Съпруги на военнослужещи - 26

• 71 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро
Момичета, благодаря ви от сърце за поздравите, усмихнахте денят ми

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 11:24 от dimitrova8002

# 256
Днес си мислех, да дойде време за картите, та дано живне малко тази тема.. Simple Smile

При мен всичко е ок за сега,ежедневие както винаги.. всичко е под контрол за момента..

Димитрова, честит празник на патерици, че вчера не съм ти писала.. да си жива и здрава и успех в начинанията Simple Smile Heart

по въпроса за майчинството и аз не мога да взема отношение, не съм запозната.. Simple Smile

# 257
  • Пловдив
А, МисЮ, с трепет чакаме новите заплати. 😂 Да има за екзотични почивки, както ни пожела Лунно цвете. Аз видях още една таблица, която ми хареса повече от първата. 😂 Да видим.
Димитрова, жива и здрава. Успешно завършване тази година. Дано се случи това, което е най-добро за вас.
Фло, кога празнуваш Бабин ден, днес или на 21? Всъщност, когато и да е, честит празник. Други баби май нямаме.
Ама си е студено днес.
И да ви кажа, в много голям град живея. Вчера там, където работя, Валя сняг, а там, където живея, и снежинка не е прехвръкнала. Не че валя повече от 30 мин...
Лекс вечер. Пийте по един чай с добавка за сгряване.

# 258
  • София
Привет, привет! Hug
ДУНДИ, бабин ден празнувам на 21. Така ми е останало от миналото. Имам пациентки акушерки и гинеколожки и те предпочитат 21.01. Не знам защо така объркват хората. Това не е църковен празник, та да го изтеглят 13 дни напред. Ей така объркаха и лозарите-как ще си зарязват лозята две седмици по рано? В селското стопанство две седмици са от значение. Общо взето - луда работа. Ама щом си рекла, приемам поздравлението и наздраве!  Drunk Много сте млади в блокчето, не ви е време за КГБ Mr. Green
ЛУННО ЦВЕТЕ И ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ може би най-рано ще се присъединят към армията на готините баби.  hahaha Joy С тези хубави синове дето са родили, дето любовта непрекъснато ги преследва
(някои от Америка, та до България)...току виж...Спирам до тук Simple Smile
МИС Ю, замръзнало ни е сивото вещество, та затова е затишие.
ДИМИТРОВА, нали ще кажеш кога да стискаме палци? Знаеш, че сме сила-помагаме във всякакви ситуации Simple Smile
МЪНИЧЕ, трудна работа е да измислиш какво да е. Раздавай тефтерите, но все пак гледай да пишат еднакво, че иначе не те виждам, момиче. chef cook cook
От вчера вече сме младоженци. Отдала съм се... е, не си мислете, че съм се отдала на гаджето Wink. За сега той е в лист на чакащи Joy Отдала съм се великите психолози и техните произведения hahaha smile3529 smile3523 smile3527

От днес започнах да разпращам готовите курсови работи и презентациите. Следва защитата им, но това ще стане след 12 дни. Стартирам на 19.01.
Хайде сега, да ви пожелая лека нощ и до утре. При моите приятели в Русия Т е около -25. Живеят си хората и даже хвалят природата. При такива Т те казват: воздух такой вкуснъй и так хорошо пахнет-Въздухът е толкова вкусен и така хубаво мирише. А аз се шегувам и им казвам, че като изрекат някакви думи те излизайки от устата им замръзват и ей така се носят из въздуха. Ще се размразят през юни Joy

# 259
Добро утро Слънчовци!
Сряда - не е важно колко студено е вън, а колко топлинка носиш в сърцето!

Опитвам се да се убедя, че и зимата си има своите предимства, но не успявам. Не го харесвам този сезон и това си е. Моят син и гаджето твърдят, че тук направо си е топло /ами като идват от -40/. Фло, рано е още за КГБ, нека си поживеят. Но пък каквото дойде, ще го приема. Живи и здрави да сме. На 11 изпраща гаджето и после пък ще посрещаме американски приятел. Движение да има. Да ви се оплача - настинах. Не ми се беше случвало отдавна. След малко отивам на лекар и се надявам на болнични да си полежа малко. Хубав ден.

