Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро Слънчовци!
Петък - другото име на щастието!

Благодаря за поздравите за имения ден!
Аз съм на работа и както на повечето - спи ми сеееееее.
Хубав ден!

# 241
Добро утро,

Дафиново листенце, днес си описала всичко точно, както е при мен.. Петък - другото име на щастието Grinning , както и СПИ МИ СЕЕЕЕ Grinning
Благодаря за кафето..

За заплатите не мога да кажа, ще чакам да видя какво е влязло в сметката... ако видя Grinning Grinning Grinning

И още една хубава новина при нас днес - в Пловдив отново НЯМА сняг! И съм много доволна Grinning Grinning

Димитрова, успех в начинанията и ето ще имаш повод за второ посещение, дано този път ти е на късмет! Стискам палци!
Флооо, къде сии? Как си?
Дунди, Мъниче, да знаете само да се затопли малко, ще ви досаждам за кафенца, да открием новата година Grinning

Хайде приятен ден от мен, отивам да поработя над месечните разходи на фирмата Grinning

# 242
  • Пловдив
Мис и студено да е - може да се съберем по домашно му - на кафенце и курабийки Joy

# 243
Добро утро, събота!

И не забравяйте златното Правило: Започни деня с усмивка и много добро настроение! Хубавите неща сами ще дойдат при теб..Simple Smile

# 244
Добро утро, вземам си от топлото кафе на листенцето и засядам над учебниците
Хубав уикенд на всички

# 245
Ако имаме именици- да са живи и здрави!

# 246
Добро утро на Богоявление!

Честита празник на всички!
Бъдете усмихнати и здрави,и много щастливи! Раздавайте любов, усмивки, щастие!
Светът изпитва нечовешки глад за топлина и радост! Бъдете огънят, който разпалва страсти, емоции, чувства!
Днес, сега...ВИНАГИ:)

# 247
Здравейте, момичета! Честита Нова Година и Честит имен ден на всички, които празнуват! Бъдете здрави и нека всичко, за което си мечтаете, да се сбъдне :*
Извинете, че нахлувам така в темата. Супругът ми е военен и имаме момиченце на 10 месеца и се замисляме да му прехвърля майчинството за 2-рата година. Днес на освещаването на знамената споменал на колега и той му казал, че е невъзможно. Утре ще си звънне на Личен състав, но дали някоя от вас знае нещо по въпроса.
Благодаря и усмихнат ден Simple Smile

# 248
Здравейте, момичета!
Честито Богоявление! Честит празник на имениците!
Да е жива и здрава дъщерята на Дунди! Нека носи със здраве красивото си име!
 Ети, добре дошла при нас! Не мога да ти помогна с информация.
Усмихнат ден от мен!

# 249
  • Пловдив
Привет на всички в този студен ден. За здрава и плодородна година, днес кръстът, хвърлен в реката, трябва да замръзне.
Лунно цвете, благодаря за поздравите. Днес госпожицата не е много в настроение. И при нас ваканцията свърши и утре е на училище. Нещо е и понастинала и днес е на топъл чай, горещ душ и в леглото. Дано не се предаде, че има изпити.
За мое успокоение децата ни ще участват в програмата по откриването, но на малката сцена пред общината и в по-ранен час. Иначе планирам да съм зрител. Една приятелка живее точно на центъра и има голяма тераса, от която се вижда всичко, та може да гледам от високо. Остава да се организираме и да си приготви топли напитки.
Голямата сцена е монтирана. Така се работи по белия свят, в срок.
По въпроса на Ети не мога да се включа. Далече сме от тази тематика.
Приятна вечер на всички.

# 250
  • София
Привет, военни момичета!
ДУНДИ, честит имен ден на твоята красавица! Да стиска зъби и да не се предава, щом изпити я чакат.
Онзи ден, след като получих толкова много пожелания за здраве по Нова година, ме заболя гърлото. Помогна ми добрият стар Нишадър Simple Smile + няколко чайчета с Аспирин и няколко Стрепсилса. Сега отново съм във форма. За писане и учене през деня нямам време, че четирите внучета бяха у нас от 1.01, та до днес. Затова пък, нощите са мои Wink От утре пак ще подхващам науките. Остана да напиша финала на една много интересна курсова работа, която след време ще включа в бъдещата ми дипломна работа.
ЕТИ и аз не мога да ти помогна. Струва ми се, че много отдавна се обсъждаше такъв казус и съветът беше точно такъв-питане на Личен състав.
Момичета, успешна нова седмица. От утре и аз тръгвам към тръстиката. Завъртя се колелото-работа, лекции, шетане. Здрави да сме, да си работим работата.
Утре да се приготвят Ивановците Simple Smile

# 251
  • Пловдив
Дунди, честита да ти е красавицата!
С гордо вдигната глава да си носи името и нека здравето и е верен спътник!

Честит имен ден и на останалите, които имат повод!

Ети, за съжаление прехвърлянето на майчинство при баща военнослужещ е почти невъзможно. Не си спомням точно как беше формулирани в ЗОВС-а, но можеше да се прехвърли само при невъзможност на майката, да гледа детето (по спомен). Нека пита и в Л.С. за всеки случай.

И ние днес стягаме ученика за утре... Много му дойде ваканцията и той самия няма търпение, да тръгва, но това за мен значи пак всекидневно мислене какво да слагам в пустите кутии Rolling Eyes
Мисля, да му взема един тефтер и сам да си изготвя менюто за седмицата Smiling Imp Така трудната част за мен отпада Satisfied

# 252
Добро утро Слънчовци!
Понеделник - от кал да е, Иван да е - с кафе да е Wink
Честит имен ден!

# 253
  • София
Добро утро, прекрасни военни момичета Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДИМИТРОВА И НА МОМЧЕТО НА ЛУННО ЦВЕТЕ! НЕКА СВ.ИВАН ДА ГИ ЗАКРИЛЯ, А ТЕ С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО! ЖЕЛАЯ НА ДИМИТРОВА УСПЕШНО ДИПЛОМИРАНЕ И УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРЕДСТОЯЩОТО ИНТЕРВЮ. ЖЕЛАЯ НА МЛАДИЯ ВОЙН ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ДА СБЪДВА МЕЧТИТЕ СИ. И ОБИЧ, И ЛЮБОВ МУ ЖЕЛАЯ! НАЗДРАВЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД, ЗАЩОТО ИВАНОВДЕН Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!  newsm10

Спорен ден ви пожелавам Hug В София-от небето, пудра захар се сипе, по улиците бели мечки се разхождат Wear Umbrella cold Nature Snowman Nature Snowman
Къде си, мило лято?

# 254
Добър вечер!
Фло, благодаря за поздравите за моето пораснало момче! Да ни е жив и здрав! Сега е в сесия, а любовта постоянно го преследва. На кого прилича - не знам?! Grinning

Честит имен ден и на нашето смело момиче Димитрова! Бъди здрава и упорито преследвай мечтите си!
Да са живи и здрави всички именици!
В Банско казват -"Който си няма Иван, да си отима"
Наздраве! Пийте по едно вино за здравето на празнуващите! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт