Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Един донски казак има имен ден. Да е жив и здрав. Дано мама наднича в темата, че отдавна не се е отчитала при нас.
МисЮ, мерси за кафето.

На мен ми е много криво от вчера. Приятелка, която живее в чужбина, загуби съпруга си точно на рождения си ден. Имат момиче на 13 години. На хиляди километри е от тук, как да ѝ помогнем!!!! Тъкмо всичко им се подреди, както го искаха и хоп, него вече го няма. Много ми е мъчно. Никой не заслужава такова нещо, а точно тази ми приятелка пък въобще.

Добре че днес слънчо се усмихна при нас, да разведри малко обстановката.
Хора, усмихвайте се, носете си новите дрешки и се радвайте на живота. 

# 136
  • София
ДУНДИ, Бог да прости момчето Flowers Rose Flowers Rose. Жалко,че без време си е отишло. Няма да им е леко на приятелката ти и на нейното момиче. Съдба... Може би това ще преобърне живота им, ако не успеят да се справят в далечната страна. Няма да им е леко там, сами. У дома и стените помагат - така казват стари хора.
Когато бях малка, си мислех, че добре би било всички хора да живеят до 100 години - без болести и болки. Идва денят - лягат и умират. Справедливо, нали? Е да, ама не, Главнокомандващият друго е измислил.
И аз ще кажа като теб - усмихвайте се, бъдете добри, радвайте се на малките неща и си носете новите дрехи.
РАДИНКА, да е честита Ния, да има щастливо детство bigdance2 А ти не забравяй, че когато нещо се е объркало, когато не е по твоите планове, няма да е все така. Ще мине и ще замине. Важното е здраве да има!
ДИМИТРОВА, как са момичетата?
ЛУННО ЦВЕТЕ, така ми се иска да открадна малко време и да отидем на някоя постановка. С това учене изпуснах края-нищо не знам къде какво дават по театрите. Бабите и те се скатават - замря културно-масовата ни дейност - нямам време да ги събирам на тематични срещи, не ходим на оперета, театър и рецитали. Даже и срещи често не правим - умряла работа. Бабешка! След Нова година ще ги събера на следобедно кафе, че са ми обещали да попълнят едни въпросници, които ще ми трябват за курсова работа и по-късно ще ги включа в дипломната си работа. Ще ги размърдам малко тия баби.  Joy
МИС Ю, на теб изпращам чувала с прегръдките Hug Hug Hug
МЪНИЧЕ, как се справяте с вирусите? Те вас или вие тях, а? #2gunfire  #2gunfireДръжте се!

Моята внучка, първокласничка, сутрин не искала да става за училище, защото там нямало кревати, та да си доспи...

Хайде, лека нощ и приятни сънища, прекрасни! Hug

# 137
  • Пловдив
Благодаря ви Kissing Heart
Няма време за вируси - стягам украсата вкъщи, коледния календар, сладки, украса за класната стая, играчки за коледния базар в градината... Абе няма време за нищо Joy
Сега сериозно - с инхалации и назални промивки задържах положението аз, а благоверния не ще и да чуе за промивките Joy Инхалации поне си прави, та май и него закрепихме... Дано Simple Smile

И като стана дума за постановки - последно гледах Работно време - постановка на Камен Донев - Боже, голям смях падна Simple Smile Играе неповторимата Латинка Петрова - уникална!

2-3 дни не знам, ще остане ли време да пиша, но ще си ви чета, да знаете Kissing Heart

p.s. И последно - някой има ли промяна в адреса от м.г.?

# 138
Добро утро и щастлив месец!
Започва месеца на Вълшебствата и красивите случвания!
Днес е първият ден от най - специалния месец..
Времето минава бързо и Коледа наближава..
Скоро добрият старец ще почука на вратите ни, за да изпълни желанията ни или ще постави подаръците ни под елхата..
А вие написахте ли писмо? Готови ли сте с пожеланията? Казват, че на КОЛЕДА стават чудеса! Точно затова хората не спират да мечтаят и да се молят за един по-добър живот, за своя по-добър свят! Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него..
Повярвай и то ще се сбъдне! Най-хубавите моменти от тук нататък предстоят ..
Специален и сбъднат месец!

Прегръщам ви всички! И на мен като на Радинка не ми е много празнично, но се надявам да мине този период. Чакам си синчето с нетърпение!
Слънчев ден!

# 139
Добро утро, Дафиново листенце, разбира се отново посланието е прекрасно, дано Декември наистина е едно вълшебство.. 🎄🎁🍀
Аз трябваше да си отида до нашите, но се разбрахме да не мръзна по пътищата днес и да си остана на топло тук..
Поспах до по-късничко, а сега ще се ориентирам в правенето на една баница за закуска и всеки момент чакам ММ да си дойде от наряд, че сигурно е позамръзнал като си го знам какъв ми е зиморничав 😃
Приятен уикенд и много хубав и празничен нов месец! 💞

# 140
Добро утро и от мен
Фло,оправят се лека полека децата, но на мен ми дойде на нагорнище: на 6.12 ми предстои последен урок от пробната практика и то по Английски и след това ще разбера ще ме допуснат ли до дипломна практика
За коледна подготовка за сега нямам време, но се надявам вече след 6-ти и това да направя,че Джули постоянно подпитва

# 141
  • София
Привет, военни момичета Hug
Днес и аз съм от поспаланите, но нощес писах до някое време.
Гаджето ме събуди с кафе, поднесено в леглото. Идилия  Joy
Сега следва проза - той на пазар, а аз в КПП-то ( котлон, прахосмукачка, перална )
ДИМИТРОВА, нали знаеш, че на 6.12 (никулден) всички ще стискаме палци. Радвам се, че грациите ти се подобряват thumbsup
МИС Ю, браво момиче! Мистър Ю с Господ е говорил като те е срещнал! Ако е премръзнал, нали знаеш как да го стоплиш?  Wink А след "това" и заслужена баничка...
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, не ми омръзва да ти благодаря за хубавите послания с които ни зареждаш  Hug Миличка, ноември е най-сдухания месец. Доказано е. Не си само ти в такова настроение. Права си - и това ще мине! Ти се мъдра! Днес чувалът с прегръдките  пътува към теб  Hug Hug Hug
Неуморно МЪНИЧЕ, не се и съмнявам, че всичко държиш под контрол - и вирусите, и децата, и мъжО. Joy Да знаят с кого си имат работа ( вирусите, де. Другите вече са разбрали  Wink) Спорна работа ти желая Heart Eyes
Днес си чакаме внучетата, та отивам да приготвям разни глезотийки.

# 142
Здравейте, момичета!
Днес е началото на края на тази година. Очакват ни празници, подаръци, ваканция.
Ние имахме обучение на тема "Емоционална интелигентност". Беше интересно. Сега и аз трябва да свърша малко домакинска работа.
Винаги очаквам с нетърпение коледното чудо и то се случва! Пожелавам и на вас Дядо Коледа да сбъдне желанията ви!
 Gift Heart

# 143
  • София
Преди да си легна да ви нагледам. Почти никаква активност в следобедните часове Mr. Green Ще ви извиня отсъствията само ако кажете, че сте си почивали. Simple Smile
Аз и днес писах поредната курсова работа. Преди малко сложих точката!  smile3523
ЛУННО ЦВЕТЕ, имам книгата Емоционалната ЕнтИлигентност, ама още не съм смогнала да я прочета. Мога да ти я дам, ако я искаш. През лятото не ми остана време. И аз като учениците имах няколко книги по списък, та ги прочетох. По тях сега пиша курсовите работи.
Хайде, красавици, лека нощ! smile3507

# 144
Добро утро Слънчовци!
И в дъжд и в сняг на кафе ухае пак.

# 145
Ох, че вкусно ухае на кафе в къщичката ни. Аз днес съм от поспаланите: мислех рано да стана и да пиша, но от вчера сме без децата и като ергенчета не успяхме рано да заспим:wink:
Сега пийвам кафенце докато ММ прави мускули в залата и се мъча да се наканя да подхващам учебниците
Да си прекарате една вълшебна Неделя

# 146

Здравейте, момичета! Черпя ви по повод рождения ден на нашия син! Нека бъде здрав и да успее да завърши това, което с голямо желание започна да учи!
Желая ви хубав ден!

# 147
Честит празник, Лунно цвете! Да е здрав и много успешен!
Приятно изкарване!

При мен няма нищо ново, подготвям се за понеделнишкия работен ден и така.. пожелавам ви приятна вечер! Hug

# 148
  • София
ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕ! ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ И СИЛИ! НАЗДРАВЕ!

Цветя за теб, миличка!

Приятна вечер, момичета. Hug

# 149
  • Пловдив
Лунно цвете, жив и здрав да е младежът, да постига целите и осъществява мечтите си.
МисЮ, специален поздрав за теб. Знам, че обичаш понеделниците. 😉

Лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт