НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 125

• 48 936
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, това изгодно ли е?
200 гр е
Скрит текст:
https://www.zoya.bg/Натурално-българско-фъстъчено-масло-200-гр.7671?sort=price_asc&filters=pleaseSelectSpices.Масла-v265

# 31
  • на Мелмак
Аз също ям почти само на обед, днес съм на руло Стефани. Довечера може малко вино да си сипя.
Фъстъците са ми на мен проблема, като ги почна, трудно се спирам. А и ме подуват страшно.
Въглехидратите също са ми малко, трябва да ги вдигна 🤔.

# 32
Трети ден ми е. Затова досаждам с въпроси. Извинявам се. 8-10 кг имам за смъкването. А кюфтета та са от лично от мен смляно свинско месо с мъничко телешко и печено на тиган в малко св. Мас.

# 33
Фъстъчено масло ползвам на Шаламанов- 3,50 лева за буркан от 320 грама.

# 34
Херцен,  аз покрай Веси от Ноу Шугър се запалих да започна с еднократно хранене, то пък взе че ми пасна идеално на лайфстайла:)  За да няма подведени момичета уточнявам - аз съм от много време на режима сигурно има 4 пълни години, достигнала съм почти идеалното си тегло, изследванията ми са чудесни,  и нямам съпътстващи заболявания, ИР я държа под контрол само с режима! Не пия лекарства!
Пия добавки! Не гладувам! Не карам на салата и парче кашкавал! Дори еднократно храната ми е режимна, около 65-70-75% мазнини се въртя.
За моя метаболизъм, години, ръст са ми изчислени 1280 калории базови. Поемам ги плюс минус сто. Понякога изпускам прасето де:) и то заради тахана🐷🤪 Но и тренирам много та мога да си го позволя.

Обаче такива експерименти не са за всеки, не са на всяка цена, не са задължителни, не са за началото на режима. Даже не са част от режима, това е модификация за хора които са кето адаптирани, нямат заболявания и Т.н.
Държа да уточня тези неща за хората, които сега започват.
Режима в чистия му вид е описан на първа страница, всичко друго са лични и напаснати само за конкретния човек варианти.

Танче, Херцен, ще пиша как ми вървят нещата, засега съм топ:) 😘

# 35
  • Берлин
И аз горе-долу влизам в час. Установих,че бъркам протеини и мазнини. Коригирах се. От няколко дни не ми се вечеря и пропускам. Ще се отчета подробно на 25 след 1 месец. А иначе засега не съм посягала към забранените неща.
И благодаря за темата - добронамерени хора и систематизирана информация - супер

# 36
Жаки, какви добавки пиеш?

# 37
Колаген на прах, Б12, магнезий, цинк, рибено масло, вечерна иглика. И Д може да попия малко.

# 38
  • Пловдив
Колаген на прах, Б12, магнезий, цинк, рибено масло, вечерна иглика. И Д може да попия малко.
магнезия какъв вид е?
От тук ли си ги набавяш?

# 39
От Ай хърб поръчвам, магнезият е на Солгар, цитрат е.

# 40
  • По света и в нас.
Да се запиша и аз в новата тема.

# 41
  • Велико Търново
Налегнаха ме от време на време крампи, и безсъние се появи - Магнерот-а удачен ли е ?

# 42
  • София
Налегнаха ме от време на време крампи, и безсъние се появи - Магнерот-а удачен ли е ?

Дам, аз го пих бременна, един от най-качествените магнезий формули е

# 43
  • София
Магнерот е много ниско дозиран. Тези 500 мг, които пише са за съединението, но чистият магнезий е нещо като 36мг за таблетка. В листовката е описано.

# 44
  • Велико Търново
В такъв случай, колко таблетки би било удачно да приемам? Или друг препарат да си купя? Бих предпочела от аптека, а не от чуждестранни сайтове - не че им нямам вяра, но имах доста неприятен инцидент с кредитната ми карта, и засега отбягвам пазаруване с нея.

Общи условия

Активация на акаунт