Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро - Димитрова ме изпревари, вземам си от нейното кафенце.
Честит празник на хората, призвани да ни връщат здравето, когато го загубим!
Да бъдем здрави и да ценим хората работещи в здравната система
Честит празник!
Фло, това с чистата къща и пропиления живот си е вярно. Аз преди чистех като ненормална прозорците по няколко пъти в годината, за другите неща да не говоря. А той животът си тече и хората се забавляват. По тази причина - прозорците се чистят веднъж годишно вече и то от фирма. Както каза ти - писна ми от това ТРЯБВА. Скоро с една колежка говорихме на тази тема - трябва означава вид принуда. Затова вече ще казвам - искам, а не трябва. Леле, почнах да философствам в неделя.
Здрави и усмихнати да сте! Спокойна и непринудена неделя!

# 586
Добър денн,

Димитрова, човека с украсите и нещата е Мъничето, нея съм я резервирала още от сега за някои бъдещи организации хаха, живи и здрави де! Обещала ми е... Мъничеее, да не се отметнеш Joy

Фло, ходя си на работа аз, всеки ден, редовно.. може би от Май ще преустановя ходенето, за момента съм ок и мисля да ходя още малко.. Blush още не сме пазарували нищо, ще трябва да се активизираме, имах подготвена пратка с дрехи и неща от племеника ни, но нали нашето мъниче ни изненада и казаха, че ще е момиче... та сега с подготвените неща се разминах, ще трябва да купуваме почти всичко.. Blush

Лунно цвете, установих кои са твоите роднини тук... свекърва ти мисля, че е близка с моята леля, а снаха ти,( не е снаха, ама етърва май... много не ги знам тез братско-сестрински връзки)  на средния брат- се оказа, че ми е съседка до нас при нашите.. Blush колко е малък светът! Hug

# 587
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Кафенцето тази сутрин си го изпих рано-рано - какво да правиш - дълга зове Simple Smile

Зимитеова, някаква тема имате ли конкретно? Да се оправя Вики бързо, че парти я чака Simple Smile
Аз от миналата година си имам и помощничка - с изрязването се справя много добре. Баткото пък помага за биговането и лепенето... Абе цяла манифактура сме вкъщи Joy

Мис Ю, за теб винаги Kissing Heart Само темата си мисли пък другото от мен Simple Smile

По въпроса с чистенето, нищо че съм дева, съм адски неглиже Joy всъщност съм в двете крайности - от това 2 седмици да не съм пускала прахосмукачка, си това на ден да я пусна 2-3 пъти Joy Чистя, когато имам музика за това и съм казала, че на който му пречи нещо - да вземе да си го свърши сам Smiling Imp ...Абе най-мразвх, да му казват какво ТРЯБВА! Joy

Имам още малко време, та ще над икона и в клюкарника, да видя какво става, пък довечера ще чакам на плажа за вечерната проверка Joy

# 588
  • София
Преди сън реших да ви нагледам. Радвам ви се, когато сте активни.
МЪНИЧЕ, от кога на вас ви правят вечерната проверка на плаЖа?
 rotfImbo
Много рядко надничам в клюкарника ФБ, та разбрах със закъснение, че сте имали празник. Да ви е жива и здрава сладуранката! Много радост да има в детството й. bigdance2
МИС Ю и аз ще се подготвя да посрещнем вашата принцеса. От мен "дупно мазило" т.е. кремче за дупе. Ще го получиш малко преди събитието. Simple Smile
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, на младини и аз миех прозорците час по час clean. Няма файда от тази дейност Mr. Green Има далеч по-забавни и интересни неща в този живот  Wink
Хайде сега лека нощ. Утре съм първа, после на лекция и чак след това при гаджето Simple Smile

# 589
-
Добро утро
Мъниче темата ни ще е Мики и Мини маус,ще майсторя торта с 3д Мини маус
Мис Ю ако имаш нужда от нещо за принцесата свиркай,ако мога ще помагам нали си ги имам две
Аз днес мисля да пообиколя цветарските магазини и да се обзаведа с някои едногодишни цветя, че имам няколко висящи саксийки и трябва да се запълнят с нещо

# 590
  • Пловдив
Тъкмо си мислих, да сервирам кафето, обаче Димитрова ме е изпреварила Simple Smile

Фло, клавиатурна грешка Grin Не, че ще е лошо, на плаЖа да се прави вечерната проверка... И сутрешния развод може даже Smile Благодаря ти за пожеланията!
И отново със закъснение - вчера през телефона забравих - да ти е честит професионалния празник!

Димитрова, ето няколко снимки, на каквото съм правила за 3 РД на Габ за идея Simple Smile
Скрит текст:
покани:
банери:
чашки и сламки:
топери за сандвичите:
вилички:
картонената торта:
пинятата:
и ластиците за коса: Joy
и накрая две снимки на малкия дзвер:
шапчиците са готови от Джъмбо - около 2 лв беше бройката

# 591
  • Пловдив
Покрай рекламите на чашите в Билла пак има еуфория на тема Мики и Мини маус. Аз събрах един комплект чаши, но за племенника не успях да се докопам до Мини. За сега остава с 5 чаши.
Мъниче, браво, и аз съм правила разни неща, но далеч по-скромни. Моята девойка е раждана през ваканция, между празници и трудно се събираха деца.
МисЮ, моята девойка износи сума дрешки от 4 бр. братовчеди, все момчета. Иначе финтифлюшките и всички останали женски работи, ще ги получиш в количества като подаръци, поне в началото. Най-хубавото е, че на момиченце можеш да облечеш син панталон, ама момче в розови гащи нещо не ми се връзва. Blush  Като си вкъщи, можеш до си слагаш, каквото ти е под ръка.
Едва гледам днес, толкова много ми се спи. Сигурно е от мрачното време навън.
За два дена успяхме да разчистим и да свалим старите тапети от две стаи и коридор, за да могат майсторите да се развихрят. В останалите стаи и на терасите е склад, едва се минава, за да се стигне до легло. Но ще се изтърпи. Само единият майстор мрънка малко повече от необходимото. Да внимава да не ми влезе в коловоза, че ще го насмета. Добре че през деня съм на работа. Ей, много мразя мрънкалници, особено пък мъже.
Лека седмица на всички.