# 260
Здравейте
Фло,а и всички останали палчетата за утре да са готови че предстои първия изпит за тази сесия.Сега закарах дребната при дядо си и за последно засядам да почета,че с нея малко трудно се случват нещата.
И при нас е студено,а утре някакви оранджеви кодове дават,но дано не се сбъднат прогнозите,че път ме чака,а никак не обичам да шофирам в такова време

# 261
  • София
ДИМИТРОВА, аз още от сега стискам палчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и ще чакам да дадеш команда "свободно".
Мило момиче, от сърце ти желая успех на първия изпит от тази сесия. Да казвам ли, че съм сигурна в теб? Ти си знаеш. Хайде утре по мед и масло да върви. Да не е по вода, че ще стане пързалка Wink Обади се.
Как си, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ? Оздравявай бързо, та да си изпратиш гостенчето. Поздрави на момчето ти.
Хайде сега лека нощ и сладки сънища Hug

# 262
  • Пловдив
Ей и ние осъмнахме със сняг. Обаче аз мисля как Димитрова ще пътува. Дано да е разчистено, че познаха  за обилен сняг в Южна България. Стискам палци всичко да е наред.
А за почистването на колата -  било загуба на 100 калории. Та тази сутрин ще си мисля как чистя сняг и отслабвам. Ако не бях на работа, можеше да изчистя и още и някой и друг автомобил с цел горене на калории. 😂
Лек ден на всички.

# 263
Добро утро в Четвъртък!♥️

Бъдете здрави, бъдете благодарни за всичко, което имате.

Стискам палчета днес на Димитрова. При нас няма сняг все още. Тази нощ не успях да спя - гърло ме боли. Чудя се дали да не минавам на антибиотик. Иначе пия чай с литри.
Хубав ден, сладурки!

# 264
  • Пловдив
Сняг ... заблуда, няма и един пръст, нямаше чистене на кола за 100 калории, само за 50.
дафинов лист, Фло би ти препоръчала нишадър. Видях в нета, че има и бонбони с нишадър. Ликория се казват, на Рошен.

# 265
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile

Дафиново листче, стягай се и не се давай на настинката! Аз бих препоръчала много чай, мед, джинджифил, краката в гореща вода със сол...Все бабини илачи, но благодарение на такива, вкъщи антибиотици не сме пили 8 години (като изключим един, който пи малкото Зло, заради възпаление на ушите).
В Пловдив се очаквало обявяване на грипна епидемия до седмица Sad Откриването на ЕСК ще го пропуснем - нещо тази лудница ми идва в повече.

Дунди, аз изчистих днес 3 коли Laughing Надявам се поне стотина калории да съм изгорила:bowtie: Така се надявах, да натрупа и тук... Децата очакват с нетърпение, ама няма Sad
Тъкмо се прибрах от работа и баткото ми звъня - да съм му занесла ръкавици, защото били в голямо междучасие, а баща му забравил сутринта, да му даде:laughing: Казах му, че то няма толкова сняг, че чак и ръкавици да иска, но той продължаваше да настоява Simple Smile Радват се децата Simple Smile

Димитрова, стискам ти палци! Сигурна съм в успеха ти!

Чудя се аз, сега да си пусна новия сезон на сериалчето или да се завия с едно одеалце и да си взема книжката...

# 266
Здравейте и от мен!
Ние сме най-добре. Понатрупа пухкав бял сняг за радост на децата и на мен, разбира се. Искаше ми се и аз да поиграя с тях. Столична община много бързо изчисти улиците. Но пък в двора на училището е приказно красиво.
Аз не чистя колата, щото не я ползвам. А тролея си е почистен. Днес само съм добавяла калории.
Дафинов лист, аз смуча понякога трахизан, но съдържа локален антибиотик. Не се давай на настинката!

# 267
Димитрова дано всичко да е минало добре.Ако някой иска сняг да заповяда има няма 30 см.Аз днес трябваше за първи път да кормувам но с това време го отменихме.Иначе се записах за англиски 3 нива и след това ми предстой дипломиране,да видим дали ще се спрявя с толкова дини под една мишница.Целувки и до скоро!

# 268
Благодаря за палчетата,надявам се да съм се справила,падна ми се тема която не знаех много добре,но въпреки това изписах два листа.
Пътя беше горе долу добре почистен,имаше само едни 7-8 километра по-заледено,но се преборихме и с това

# 269
  • София
Браво, ДИМИТРОВА! bouquet Да минават и да заминават изпитите. Кога е следващият?
Като спец в кормуването ще те пращаме да участваш във Формула 1 newsm01
Кои мацки са шофьорки? За ДУНДИ знам. thumbsup МЪНИЧЕТО, ЛУННО ЦВЕТЕ, ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, МИС Ю, РАДИНКА? newsm78
ЛУННО ЦВЕТЕ, така значи-тролеите са почистени. Разсмя ме hahaha Joy
За днес стига. Отивам да спя. До сега преформатирах всичките курсови работи. Оказа се, че са били на междуредие 1.15, а сега на 1.5 - станаха още по-внушителни! smile3523
Утре започвам да разпращам по предназначение Simple Smile
Лека нощ, милички newsm46

Общи условия

Активация на акаунт