Съпруги на военнослужещи - 26

• 69 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден и от мен...
Днес ми е вълнуващо, моя приятелка е родила снощи, тя е счетоводителката, която водеше фирмата, в която работя и като забременя се бяхме разбрали, че ще бутаме колички заедно и че ще излезем майчинство заедно... дай Боже и при мен всичко да е наред и лятото да се сбъдне обещанието... та цял ден ми е едно развълнувано, чак се замислих, че нямам търпение всичко да е наред вече и при мен.. Blush

Приятна неделна вечер!

# 631
Мис Ю всичко ще е наред, докато се усетиш и ще дойде лятото и ще гушкаш малката принцеса

# 632

Добро утро

# 633
  • Пловдив
Добро утро
хора, изчистихме голямата мръсотия, остава по-малката. Но вчера беше ужасно. Чакаме си вратите, а двамата с ММ насред ремонт ще ходим на пролетна ваканция. Не го бях планирала точно така, но майсторите можеха да започнат веднага, после не се знаеше колко време ще чакам.
Ей такива прашни работи при мен.
МисЮ, то не остана. Още малко търпение, ей къде е лятото.
димитрова, казахте ли на децата за кучето? Аз има куче, което трябваше да приспим на 15 годишна възраст. Дзверът беше малка, но още си го спомня. И си говореше с него още дълго време, след като го нямаше вече. Имаше си въображаем домашен любимец, който ходеше с нея на градина.
Фло, как си? Намали малко темпото.
Приятен ден на всички. Аз чакам шефа да се появи. Да обменим информация и да му предам щафетата.

# 634
Дунди, казахме им,Вики е малка и незнам до колко ме разбра.Джули си поплака,постоя до колибката, вечерта каза че вижда нова звездичка на небето( не че имаше много звезди) и това е нашата Сара,която винаги ще ни пази.Сигурна съм че никога няма да я забрави,ние също.
Приятна почивка да си изкарате
Аз довършвам днес тортата и последни подготовки за утре.Довечера сме на РД на племенника,той е точно 1 година по-голям от Вики.Сега ще ходя и подарък да му търся,вчера като си забирахме децата от баба и дядо каза че иска истински влак и сега вуйна трябва да търси " истински влак" със звук,пушек

# 635
Хеллооууу,

Добро утроо на всички...
Дундии, ще мине и това, ама после ще сте на новоо и свежичкоо след ремонта, ще забравиш какво е било.. къде ще почивате - на Боровец ли?
Димитрова, чакаме да покажеш творението за утре, а и успех с истинския влак Grinning това с пушека ми хареса.. дано намериш Grinning
Радинка, как си? Всичко наред ли е?
аз да ви се похваля, пусках изследвания, бях малко наплашена от самата себе си Grinning Grinning какво ще видя - особено за кръвната захар - но... пушка съм! Малко е близо до горната граница, ама няма разлика с предните пъти, държа горе долу една стойност.. гледах вчера, че преди операцията миналата година на бъбрека, доста висока е била кръвната захар - явно стреса от неизвестното си е повлиял на стойността... доволна съм... тези дни и хремата премина и бъбреците се поуспокоиха Grinning дали не съм като баба на 80 години дето само за болежки говори,а?! Joy Joy Joy Joy Joy 

Хайде пожелавам на всички успешна седмица! Hug

# 636
  • София
Когато в бабешката тема се отплеснат и заговорят за болежки и илачи, веднага им предлагам да сменим темата. напр. да си говорим за...мъжееее. При нас може,защото, както някои казват, на нашата възраст сме безопасни игли вече. JoyМожем да си говорим каквото си искаме. При вас не може. Всяка да си държи под наблюдение мъжО и плътно до него. Разбрахме ли се? newsm10
МИС Ю радвам се за резултатите! Hug
ДУНДИ, отиди да си починеш и не бой се, работата няма да избяга. Със сигурност ще ви чака Mr. Green
ДИМИТРОВА, по-лесно е да намериш жив машинист, отколкото истински влак.  Joy Успех!
отидох на лекция и бях сама. Преподавателят ме освободи, естествено. Прибрах се, нагледах вас и бабите и след малко отивам на тръстиката.
Гушкам ви. Всичките! Hug

# 637
Добро утроо,

# 638

Мис Ю ни е сервирала кафенце,аз добавям и тортичка, днес Вики пораства с една година.

# 639
Димитрова, да ви е жива и здрава, Вики! Много радости, здраве и усмивки пожелавам! Hug
Редактирам се: Димитрова, как мина празника, чакаме тортата и разкааази... и искрено се интересувам от влака - с пушек Joy

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 21:26 от Мис Ю

# 640
Да е честита малката Вики! Да й е сладък живота и изпълнен с безгрижни игри!

# 641
dimitrova8002 Честита рожденичка! Здраве, щури игри и Simple Smile -ки ...
Мис Ю Hug Всичко ще е наред в последните месеци.
dundi73 Мечтая си за майска ваканция /около 24 май/, дано не ми се размине.

Снимки
Скрит текст:

Продължавам с презентацията на тема: "Природни рекорди" ... Sad

Сладки сънища!

# 642
Едни палчета днес, моля 🤗

# 643
Добро утроо,
Палчета за Сети и кафенце за всички!

# 644
  • София
Добро утро и усмихнат ден, а вечерта се познава от сутринта Simple Smile
СЕТИ, имаш и моята подкрепа!
МИС Ю тенкю за кафето.
СГГ и това всичкото твоите ръце ли го сътвориха?
ДУНДИ, напредвате ли?
ДИМИТРОВА, закъснял, но сърдечен поздрав за вашата красавица. Да е здравичка и палава! bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт