Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Сети, за слънчеви места с по-рядко поливане имам тагетеси, иначе сега си засадих няколко каскадни петунии,че имах едни висящи саксийки, посях си и газания ( летен гербер). Днес добре ми поля дъжда всички цветя

# 601
Фло,благодаря за сега съм добре като изключим,че съм все гладна.Мис Ю на първата качих само 12 кг.но сега се плаша и аз се отпуснах малко.Надявам се скоро хормоните да се успокоят и да си вляза в нормалното аз.Е чао за сега:hugs:

# 602
  • София
Здравейте, прекрасни!
Я да видим кои са се събрали на плаЖа за проверка?
Бременелките са на линия! Отмятам в присъствената книга 4 броя. preggo preggo
А, и СЕТИ БЕТИ се появи. Разкажи как мина тържеството на юначето. За градинката и аз мога да споделя опит. Имам над 20 рози. Едни са садени от мама, а другите от мен. Не искат кой знае колко поливане. Имам и божури-червени, розови и бели. Имам и лилиуми - многогодишни са. Имам момини сълзи и ириси -също са многогодишни. От едногодишните садя различни. Една година направих жълто, оранжево, червена градина. Една година направих градинката си в бяло, розово и лилаво. Правила съм и градинка на райета, и шаренийки. От както уча нищо не правя. Здраве да е, догодина след като се дипломирам  през март, ще си направя градинката. flower
ДИМИТРОВА, красиви са каскадните петунии. Покажи ни твоите красоти, моля. Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, питаш за кремчето. Патентовах го като "дупно мазило" така го наричаме шеговито. Така и си остана без име.
Оказа се, че помага при разни кожни рани-подсечени бебешки дупета, рагади по гърдите на кърмачки, претриване под гърдите, под мишниците и по бедрата, декубитуси (рани при залежаване), рани при изгаряне, напукани пети и лакти. Една жена го взима защото й помагало на псориазиса. Не съм видяла резултата и не смея да го рекламирам за това. Иначе бих направила революция в лечението на тази болест. Когато започнах да го използвам се оказа, че е по-добър от Пенатния крем - много беше нашумял преди 35 години. Е, това е моя крем.
Прегръщам ви и ви желая лека нощ. 

# 603
Добро утро! Simple Smile
Чаша ароматно кафе

или чай ... 😉

Лек и 🙂 ден!

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 00:42 от СГГ

# 604
Добро утро
И СГГ се появи, добре дошла
Фло ще ги снимам но като цъфнат че сега си ги купих мънички без цвят

# 605
Добро утро,

СГГ, добре си се завърнала с включване тук!

Аз да се оплача рано сутринта, станах супер рано, реших и аз да си купувам тези книжки от колекцията на Дисни, до днес добре, всяка сряда ставам в 6.30, за да ида рано да успея да купя.. но днес ударих на камък - отивам 7часа из дъжда и нямало, как така няма питам, ами имаше само 4 и бяха запазени... та не успях.. сега на път за работа ще проверя още някоя лафка... ако не, изобщо ще се откажа да ги чакам, то няма смисъл..

Хайде приятен ден от мен!

# 606
  • София
Добро утро, прекрасни! Hug
СГГ, радвам ти се, че се завърна. Взимам си чайче и благодаря.
Как си, момиче? Светли кой знае вече колко е пораснал. Пиши, миличка. А се чудеше дали момичетата те помнят.
Само да знаете как не ми се излиза в това мръчкаво време, но трябва. Ах, как не я обичам тази думичка. Цял ден съм на лекции-от 11.00 та до 19.00.
Направете деня си хубав, нищо, че навън е мрачно. Simple Smile

# 607
  • Пловдив
Аз трето кафе пия от сутринта, но без деца и мъж - какво друго да правя Laughing
Вчера ми дойде музата, та чистих, прах, мих... Е прозорците ги пропуснах, но тези дни ще ги мина и тях Simple Smile

В това време и по магазините не ми се обикаля, а трябва, че баткото е останал с 2 екипа и 2 чифта дънки - всичките панталони са му скъсани на колената Rolling Eyes

# 608
Офф Мъниче и моята кака е така,какво правят тез деца в училище се чудя,да не би по колене да ходят.
Ние с Вики днес ходихме да купуваме подаръци от бабите за РД,вече сама си избира, измайсторих и няколко кошнички за великденския базар в училище и сега чакам Джули да се прибере да видим дали ще ги хареса,че нали тя е творческата личност в семейството

# 609
Скрит текст:
Според мен са сладки

# 610
Малееее, какви сладки надупении зайчетааа Heart

# 611
  • Пловдив
Страхотни са Heart

Аз за базара (този път в градината) ще заложа на украсени курабийки Simple Smile С опита досега - винаги се изкупуват първи, а стават бързо Simple Smile Габ също се включва в правенето, украсяването и опаковането.
Мис Ю, имам е предвид Revolving Hearts

# 612
Оо, Мъниче, за помощ ставамз няма само да се храня, я! Joy

# 613
  • Пловдив
Добре, значи на 20 ще се вихрим с дребното, на 21 ще украсяваме и опаковаме Simple Smile

# 614
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт