Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Мис Ю, Хасково е да, на има няма 70км. от вас. Когато решиш заповядай много обичам да посрещам гости.
Аз да ви се оплача: Вики ходи 1 седмица на градина и вече втора седмица е болна, миналата седмица беше обилна хрема,тази седмица е упорита кашлица.От 4 дни е на антибиотик и не виждам голямо подобрение.Някой ако знае нещо ефикасно срещу влажна кашлица ще съм много благодарна да го споделите.Май няма да може да ходи на ясла, а започна да й харесва.

# 571
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Елиа! Да бъде гордостта на баба и на цялата международна фамилия!
Аз си почивам активно. Наслаждавам се на хубавото време и на срещите с моите приятелки.
Мис Ю, имаме една градинка по твоя край и съчетаваме полезното с приятното. И една малка къщичка, която сега си ремонтираме. Става бавно, но и аз не бързам. Grinning
Радинка, наблюдавам щъркелите и им се радвам отдалече.
Хубав ден на всички!

# 572
Фло да е честита малката принцеса,да ръте здраво и безгрижно дете.Аз да дам отчет листовки и БЧК взети без грешка,но кормуването  ще е сложно.Пурво Ния бе болна посл аз, а сега инструктора и изоставам с часовете.А както е тръгнало скора няма да мога да въртя геврека.Бременните в групата стават две.Лунно цвете те даже са и осиновени всички щъркели в село.Е оставям Ви че аз.пак съм болна и едвам дишам,приемам всички бабини илачи.Целувки момочета.

# 573
Радинка, чудесна новина! Кормуването ще го вземеш. Гледай здравето!
Ния радва ли се на новината?
Лека вечер.

# 574
Радинка Heart Balloon Ribbon
За кормуването не мисли, ще мине отлично без да усетиш и за това ще черпиш скоро, сигурна съм! Gift

# 575
Добро утро
Радинка честитоо,лека бременност,кога очакваме бебчето
За кормуването не се притеснявай все ще дойде време да го вземеш
При мен се е завъртял един период гаден гаден-Вики не спира да кашля,чак се задавя от кашлица,лекарката каза че всичко било от носа,на всичкото отгоре май има и глисти,макар че преди 3 седмици правихме изследвания и излезнаха отрицателни аз вчера забелязах нещо в акото и днес ще правим нови изследвания.От други майки знам че няма лекарства в България и ще трябва да купуваме от Гърция.
Но да не ви товаря с моите проблеми,пожелавам ви един много хубав слънчев ден

# 576
  • Пловдив
Ех, че хубава новина, Радинка. Лека бременност ти желая и едно хубаво пухкаво бебче накрая.
Димитрова, а нещо противоалергично давате ли? Сигурно се дави от секретите, които се стичат по гърлото ѝ. Дзверът е голям, но миналата година беше така. Кашляше цяло лято. Тази година при първи симптоми започна да взима едно хомеопатично и сега е по-добре.
Глисти ... отдавна не бях чувала за този проблем. Ама то това е защото по паркове и градинки е много чисто. Има ли други деца в яслата с глисти? Може и от там да е тръгнало. По-добре да ги няма, стискаме палци да ти се е привидяло нещо.
Ние у нас започваме ремонт. Отложихме го миналата година заради мен, но моментът настъпи. От понеделник сме в прахоляка. Лек ден на всички.

# 577
  • София
Прекрасна новина!Още една бременелка, още едно очакване, още едно българче. Поздравления, РАДИНКА!Когато помоли за стиснати палчета и си пожела в следващите две седмици всичко да е наред, първото нещо за което си помислих беше това. preggo Всичко да е наред, кога ще кацне щъркел на вашия комин?
А сега, добро утро, прекрасни! Hug
ДУНДИ, съчувствам ти като знам какво те чака - прахоляк,мръсотия, парцали, легени, ноооо...после ще ти е хубаво и чистичко. До тогава - търпение. Mr. Green Ако правите ремонта с майстори, дано ти се паднат съвестни и да свършат работата в срок.
ДИМИТРОВА, наистина ли няма лекарства в нашите аптеки newsm78. Скоро една пациентка се оплака, че внучето й се беше сдобило с тази екстра, но така и не разбрах какво стана по нататък.
МИС Ю, ти ходиш ли на работа или си почиваш? Поглези се момиче сега, че после няма кога Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, виждам, че пълноценно си почиваш.Съчетаваш полезното с приятното Simple Smile
Като ви гледам всяка нещо прави. Тези дни имахме лекция за вредата от обездвижването. По данни на Световната Здравна организация 25% от възрастните хора са с намалена двигателна активност. Тревожно е състоянието при децата. 80% от тях са обездвижени-компютри, таблети, телефони. Това е една от причините за затлъстяването и произтичашите от това проблеми. Да сте видели деца да играят на жмичка, на гоненица, на народна топка или да скачат на въже? В нашия квартал няма такова нещо. То и деца много няма. Още една тревожна констатация-населението в Европа застарява, в България - също.
В нашето блокче обаче се подмладяваме! Simple Smile
Желая ви хубав ден. Аз отивам в КПП-то, а после на тръстиката.

# 578
  • Пловдив
Фло, майстори ще има, ама военни и бивши военни Grinning На непознати не се доверявам. И една част ще си свършим сами. Т.е. смяната на тапетите. После може да помислим и за подмяна на някои мебели и ел. уреди, но това ще е след приключване с голямата мръсотия. То за парцалите основно ще го отнесе майка ми, за местенето на тежките неща отговаря ММ, аз ходя на работа и отговарям за логистиката и донякъде за финансирането. Joy
Обездвижване казваш. Къде да играят децата? Едно време ние бяхме по улицата, сега навсякъде има коли. Само на село децата са по-свободни, и то само по малките улички. И в училище играехме физическо, сега и това не се прави качествено. Ако искаш спорт, трябва да плащаш. А всяко свободно местенце, което беше превърнато в игрище, вече е застроено. Срещу нашия блок имахме голяма поляна, сега има затворен комплекс с 700+апартамента + още две по-малки кооперации и коли, коли, коли. Въздух няма, какво остана за място за игра.

# 579
Благодаря момичета,бебо ще е Ноември за рождения ден на каката.Дано само всичко да е наред.

# 580
Колкото и къс да е животът, винаги има място за дълго кафе! Добро утро Слънчовци!
Всяка сутрин имаш избор - да останеш в света на сънищата и мечтите или да започнеш да ги сбъдваш. Ти избираш!

Както винаги сте активни и неуморни! Прегръщам ви!
Радинка, всичко ще е наред! Честито!
При мен е едно и също. Днес мислех да чистя по-сериозно преди празниците, но времето се намръщи и ще го отложа. Пък и хората са казали - чиста къща, пропилян живот Laughing
Хубав ден!

# 581
Здравейте и от мен,вземам си от кафенцето на листенцето с удоволствие

# 582
  • София
За мен кафенце остана ли?
Хареса ми това: Чиста къща - пропилян живот. Писна ми от това ТРЯБВА! Изобщо не се вълнувам, че прозорци трябвало да се мият. То още колко неща трябва, ама да не би да съм ги направила newsm78 Трябва да отида до Париж и Милано на шопинг, ма да не би да съм тръгнала? Трябва да ида на спа и на фризьор, ма да не би да съм отишла newsm78
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, нали каза "Ти избираш"? Поне за сега не избирам да мия прозорци. Има толкова много неща преди това Joy

# 583
  • Пловдив
Привееет!
Нали не сте ме забравили? Simple Smile

Мина моят зор, та вече ще съм пак редовно тук!
Фло, честита да е най-малката сладурана! Да расте здрава, щастлива и сбъдваща мечтите си! Макар и на патерици - по-добре късно, отколкото никога.

Радинка, страхотна новина! Лека бременност желая Heart

# 584

Добро утро в Неделя
Мъниче твоя зор мина,а при мен сега започва,имам една седмица да подготвя РД на Вики,до тук е лесно,но трудното е че тя още е в къщи с ларингит и ще трябва всичко с нея да правя,та тази година  украсата и тортата ще бъде по трудно да се направят.В този ред на мисли приемам идеи за бърза и лесна украса,аз имам няколко но още няколко няма да са ми излишни
Прекрасна и слънчева Неделя на всички

Общи условия

Активация на акаунт