Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро
Благодаря ви
Сети имаш палчета

# 646
Едни палчета днес, моля 🤗
Имаш парчета и от мен.

Добър ден!

Flo 51 Има и още ...

Лек и усмихнат ден!

# 647
Добро утро,усмихнат ден на всички

# 648
Добър денн,
ха, така днес няма кафе, добре, слагам обедно кафе тогава.. да не оставаме без.. Simple Smile
Димитрова, как мина празника, доволни ли са рождениците от подаръците? Сигурно са били многооо Heart
Дундии, как сте? Почивате ли си? Хайде приятно да ви  е и много положителни емоции да съберете.. Simple Smile
Фло, с това,че си била сама на лекции, ми напомни за една случка, която няма да забравя от студентството... колега от групата беше закъснял и дойде в последния момент, но цялата група преди лекцията бяхме решили, че ще ходим на Рилския манастир и ще пропуснем лекцията, уви, само той си беше там, после ни се сърдеше няколко дни Grinning
СГГ, прекрасни са нещата, то си иска талант - както казвам аз : Не става само с ядене  Grinning
Сети, чакаме да споделиш дали да пускаме палците и дали са свършили работа.. Heart
Лунно цвете, Дафиново листенце, нещо се загубихте тези дни... как сте?
Мъничеее, няма те и теб.. как са нещата, пак ли имаш събития за организиране Grinning
Радинка, ти как си, всичко наред ли е?
Хайде хубав ден от мен, макар и мрачен ви пожелавам много усмивкии Simple Smile

# 649

Днес Вики е именничка,почерпете се за нейно здраве
Рожденния ден мина много добре, подаръците много се харесаха.Само тортата не се получи както исках и променихме украсата,но иначе беше вкусно.Важното е че децата много се забавляваха.
На мен днес ми е малко криво: ММ се обади че е титуляр за мисията,а аз тайничко се надявах да е резерва и да не замине.Сега остават само още 3 седмици и оставаме сами за 6 месеца, но дано всичко мине наред и да се върнат живи и здрави

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:29 от dimitrova8002

# 650
  • София
НА СЛАДКАТА ВИКИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА, ХУБАВИЦА!

ДИМИТРОВА, съчувствам ти, миличка! Служба, какво да се прави? През лятото времето минава по-бързо. Ще минат и тези 6 месеца. Hug
МИС Ю, вчера също бях на лекция и в началото бях сама. Дойде още една мацка, но професорът ни освободи. Разхлабихме дисциплината Simple Smile
Отивам да чета.  wavey

# 651
Здравейте, момичета!
Честит празник на Вики! Колко бързо порасна това момиченце!
Димитрова, много наши познати заминаха на мисия. Връщат се и пак отиват. Ти ще се справиш!
Аз съм се затрупала с контролни и пробни матури. Събота и неделя също съм ангажирана служебно. Но след това идва Великден!
СГГ, радвам се, пак си при нас.
Лека нощ!

# 652
Добро утро

Благодаря ви и от името на Вики
Листенце, за трети път ММ отива на мисия и всеки път е все по-трудно, първия път бях бременна, втория път Джули беше на 2 години,а сега съм с две деца.Сигурна съм че всичко ще е наред и аз ще се стегна и ще изкарам като всеки път.
Благодаря  ви за подкрепата
Днес слънцето се усмихва и мисля да си направим с Вики една освежаваща разходка, възползвайте се и вие от хубавото време

# 653
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
И от мен едно кафе от хижа Рай и един страхотен приятел, от който едва опазих тази ценна течност Laughing

Димитрова, първо - да е честота Вики! Много здраве и късмет и желаем! Да расте будно, любопитно и щастливо хлапе Heart
Разбирам те напълно относно тревогите ти, но и съм сигурна, че ще се справиш повече от добре! Не веднъж си доказала, че се справяш с доста повече от 2 дини под мишница Simple Smile
Шестте месеца ще минат бързо, а след това ще сте си още по-мили Revolving Hearts

Мис Ю, как ме надуши само Laughing Приготвяме изненада за децата от групата на малкото Зло и естествено за декорацията съм аз отговорника Simple Smile Имам време поне, а този път си имам и огромна помощ от няколко други майки Simple Smile
Вчера децата бяха на конкурс за театрална постановка - журито много ги хареса и се надяваме утре, когато ще излъчат победителите, да са ги оценили подобаващо Simple Smile Ще помоля за палчета - около 15:30 утре Simple Smile

На мен ми предстои вземането на много важно решение, което отлагам вече две години... От около месец пресмятам плюсове и минуси и ту клоня в едната, ту в другата посока... Накрая пак ще играя на ези-тура, явно Rolling Eyes

# 654
Мъниче, имам едно любимо нещо като сентенция... пускам ти го.. винаги си го мисля, когато имам да решавам какво да направя.. напълно вярно е, според мен, знам че ще направиш правилния избор. Успех!
Когато си на кръстопът и не знаеш какво да избереш, хвърли "ези или тура" винаги върши работа.... И не защото монетата има отговор на всички въпроси, а заради онзи кратък момент, за части от секундата когато монетата е във въздуха, в който разбираш кое искаш да се падне, защото дълбоко в сърцето си ти вече си направил своя избор

# 655
Добро утро!
Изкуство рано сутринта
" Колкото повече светли мисли посаждаш в себе си, колкото повече светли чувства посаждаш в сърцето си, колкото повече светли постъпки посаждаш в душата си, толкова животът става по-благ, по-блажен".

Лазаровден е..
Честито на именниците!
Бъдете Благословени!
Не забравяйте да вдишате цялата любов и добротата от всичко красиво, което Бог ни подарил и да издишате сълзите, страховете и лошото настроение..
Гушнете близките до вас хора, които обичате и им покажете колко много означават за вас..
Целувам ви и ви желая лек..топъл и много усмихнат ден..
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ..Така ви орисвам:)

Честит рожден ден на Вики - здрава и усмихната да е! При мен нищо ново - работа и вкъщи. Днес домакинстване и така! Усмихнат ден на всички!

# 656
Добро съботно утро

Дунди, как е на Боровец, искаме с ММ да отидем сами някъде за 2 нощувки другата седмица и се чудим между Пампорово и Боровец
Ако има именници днес да им е честито

# 657
  • Пловдив
Включвам се да отговоря на Димитрова. На Боровец е добре, но се готвят да затварят. Почти няма хора. В барчето и в ресторанта не е останало почти нищо, не могат да развалят 20 лв., че нямат оборот. Иначе басейнът е супер, сауните работят. На пистата до хотела има метър сняг и става за пързаляне с шейна или найлон . Лифтовете вече не работят и в самия комплекс е пусто.

# 658

Добро утро, момичета!
Навън слънцето се усмихва и ни обещава денят ни да е чудесен.
Честит имен ден на ФЛО и на всички цветя в темата! Бъдете винаги слънчеви и усмихнати!
На всички вас, момичета, пожелавам да се радвате на всичко красиво и да имате един страхотен ден!

# 659
Добро утро
Фло,честит имен ден, бъди винаги такава каквато си: усмихната позитивна и с неизчерпаема енергия
Честит празник и на всички цветя в къщичката ни

Общи условия

Активация на акаунт