# 592
Еее Мъниче благодаря за идеите, до Джъмбо сигурно ще отскоча в Събота,че Вики още кашля,имаме още 3 дни инхалации и тази седмица ще е в къщи,а с деца там не ми се ходи
Дунди зареди се с търпение и това е.и аз хич не обичам майстори в къщи,много зле си действаме взаимно на нервната система,но не можем всичко сами да си правим и ще търпим
Аз в Петък очаквам резултати дали ММ ще ходи на мисия или не и ми е едно напрегнато,не искам да ходи,нооо каквото стане
Днес си накупих различни цветя и сега с Вики ще ги сеем,харесах си още,но по-нататък и тях ще си купя

# 593
Само да кажа преди лягане, че на всички ви се възхищавам... неуморни сте.. всички! Радвам се, че имаме тази тема!
Hug
Лека нощ!

# 594
Добро утро, момичета!
Пиша сутринта, докато проверявам преразкази. Ill
Радвам се на уменията ви да организирате толкова прекрасни празници на дечицата ви. Мъничето може да си направи парти агенция. Толкова красиви неща не съм виждала при нас. Но аз отглеждах децата си малко по-отдавна. Димитрова ще прави сладкишите,а аз мога да гледам децата , докато вие работите.
Останалите от групата съм сигурна, че ще включат с желание.
А моите деца много износваха дрешки. Тогава беше и по-трудно. Синът ми е роден през 1997 год, когато всичко беше толкова скъпо и трудно за намиране. Дъщеря ми вече е родена през 21 век, та ми беше по-лесно, но и тя е износвала дрешки от батко си. 
Фло, твоят крем само от бебета ли може да се ползва или и от по-големи наследници? Трябва да ни разкажеш малко повече за това откритие.
Хубав ден от мен, макар и дъждовен! Blue Heart

# 595
  • Пловдив
И аз мога да се включа в агенцията. Изрязвам по контур и обичам да оцветявам. Joy

Добро утро. Гадно време, но пък земята има нужда от вода. Ще го преживеем. Дано всичко е нормално.
Аз съм без шеф, в момента е някъде по пътя между нашето швейцарско село и строително изложение в Мюнхен. В Швейцария пести обажданията, ама сега като влезе в Германия, става страшно. Дано да има други занимания и да не се сеща за нас.
Аз съм си нагласила климатика на 25, да ми е топло.
Лек ден на всички.

# 596
Добро утро в този дъждовен ден

# 597
  • София
Привет и от мен!
Нямам време за кафе и лирически отклонения. Преди малко станах. Така е, като си легнах по първи петли.
Правя се на красива и отивам на среща с колеги от поликлиниката, да отбележим отминалия вече празник. После на тръстиката.
Хареса ми идеята на ЛУННО ЦВЕТЕ Simple SmileЩе ми намерите и на мен приложение. Мога да рисувам, мога да пея и танцувам.
Подробности за кремчето - довечера на спокойствие. Simple Smileще има минути за реклама.
ЛУННО ЦВЕТЕ, справят ли се дечурлигата с преразказите?
ДУНДИ, стой на топло.
ДИМИТРОВА, какви цветенца си нася?
МИС Ю, как сте?
РАДИНКА, а вие?
МЪНИЧЕ, извор на идеи си, Браво!!!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, гушкам те. Hug
Политам, момичета. Довечера среща за проверка на плаЖа Joy

# 598
Първо да честитя хубавата новина на Радинка - нека ти е лека бременността!
Да се обърна и аз към Димитрова с молба за повече подробности - имам вече и аз двор, какви цветя мога да си купя и да си засяда сега? Които не изискват често поливане и грижи, защото не знам колко често ще мога да ходя там.
На Flo 51 да честитя отминалия професионален празник и рождения ден на внучката!
Мис Ю, мисли хубаво преди да купуваш за бебо.....Нашето легло кошара така и си остана неизползвано...Сега вече му е малко. Че бяхме купили и от плат кошара....... Да са живи и здрави де, на парите майната им.
Аз не се включвам често, че тук в работата много напрежение и внимавам да не объркам нещо и не се разсейвам с форума. Ама днес ми е развълнувано, че ще ходим на тържество в градината и си позволих малко волности Simple Smile
Хубав ден! Обичам да вали.... Ама да съм си вкъщи...

# 599
Здравейте и от мен и ритащата ми щерка Joy
Всичко е ок при нас за сега, другата седмица съм на преглед да видим колко е пораснала и да видят лекарите на майка й високата кръвна захар, дето се отпуснах в последните седмици и си похапвах... ама като ми се навикат лекарите ще ми е за урок... да не си позволявам волности...
Относно покупките още съм в процес само на обмисляне кога, какво и как... по-важни са ми по-големите, дребните неща лесно се взимат и в последния момент...
Сети, това с кошарата ми е голяма дилема... като че ли за начало ще заложа май на тези преносимите (платнените, както и им казваш).. за после ще видим какво ще измислим..
Живи и здрави имам още малко време да мисля по тези въпроси.. Blush
Ама да не прекалявам с излиянията, че да не се разводни темата.. заради мен..
Радинка, надявам се, че при вас всичко е наред... Heart

Отивам да поработя, пожелавам ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт