Парфюмни размисли и страсти - 220

• 69 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм с Нощният Скандал и той също ме топли.

# 76
Не съм имала, нито носила точно Narciso for Her, но имам и харесвам Egra на Rasassi, който ми е един от любимите за по-хладно и дори студено време. Препоръчан ми беше от една прекрасна и мила съфорумка /Бижу, липсваш! Heart Eyes/ като двойник на Нарцисото и наистина е така поне за мен /имам пробичка от Нарцисо/. Наистина е много траен и шлейфов. Peace

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 11:44 от cabochard

# 77
Не съм имала, нито носила точно Narciso for Her, но имам и харесвам Egra на Rasassi, който много харесвам. Препоръчан ми беше от една прекрасна и мила съфорумка /Бижу, липсваш! Heart Eyes/ като двойник на Нарцисото и наистина е така поне за мен /имам пробичка от Нарцисо/. Наистина е много траен и шлейфов. Peace
Hug Много ти благодаря, cabochard!

# 78
Преди време четох в руската фрагрантика,  Egra на Rasassi го сравняват с бг парфюм Signature на Ален мак. Разтърсих се тогава, че ми стана интересно, но така и не открих да се продава. Само в базар и олх, но не съм поръчвала. Майка каза  че си спомня, че имало такъв парфюм, но така и не го намерих за проба.

# 79
И аз не го помня, въпреки, че съм на възраст, на която би трябвало да го, но по онова време бях обсебена от Джулия и Пулсион"с", най-вече. И не забравяйте - "с" и "т" в края на думата никога не се чете! - учителката по френски от колежа. Mr. Green Wink

# 80
  • София
Rafiqa - Благодаря ти  много за споделените впечателния от новите парфюми на L'Erbolario Simple Smile При първа възможност ще ги тествам и двата - голям фен съм на марката.

# 81
Narciso edp for her според мен е за по-топло време/аз го прибрах за първите пролетни лъчи-живот и здраве/,а като траен и шлейфов парфюм препоръчвам новата ми парфюмна любов,която издирвам от почти 2 години и това е Flowerbomb Nectar-няма толкова красив,силен,гушкав и топъл парфюм и в същото време страшно секси....Ако знаех ,че така ще ми пасне на кожата и темперамента щях да си го купя още като излезе,без да нарина толкова пари за експерименти....Мммммм.....разкошен парфюм-горещо препоръчвам на всички-просто отвя и Скандали,и Коко Мадмоазели,и Габриели,и Мансери......всичко .... Yellow Heart Purple Heart Green Heart

# 82
Narciso edp for her според мен е за по-топло време/аз го прибрах за първите пролетни лъчи-живот и здраве/,а като траен и шлейфов парфюм препоръчвам новата ми парфюмна любов,която издирвам от почти 2 години и това е Flowerbomb Nectar-няма толкова красив,силен,гушкав и топъл парфюм и в същото време страшно секси....Ако знаех ,че така ще ми пасне на кожата и темперамента щях да си го купя още като излезе,без да нарина толкова пари за експерименти....Мммммм.....разкошен парфюм-горещо препоръчвам на всички-просто отвя и Скандали,и Коко Мадмоазели,и Габриели,и Мансери......всичко .... Yellow Heart Purple Heart Green Heart

Мерси! Ще го пробвам в някой от моловете. Relaxed

# 83
  • Бургас
И на мен ми липсват постовете на Бижу,беше честна и си казваше мнението честно,на което аз много държа!Не припадаше по всеки нов актуален парфюм,много ми липсва!!! Христина,подкрепям предложенията от cabochard,особено за Пойзън гърл и Поем! Пробвай ги,струва си адски много.Друго,което предлагам Мон Герлен  едп и едт.Днес бях в една мнооого стара бургаска парфюмерия.Продаваше много компетентна възрастна дама около 65/70г.Пръсна ми Hermes Кelly Kalеche за припомняне,това нещо щеше да ме убие на място,ужасно се разви на кожата ми.Тя разбира се го харесва,а и е от старото поколение,много ласкаво се изказа за Estee Lauder Knowing,нямаше тестер да ми пръсне,аз съм го пробвала много отдавна,но ми го описа невероятно добре.Имаше други много стари аромати,пак ще се върна.Каза,че работи там от 1992г,останах очарована от знанията и рядко се срещат вече такива дами.Мисля,че са заредени новите червила на Шанел в Парадокса,обаче тъкмо зареждаха и не ми се чакаше.Пробвах пак новия на Задиг и Волтер,но не отново не ми допадна ама никак,всъщност не е лош във връхните нотки,нататък обаче не е мой.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 15:33 от Bright Crystal

# 84
Аз наскоро имах възможността да пробвам на блотер Габриел и Шанс ЕДТ. И двата не ме очароваха, от Габриел даже малко ми прилоша.

# 85
И на мен ми липсват постовете на Бижу,беше честна и си казваше мнението честно,на което аз много държа!Не припадаше по всеки нов актуален парфюм,много ми липсва!!! Христина,подкрепям предложенията от cabochard,особено за Пойзън гърл и Поем! Пробвай ги,струва си адски много.Друго,което предлагам Мон Герлен  едп и едт.Днес бях в една мнооого стара бургаска парфюмерия.Продаваше много компетентна възрастна дама около 65/70г.Пръсна ми Hermes Кelly Kalеche за припомняне,това нещо щеше да ме убие на място,ужасно се разви на кожата ми.Тя разбира се го харесва,а и е от старото поколение,много ласкаво се изказа за Estee Lauder Knowing,нямаше тестер да ми пръсне,аз съм го пробвала много отдавна,но ми го описа невероятно добре.Имаше други много стари аромати,пак ще се върна.Каза,че работи там от 1992г,останах очарована от знанията и рядко се срещат вече такива дами.Мисля,че са заредени новите червила на Шанел в Парадокса,обаче тъкмо зареждаха и не ми се чакаше.Пробвах пак новия на Задиг и Волтер,но не отново не ми допадна ама никак,всъщност не е лош във връхните нотки,нататък обаче не е мой.
Благодаря за предложенията, Bright Crystal! Само ме притеснява до колко са наситени Poison Girl и Mon Guerlain. Да, Poeme е от старата генерация и може би ще ми допадне. Сега се сетих, че скоро ползвах Casmir на Chopard и много ми хареса, но отново не бях сигурна дали е достатъчно силен и шлейфов. Всъщност, това е моят основен проблем с парфюмите, все не са ми интензивни и усещащи се.....Sad

# 86
  • Бургас
Много са наситени и трайни при мен,трябва да тестваш на твоята кожа как ще се представят.След Мон едт сакото ми ухае още,а е минало повече от седмица от както пръснах,ЕДП също е звяр от към трайност върху мен.Друго,което може да видиш трайно и много шлейфово е добрия стар класически Трезор и Хипнотичната отрова едт.Новото Бърбъри не е заредено още тук,и аз много искам да се запознаем,защото харесвам марката.Пробвай и Линстант обаче едт,влачи уникален шлейф,ЕДП съм го имала и не харесвам достатъчно адски е задушлив за мен.

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 16:13 от Bright Crystal

# 87
Аз наскоро имах възможността да пробвам на блотер Габриел и Шанс ЕДТ. И двата не ме очароваха, от Габриел даже малко ми прилоша.
Аз харесвам всички Шанели-визирам Коко Мадмоазел,Коко Мадмоазел Интенз,Коко Ноир,Шанс,Габриел,Кристал О Верт,но този на Виктор и Ролф направо ми отнесе главата.Така преди повече от 10 години се влюбих в Зелената Ябълка но Дона Карън/2003 г.мисля,но може и да греша/....

# 88
Много са наситени и трайни при мен,трябва да тестваш на твоята кожа как ще се представят.След Мон едт сакото ми ухае още,а е минало повече от седмица от както пръснах,ЕДП също е звяр от към трайност върху мен.Друго,което може да видиш трайно и много шлейфово е добрия стар класически Трезор и Хипнотичната отрова едт.Новото Бърбъри не е заредено още тук,и аз много искам да се запознаем,защото харесвам марката.
Да, ще трябва да тествам върху кожата. Дано да са такива и върху моята. Hypnotic Poison задължително, знам го, но искам да си го припомня как ще се държи сега. Трезор също. Бърбъритата са много хубави и непретенциозни. Харесвам London, My Burberry Black, но има и много, които все още не съм пробвала.

# 89
  • София
Привет, парфюмни!  Hug

Толкова ми липсват прекрасни описания на нишови аромати в темата, защо така се върти всичко около едни и същи парфюми напоследък?  Thinking Разбира се, това е тема за споделяне на мненията, и е хубаво всеки да пише за това, което го вълнува... Ама ми липсват романтични сравнения, лични усещания и асоциации, свързани с прекрасни нови находки, тествани подбрани и качествено блендирани пирамиди и букети Heart Eyes

Да не е само лирично отстъпление ...искам да кажа няколко думи за новата ми неочаквана находка - https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Vitriol-d-illet-12537.html  Flutter Много уважавам този бранд, аромати, които предлага, винаги са изключително интересни, не са лесно смилаеми, но затова са още по-интригуващи. Имам няколко парфюма на бранда, не знам, защо досега все съм го пропускала да тествам Vitriol-d-illet, оказа се страхотна прелест ...това е един чудесно мил есенен парфюм. Карамфил, който винаги съм го смятала за ретро или "бабешко-лелкинска" нота, тук невероятно ме изненада -  тук тя е деликатна и мека. Само в началото, първите няколко секунди се усеща рязко и натрапчиво червен пипер, след което ароматът се превръща в нещо вълшебно. Това е траен, учудващо хармоничен и благороден аромат, основан на карамфил, индийско орехче и някакви смоли и не знам, какво още, но са толкова хубаво вплетени един в друг...това не е суров, агресивен или сладък карамфил, а мек и обгръщащ... Иска ми се да го вдишам и вдишам, и вдишам ...

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 16:44 от sympathy

Общи условия

Активация на акаунт