Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! НЕКА ДА Е МИР ПО ЗЕМЯТА! НЕКА ДА СА ЧЕСТИТИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ХОРАТА! ХУБАВИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ, МИЛИ ВОЕННИ МОМИЧЕТА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШЕТО МЪНИЧЕ-ДА ЖИВЕЕ И КРАСИВЕЕ ПОНЕ 100 ГОДИНИ! НАЗДРАВЕ НА КОМПАНИЯТА!!!

Ако има и други именяци, да се покажат и да почерпят. Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Честито Рождество. Здраве, мир и любов за всички.
Ние сме си у дома. Посрещаме и изпращаме гости, разменям подаръци. Хапване и пийване има за дни напред. Имам си писалка, с която да пиша по-лесно по телефона, а не да кълва по клавиатурата.
Мъниче, жива и здрава да си.
Дано утре вятътът поспре, за да се разходим.
Весели празници на всички.

# 212
Честита Коледа, момичета! Честит имен ден, Мъниче!
Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си!
И ние сме били послушни и получихме подаръци.
Днес тук беше слънчево, но ветровито. Направихме хубава разходка. Имаше и коледари по улиците. Голяма веселба за децата.
Най-важното е, че всички сме заедно!
Хубава вечер! Радвам се, че ви познавам!

# 213
Честита Коледа и от мен! Бъдете живи и здрави! Обичайте се, казвайте си го повече, ценете всеки миг!
За нас празниците бяха и все още са тъжни.. отиде си дядо ми ден преди Коледа.. вече Бъдни вечер не е същото.. откакто се помня правим масата при тях.. когато той остана без баба, правехме при него... тази година вече и двамата ги няма..но.. такъв е живота, едни си отиват, други се раждат... поне знам, че до сега (89тата му година) е изживял и хубавото и лошото с всички нас! Heart
Имах нужда да споделя, извинявайте, ако съм ви натоварила!
Мъниче, честит празник! Бъди все така усмихната и прекрасна!
Heart Heart

# 214
Мис Ю, съболезнования за дядо ти! Тъжно е, наистина, в такъв момент. Но той ще бъде с вас. И ще ви пази...
Heart

# 215
  • София
Оооо, МИС Ю, Приеми и моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Спомняй си хубавото време, когато сте били заедно. Помисли си, че е доживял достолепна възраст, видял ви е пораснали, задомени. Дай Боже всекиму. Нека почива в мир.
Прегръщам те, миличка. Когато ти се плаче, плачи, не подтискай емоциите си...
Животът е като виенското колело-всеки минава по своя кръг, слиза, и друг се качва, за да премине по своя път, а след него друг ще се качи...

# 216
Петък, когато е последен за тази година, но както винаги внася добро настроение и усмивки. Добро утро!

# 217
Добър вечер!
Още малко остана от 2018! Само три дни. Измислихте ли новогодишното меню?
Аз вчера бях на маникюр, преди това на фризьор, сега вече съм готова да идва Новата година. Blush
Лека вечер!

# 218

Добро утро!

"любимото ми изкуство е това на сутрините.
да станеш преди всички. да имаш предостатъчно време. да не бързаш. да е тихо. да си направиш любимата закуска и твоето си кафе, точно както го обичаш.
да започнеш деня си с усмивка, спокойствие, благодарност и усещането, че ще бъде прекрасен, прекрасен ден."

Мария Василева

Момичета, аз нищо няма да приготвям - всеки хваща пътя нанякъде и тази година няма да правя руска салата Wink
Мис Ю, прегръщам те силно.
И да ви кажа следното - радвам се, че ви има и макар и задочно животът ме срещна с вас! Бъдете щастливи!

# 219
    Добро утро!
    Дафиново листенце, описваш моите сутрини, когато съм ваканция...Hug
    Аз правя постоянно руска салата през зимата, много я обичаме. Ние ще сме на гости, но след това имам имен ден и пак трябва да сме на маса.  Гледах рецепта за солена торта, хареса ми как изглежда. Може и да я направя.
    При нас днес е слънчево, но ветровито. Вчера пък беше много хубаво, пролетно време.
    Хубав ден, мили момичета!

# 220
Добро утро Слънчовци!
Неделя - точката, която умее да се превръща в многоточие. Това е последната неделя за тази година. Слагаме многоточие, в очакване на прекрасните неща, които ни очакват следващата година!

Всяка нова година е просто врата,
зад която ни чакат безброй неизвестни.
Всяка нова година е светла мечта
и я срещаме винаги с радост и песни.
Може утре да дойде с тъга и беди,
но в нощта преди нея се ражда надежда,
че в небето изгряват щастливи звезди
и в живота ни всичко с добро се подрежда.
Всяка нова година е празник красив -
вита баница, вкусна и с много късмети,
чаша вино, шампанско с характер пенлив
и елхичка, която във ъгъла свети.
Нека тази врата да отворим без страх.
Да преминем през нея, разкъсали мрака
с пръчка огън бенгалски под звездния прах,
с любопитство към всичко, което ни чака.

Валентина Шейтанова

# 221
Добро утро и от  мен!
След доста перипетии по празниците вече съм малко по-спокойна и тази година ще си празнуваме с ММ двамката в къщи идването на Нова година... така се случи тази година, но понякога човек има нужда да остане малко на спокойствие и да не е из шумните компании и заведения...
Дано през новата година имаме поне една прекрасна среща и с вас!
Прегръщам ви всички! Heart

# 222
  • Пловдив
Здравейте от една снежна приказка Simple Smile

И аз много се радвам, че се познаваме - с някои виртуално, с други и реално Heart
Новата година ще я посрещаме на вилата с децата и едни приятели Simple Smile Малките от сутринта се търкалят и пързалят с снега, (и аз не пропуснах Stuck Out Tongue Winking Eye ), а сега строят иглу, а ние с баща им се топлим Joy

Наздраве и весело изпращане на 2018 и посрещане на 2019 година!

# 223
Здравейте и от мен
Мис Ю прегръдките са за теб
И аз съм много щастлива че се срещнах с вас,с някои виртуално с други и реално,всички сте страхотни.
Весело посрещане на 2019 и нека бъде по-добра от 2018 за всички

# 224
Старата година си отива, с всички грешки и мечти. Усмихвахме ли се, бяхме ли щастливи? Дали обичахме и бяхме ли добри? Дали избърсахме сълзи на приятел? На просяка дадохме ли лев....Поплакахме ли с някой в тишината?Подадохме ли ръка на някой човек? За Новата какво да си пожелая?! Не искам много, само топлина, малко обич, малко нежност....А другото е суета...
Благодаря ви, че бяхме заедно! Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт