Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Не съм писала от м. юни 2017 г., но явно не сте ме забравили. 🙂
dimitrova8002 Много са готини зайците и съм сигурна, че Джули ги е харесала. Втора година не сея цветя, защото е сянка и нищо не цъфти. ☹️
Flo 51 🤗
Мис Ю Купи ли книгата? Аз също ги купувам, но имам уговорка да ми ги запазват, иначе е мисия невъзможна.
sweet_maniche Вкусни и украсени курабийки бързо се изкупуват, но ако аз ги направя ... инвалид сладкар съм. 🤣

Очакваме бебета. 😊 Отивам да се информирам, кои ще са мами.
Радинка, Мис Ю Честито! Приятна бременност ... Радвам се за вас. 😋

Сладки сънища ... 🧸

Добро утро!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 07:28 от СГГ

# 616
Добро утро,

СГГ, блгодаря! Ще станат нещата с книгите, но с уговорка, хич не ми се искаше да ангажирам някой, но.. явно по друг начин няма да стане... отново с любезното съдействие на приятел.. Heart

Ох, аз се разболях... нос и гърло.. особено запушен нос, цяла зима издържах, сега какво ми стана не знам.. а сега и много неща не мога да пия, не знам как ще минава това, вероятно съм се сдобила и с бактерийка, че моите бъбреци решиха точно сега да изхвърлят камъни... та понеделник съм на изследвания да видим какви съм ги надробила...оставям ви и отивам до личната да дава направления и да се приключвам с тези неща..

Хубав ден на всички!

# 617
Добро утро.
Джули много хареса зайчетата.
Мис Ю повече чайчета и се пази, бързо оздравяване

# 618
  • Пловдив
МисЮ, обаждай са на нашата докторка да ти каже какво да правиш с този нос. Тук на работата в кафенето имаме едно бременно "булче", което се влачи с тази хрема сигурно месец, не искаше никакви илачи. Накрая се примири и отиде на лекар. Гледам, че се е пооправила. Ей тази твоя каменна кариера, нали я беше затворила временно? Дано се разминеш по-леко.
Аз едва изпълзявам от боклука тези дни. Страшна мръсотия. И не знам къде са ми половината неща. Тази сутрин и четката за зъби едва намерих. Пълна лудница. А котката се вре навсякъде, търкаля се в прахоляка, разнася мръсотия. По цял ден е затворена на терасата между кашони и шкафове и вечер си наваксва с обикаляне. И е много стресирана, няма къде да се скрие, раздигали сме всичките ѝ скривалища, плаши се от чехлите и шума по найлоните. Голям смях пада с нея, а Дзверът ѝ е обещала къпане с накисване след края на тази част от ремонта. Усещам, че другите две стаи ще останат за края на лятото. Няма да имам нерви да подредя едното и да разтуря другото.
СГГ, и аз се радвам да те "видя". Ние стари дружки не забравяме.
От цветя нищо не разбирам. Както обичам да казвам, треви не гледам. То и няма къде де.
Тази година ще се разминем с правенето на курабийки и козунаци. Няма да има нито кога, нито къде. Ще сме на купешки. Аз без друго няма и да ям такива неща.
Такива работи у нас.
Приятен ден на всички. Синоптиците обещаха дъжд, тук обаче слънцето се опитва да се усмихне.

# 619
  • София
Ей, че оживено в нашето военно блокче.
ДУНДИ, съчувствам ти за бъркотията, но я си помисли после колко ще ти е хубаво. Аз бих предпочела наведнаж да мине ремонта. Не мога да си представя да изчистя, да подредя и после отново да разбутам къщата.
ДИМИТРОВА, завиждам ти, че завърши учението. Mr. Green Вървя по твоите стъпки и аз. Като миг ще мине една година, ама до тогава-зор.
МИС Ю, пипнала си от някъде нещо. Защо не си стоиш у дома? Работа ще има и след 100 години, ама други ще я работят. Дано бързо се отървеш от хремата. Сега е времето да се поглезиш. После няма. Simple Smile
СГГ, тенкю за кафето. Hug Кажи с какво се занимаваш. Знам, че и ти си сръчна и умеятна.
Днес поработих, колкото да не е без хич. Сега чета, а след малко отивам на среща с бабите. Купонджийки. Wink

# 620
  • Пловдив
СГГ, радвам се да те "видя" отново Simple Smile
Взимам си от кафето, че станах преди малко...

Днес е деня на авиацията - честит празник!

Мис Ю, чай, мед, джиджифил, лимон... И пак отначало! Пази се, работата няма да избяга!
Жоро и той е хремав - беше 2 дни във Велико Търново и от си донесе вирусче - снощи цяла вечер кашля, та не съм спала изобщо Sad Чакам го, да се прибере, че е при застрахователите - удари колата и сега са разправии... Добре, че са само железарии - на тях нищо им няма! ...Та чакам го, да си дойде и го започвам и него - краката в топла солена вода, чай от джинджифил с мед и лимони, а в носа - сребърна вода. Алоето отказва да ги пие, но ще му го сипя в нещо, за да не го усети Innocent

Фло, весело изкарване на теб Simple Smile

Дунди и това ще мине Simple Smile На нас ни предстои сега да разбием коридора... Познай какво ще е по всички стаи... Още събирам кураж Laughing

# 621
Добър вечер! Hug

Тази учебна година съм в творчески отпуск.
Днес писах програма за 22 април - Ден за Земята и следващата седмица трябва да творим с учениците /бижута, човечета, дрехи, картини, моливници ... от найлонови торбички, капачки, ролки от тоалетна хартия, консервени кутии, пластмасови бутилки .../.
За вторник трябва за подготвя и открит урок по Конституция /16 април - 140 г. от приемането на Търновката конституция/, но още не съм го мислила.

Опитвам се да сваля 5-6 кг., но щит. жлеза ми е много зле. Sad  Ограничила съм глутен, млечни и захар. Спазвам лунните фази. Ние сме по-силни от кг. и ще ги победим ... Wink

Всички скоро да са здрави. Дано!

Сладки сънища!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 23:21 от СГГ

# 622
Добро съботно, дъждовно утро! Да ви е спокойно на душата!
И в най-дъждовния ден има светлина! Просто трябва да я носиш със себе си ☔️🌈

СГГ, добре си дошла отново! Бременелката ни да се оправя по-бързо! Дунди, успех!
На всички неспоменати изпращам прегръдки!

# 623
Добро утро и от мен, днес ми е нещо много криво,а и времето още повече помага за това.Вчера ни напусна кученцето ни,което ни пазеше вярно 8 години и си го чувствах като трето дете,децата са при баба и дядо и още не знаят,но утре като си ги прибера ще трябва да им кажа

# 624
Добро утроо,

Днес положението с дишането ми върви към нормално, има какво да се желае през нослето... ама ще се оправи.. хубавото е,че е само запушен нос и нищо друго...Blush
Димитрова, тъжно е като се случи, но ще им вземеш друго и те ще се примирят някак, хубаво е, че винаги може да започнат да се грижат за нов домашен любимец и да се привържат отново.. Hug
Дунди, кариерата беше явно затворена преди да забременея.. след това обаче видно искаща да ме тормози още от Декември явно хормоните са подействали за  отварянето... лошото са уроинфекциите, иначе болки няма, но... дай Боже всичко да е наред... Blush
Дафиново листенце, благодарско за кафето, отново посланието е супер! Hug
Мъниче, хубавото на ситуацията при вас е, че са ламарините и хората са ок.. другото ще се оправи! Как се чувства малкото момиченце <вече на шеС> Joy

Отивам да си допека закуската, че голямото ми дете е гладно, а малкото още не е заритало да го видя дали е гладно и то Joy
Хубав ден!

# 625
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile

Времето се развали Sad Май и ще завали, докато баткото си реши задачите... А мислех следобед да излизаме и да караме ролери Sad
Мис Ю, малка поправка <<Вече-съм-на-шеС>> Laughing ...С нея, брат ѝ и една негова съученичка с братчето ѝ днес бяхме, да предадем капачките, които класа събираха. Общо с 38,5 кг капачки се включиха в каузата. Баткото беше разочарован, че не стигали за поне 1 "коловоз" Joy
Кога ще се видим - днес или утре, че имам да ти давам нещо Simple Smile

Димитрова, съжалявам за кученцето ви Sad Планувате ли, да вземете друго? Според мен, децата по-лесно ще го преживеят, ако имат нов любимец, за когото да се грижат

# 626
  • София
Ето ме и мен. Във ваш'та пъстра китка, шеметната маргаритка. Така казват за мен бабите Joy
Изводи, направени след вчерашната среща Wink
1.По-добре на кръчма, отколкото у дома или на работа Mr. Green
2.По-добре на сладка раздумка, отколкото на курсова работа Mr. Green
3.По-добре развеселена глава, отколкото трезва Mr. Green
4.Пияна жена, весела къща. Mr. Green

И понеже вчера беше много хубаво, днес пак съм на купон Mr. Green Хубавото се услажда, ей. Днес ще поздравим наши приятели, които от скоро са в отбора на пенсионерите. Много са готини и двамата!

Както съм го подкарала...Не знам кой ще пише курсовите работи hahaha smile3523. Разхайтих се напоследък. Имам вече и отсъствия от лекции Embarassed Дано не ви извикат на родителска среща, да се червите заради мен. Simple Smile

МЪНИЧЕ да ви дам от моите капачки WinkИ аз събирам.
МИС Ю, радвам се, че си по-добре. Пази се миличка, не се прави на геройче.
ДИМИТРОВА, жалко за кученцето. Добре сте решили да кажете на децата, а не да ги лъжете. Ако те поискат, пак ще вземете куче, нали.
СГГ, и ти си от инициативните и неуморните. Добре, че има такива млади хора! Можеш ли да ни покажеш нещата, които майсториш?
И както казва ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, носете светлината със себе си. Hug
Прегръщам ви споменати и неспоменати.  Hug

# 627
Времето се поусмихна и аз реших да се разведря.Е разведрих се с - 100 лв.
За куче още е рано да мислим, нека малко поотмине мъката и тогава.Сигурно ако ще живеем ще си вземем, но ако решим да заминаваме няма да вземем защото трявба и него да мислим на кой да дадем а за двор си вземаме големи породи които не всеки ска да гледа в апартамент.Сегашното беше ротвайлер
Фло добре си се ориентирала то не може само работа и учене трябва и купон
И ние довечера ще излизаме приятелите ни на които бяхме на гости в Лондон са си тук за седмица и ще излизаме с тях да си припомнят как се купонясва на родна земя

# 628
Добро дъждовно утро!
Обичливо да ви е днес!
"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич. "
Джордж Оруел, "1984"

Да ви кажа момичета, вчера не изчистих - водех се от принципа - чиста къща, пропилян живот. Писах го дъждовно както се казва и си направихме разходка до Варна. Снощи пък имахме руска вечер в нашия клуб и се забавлявахме страхотно. Ами човек има нужда от разпускане. Днес обаче, дъжд, не дъжд, трябва малко да се домакинства и да се понакикиморя. Хубав ден, сладурки!

# 629
Добър ден за мен все още утро,Листенцето както винаги се е погрижила за кафето и освен това ни зарежда и духовно.
аз днес вече се чувствам по-добре,много е хубаво да се видиш и разтъжиш със стари приятели,много освежаващо ми подейства.
И аз днес като листенцето се отдавам на чистене преди да са се прибрали децата и отново всичко да стане " с краката нагоре"
Хубав неделен ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт