утре ще сме на шаранче, ако случайно резервата на ММ не се превърне в наряд и аз да си ям шаранчето сама Grinning
Относно банкетите, тази година военния ще го пропуснем, на моят сме малко хора, но имаме събиране на което шефа черпи преди да излезем почивка за празниците.. ние сливаме двата празника и колкото работни дни има там ги почиваме..
Днес ще имам нужда от стискане на палци, има някои неща, които  да свърша и палчетата ще са ми полезни.. Hug
Слагам кафенце и отивам да поработя малко,  а на вас много хубав и успешен ден!

# 157
  • Пловдив
За всички работливи момичета от блокчето.

МисЮ, стискам, стискам ...
При нас се очертава да няма работа по празниците, ще врънкам шефа да ни пусне в отпуска. Или поне мен де.
Ще видим, има време.
Приятен ден на всички.

# 158
  • София
Добро утро, прекрасни!
МИС Ю, стискам палчета, да стане каквото искаш! Пия на екс кафето и отивам да хубавея ( според ДУНДИ )  hahaha Joy

# 159
Здравейте, момичета!
Мис Ю, стискам палци всичко да е ок!
Банкетите тази година се струпаха на една и съща дата. Трябва да избирам. Семейно или с колегите. Миналата година имахме парти в пиано бар. Много ми хареса. Затова ми се иска пак с колегите. А купоните с колегите на мъжа ми винаги са много весели! Танци и песни до зори! Идват дядо Коледа и Снежанка. Има и много джудженца.
Не ми е лесно. Искам да съм и на двете места.
Празнувам и с учениците. Украсихме си класната стая и вече очакваме празниците.
Днес поне ФПЧ са в норма.Grinning

# 160
Добро утро,
Честит празник на всички празнуващи! Да носят името си с гордост!
Благодаря за палчетата, свършиха добра работа..
А сега по едно кафе и по задачи.. днес се очертава да  имам доста работа аз, нещо се понатоварих последните дни.. иска ми се почивка, събота и неделя не ми стигат.. Blush

# 161
  • Пловдив

Добро утро. Честит празник на всички. Да са живи и здрави имениците в темата и в семействата им.
Фло, специален поздрав за твоите именици. Да са ти живи и здрави, да те слушат и обичат.

МисЮ, ще се справиш. А и виж колко почивни дни те чакат. То не останало, само 2 седмици са.
Доизпивам си кафето с форума, да цъкна на някой и друг коледен календар, току виж съм спечелила нещо, и да захващам работата, че не мога да я отложа за утре. Joy

Лек ден на всички.

# 162
  • София
Привет, прекрасни!
ДУНДИ, благодаря за поздравлението Heart Eyes
Честит Никулден на всички, които носят името на светеца, на банкерите и на моряците! Всички да са здрави и благословени!
Масата ми е готова, аз съм се накикиморила и с гаджето очакваме военни приятели!  newsm68 newsm44
Хубава вечер и на вас!!! Hug

# 163
Честит празник на имениците!
Фло, да са ти живи и здрави момчетата! Нека свети Николай Чудотворец бди над тях!
Замислих се, колко бързо отминава годината. И колко бързо човек успява да премине през всички сезони на живота си! Постоянно бързаме, имаме работа, имаме ангажименти...И пак е Коледа, Нова година...Но ние не сме същите.
Понякога ми идват подобни мисли, особено вечер, когато трябва да се подготвя за следващия ден!
А утре е петък, ура!
Лека вечер от мен!

# 164
Добро утро,

От мен успешен и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт