Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Дафинов лист, това е любимото ми стихотворение на тази тематика.
Весела вечер, момичета! Да имате много късмет през новата година и да сте здрави - вие и семействата ви!

# 226
  • Пловдив
Весело посрещане на новата година. Нека 2019 ви донесе най-вече здраве. Нека е щастлива и успешна.
И да се събираме в нашето военно блокче по-често. Всички вие имате специално място в сърцето ми.

# 227
  • София
Добре си дошла 2019! Бъди за всички нас и за семействата ни мирна, здрава, късметлийска, успешна, щастлива и плодородна! Наздраве!!!

# 228
Честита Нова година, мили момичета!
Желая ви много здраве и благоденствие, спокойствие и търпение! Нека дните ви са изпълнени с радостни моменти и красиви емоции!
Радвам се, че споделяхме заедно  радостни и трудни моменти.
Обичам ви! Wine Glass

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 09:24 от Лунно цвете

# 229

Поднасям ви първото кафе за тази година. Да сте здрави и щастливи. Ако има именици в темата - честити да сте!

# 230
За много години момичета!Бъдете,здрави и винаги усмихнати! За мен е чест че познавам толкова силни българки.Честита 2019 година!

# 231
  • София
МИЛО ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ХИМАЛАЙСКИ УСПЕХИ, ГОРЕЩА КАТО АФРИКА ЛЮБОВ ( това предай на либето Wink), ЧИСТИ КАТО ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ ПРИЯТЕЛСТВА! НАЗДРАВЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИ!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, Hug изпих си с удоволствие първото Новогодишно кафе, поднесено от теб, миличка. Гостенчето как приема нашите обичаи и традиции?

РАДИНКА, как си, момиче?

Няма да ви казвам, колко добре се чувствам сред вас. Всяка една има своето място в сърцето ми. Само ще попитам - Днес вече казаха ли ви, че ви обичат? Предполагам, че са ви казали, но и аз да добавя-Обичам ви, мили мои военни приятелки. Да е мир по земята, да е спокойно в домовете ви, по-малко наряди за момчетата ви, добри и послушни да са децата ви. ( Където е едно, да помислите и за второ Wink), Как нареждам като свекърва-от старостта ще да е Simple Smile. Та като споменах нещо за възраст - да са ви в добро здраве родителите, да не ви създават грижи. Е, след толкова пожелания, да си кажем ДА БЪДЕ и НАЗДРАВЕ!!!

Като споменах Хималаите, та се сетих нещо смешно. Щерката проверява знанията по география на голямата внучка. Пита я за най-високите върхове на  по-известните планини. Детето отговаря безпогрешно. Стигат до Рила. Засечка. Мама подсказва - Му..., Му-са...Обажда се малкото чаве: МУ-са...каааа Joy

Почивайте си, предполагам, че поне два дни ще има храна за дояждане.

# 232
Честита нова година, присъединявам се към пожеланията на останалите.
Фло разсмя ме с твоята сладурка и мусаката
Лунно цвете,честит имен ден,носи името с гордост и се радвай само на хубави емоции!

# 233
  • София
Привет, военни красавици!
Я да поздравим нашите Силвии, с имения им ден!
ДАФИНОРО ЛИСТЕНЦЕ, СГГ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! НОСЕТЕ СИ ИМЕТО И ЗАНАПРЕД С ГОРДОСТ. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 234
  • Пловдив
Хайде да ни е честита новата 2019 г. Нека е здрава и успешна. Да ви се сбъднат всичките желания. И много, много късмет на всички.
Да са живи и здрави вчерашните и днешните именици.
Вчера проспах деня, после през нощта броих какво ли не, а днес сутринта в офиса беше кучешки студ. Градът е сравнително празен, явно хората са си удължили почивките до края на седмицата. При нас и на децата отпуснаха още 2 дена ваканция. Центърът на града е блокиран заради откриването на Европейската столица на културата. А аз се притеснявам. С голяма вероятност девойката ще участват в откриването и тази сцена с 1500 души по нея и уж очаквани вече 80 хил. зрители ми се вижда безумие. Като знам какви сме спецове в охраната ... добре че сцената не се строи от българи. Иначе наистина започва да изглежда грандиозна.
Аз да питам има ли някой малко по-запознат с новите заплати? ММ  гледа една таблица, ама нищо не се разбира. Някакви цифри, нива, проценти, пълна мъгла. И малко като апокрифна литература се разпространява. Явно всичко ще се изясни, като дойдат фишовете за януари.

Лека кратка работна седмица за тези, които са подхванали новата година, и приятен ден на всички.

# 235
Хелллооооууу,

Ето мее и менн, добро утроо... как сте, момичетаа?
Честита нова 2019-та и от мен! Пожелавам на вас и всички около вас (и на мен си Grinning ) само здраве, многооо здраве, всичко друго ще постигнем или сме постигнали, без здравето сме за никъде! Нека е изпълнена с много щастливи мигове и емоции!
Аз от вчера съм на тръстиката, затрупана от работа, че преди да излезем почивка бях пак с бъбречна криза и бях 3 дни болничен, така че още повече ми се посъбра... но продължаваме с пълна сила да действаме.
Тук вече заваля снежец, дано изобщо да не се задържи, че как го мразя Grinning
Студеничко е, а вчера в офиса беше да гониш бели мечки, днес обаче след цяла нощ работа на климатика положението е по-добре.. Simple Smile
Сервирам едно кафенце и изчезвам да поработя.. пожелавам ви хубав ден!

# 236
  • Пловдив
За много години!
Честито и на имениците!

Още не мога да вляза в кондиция след празниците - съня определено не ми стига, а си обещах, че през тази година ще си лягам рано, ще тренирам повече и ще пия вода Joy
С тренировките досега се справям, вода съм изпила 1,5 литра отначало то на годината (за мен това си е рекорд), но нещо със съня нещата не се получават Joy

За "новите" заплати слухове много - от това, че ще се усети значително увеличение, до това, че всъщност дори ще паднат... Гледах и аз вчера едно таблици, но докато не видя съответната сума в смеката си, не вярвам на няколко Simple Smile
Колеги говореха, че увеличението ще дойде от прослуженото време - вкарват "Цоневките" в основната заплата и от там ще се вдигне и процента за прослужено време... От други пък чух, че точно с прослуженото време ще цакат ниските звания... Абе колкото хора, толкова и мнения Simple Smile

# 237
Здравейте и от мен
Мъниче и аз не вярвям докато не ги видя в сметката
Дядо Коледа донесе на ММ осигурителния номер и правото да работи в UK, а мен май интервюиращите са ме харесали и искат пак да се видим така че ще ми се наложи да си направя оше една екскурзия ако не ме зарадват до една седмица.
Иначе новата година започва отново с много четене,от 10 започват изпитите и сега използвам вечерите докато всички спят да чета.
Фло,при теб започна ли сесията?
И при нас заваля снежец,децата са мноо щастливи а аз се надявам да не натрупа,че много ми е гадно:мокро,хлъзгаво,непочистени улици,трудно паркиране и шофиране
И накрая да ви се похваля: не наруших диетата през празниците и успях да запазя постигнатото дотук,остават ми още 5-6 кг. за сваляне и ще бъда на килограмите които бях преди 15 години

# 238
Здравейте, момичета!
Благодаря от сърце за пожеланията! Бъдете здрави и нека да не гасим огъня в нашето малко блокче!
Много ми беше трудно днес на работа. Децата имат нужда от още налко ваканция. Пътували са, поизморили са се, но са написали домашните. Smile
За заплатите това, което чувам е, че за всяка длъжност и звание е различно увеличението. Дано вие да сте с максимално повишение на заплатата. И да я похарчите за екскурзии и екзотични почивки.
Лека нощ!

# 239
Добро  утро,при нас е зимна приказка

Общи условия

Активация на акаунт