С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 31 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Аз това никога не бих го направила да викам , който и да е.
Те двамата са си лика прилика.Както съм ви казвала истината не съм им я спестявала и в прав текст съм им заявила , че са мързеливци и мърлячи.Аз пак с моите си консервни разсъждения.Нали са двойка.Нали уж се грижат един за друг.Нали уж семейство ще правят?Аз все си мисля , че той вече не е моя грижа, а нейна.Е не става момата в другата стая лежи той да идва и да ми вика маме пръжни ми яйца.Може би трябваше тогава да го избухам с тигана.Някой ме пита за другия.Той си  е ок.Светна му на него явно, за някои неща и не иска да се мести с тях.

# 241
  • Fort Worth, TX
Аз пък, , нали съм от възрастните жени, все гледам да им сготвя. С друго не мога да помогна.
Ти не казвай такива неща , щото и теб сега ще те почнат.

# 242
  • София
Добро утро.Аз това никога не бих го направила да викам , който и да е.
Те двамата са си лика прилика.Както съм ви казвала истината не съм им я спестявала и в прав текст съм им заявила , че са мързеливци и мърлячи.Аз пак с моите си консервни разсъждения.Нали са двойка.Нали уж се грижат един за друг.Нали уж семейство ще правят?Аз все си мисля , че той вече не е моя грижа, а нейна.Е не става момата в другата стая лежи той да идва и да ми вика маме пръжни ми яйца.Може би трябваше тогава да го избухам с тигана.Някой ме пита за другия.Той си  е ок.Светна му на него явно, за някои неща и не иска да се мести с тях.
Защо голям, здрав мъж е нечия грижа, освен собствена?
Защо не му връчи яйцата да си ги "пръжне" сам?

# 243
Аз директно бих му казала  "Ей ти тигана ей ти и яйцата. Ако искаш ти, ако иска тя." и бих се изнизала от кухнята.

# 244
  • Fort Worth, TX
Нали гледах все да съм бяла и добра.Истината е, че те нямат никакви цели, амбиции и не гледат в една посока.Аз и това им казах вие не вървите заедно в една посока.Вие не правите планове за бъдещето си.Млади хора, а мърди отвсякъде.Аз ако бях дошла тук на тяхните години леле майко.Мазол ми излезна да му казвам на моя син-Имаш кола смени си работата .Предложих му да работи с мъжа ми, но той не иска щото понякога пътуват извън щата за по месец.Как щял да я остави?Като че ли ние ще я изядем.Пиля му да запише класове в колежа има програми и дори ще се класира за финансова помощ .Езика му е перфектен.Те просто предпочитат да си лежат в стаята и да мизерстват.Изчерпах се хора. Какво повече да направя.

# 245
Нали гледах все да съм бяла и добра.Истината е, че те нямат никакви цели, амбиции и не гледат в една посока.Аз и това им казах вие не вървите заедно в една посока.Вие не правите планове за бъдещето си.Млади хора, а мърди отвсякъде.Аз ако бях дошла тук на тяхните години леле майко.Мазол ми излезна да му казвам на моя син-Имаш кола смени си работата .Предложих му да работи с мъжа ми, но той не иска щото понякога пътуват извън щата за по месец.Как щял да я остави?Като че ли ние ще я изядем.Пиля му да запише класове в колежа има програми и дори ще се класира за финансова помощ .Езика му е перфектен.Те просто предпочитат да си лежат в стаята и да мизерстват.Изчерпах се хора. Какво повече да направя.

Насила на човек не можеш да му дадеш - ни акъл, ни пари! На сила само можеш да му вземеш!

# 246
Четох, четох...
Креми , грешката ти е не че си ги приютила, не че в началото си им готвила и чистила.
Грешката ти идва от това че може би неволно държиш големият ти пораснал син да бъде нечия грижа.
До сега твоя, от тук насетне на момата.До кога ще е нечия грижа.

# 247
Какво повече да направя.
Нищо повече, Креми! Нали знаеш, че не е луд който яде баницата... Спри да даваш.

# 248
Цитат
Аз все си мисля , че той вече не е моя грижа, а нейна.

Кремито, ей това се опитвам да обясня: това, че не е твоя грижа, не означава, че е нейна.
Лошото е, че той не разбира , че не трябва да е ничия грижа.
Казваш, че ти за вас си си сготвила, да се оправя. Оттам нататък дали ще накара девойката да рискува да си развали маникюра, счупвайки 3 яйца в тиган, си е негов проблем. Да си говорят как и за кого ще се грижи, как ще си помагат един на друг и въобще как го разбират това съжителство.
Ще се оправят, няма къде да идат, само трябва да си поддържаш линията на поведение.

# 249
  • София
Изчерпах се хора. Какво повече да направя.

Нали писа, че майка ти ще идва.
Ми, дай им срок да се изнесат- едва ли къщата ви е палат с куп отделни апартаменти за гости.
И едва ли е редно да се превръщате в комуналка, в каквато живеехме ние като деца- обща кухня и стая за всяко семейство.

# 250
Спираш да помагаш и ги гониш да се махат и оправят сами! Ама гониш наистина, не само на думи. А ти явно се заканваш, когато си афектирана, и после пак клекваш. Те обаче бързо ще се усетят, че само пара вдигаш и скоро няма да се впечатляват от заканите ти.
Нали уж щяха да подават документи за квартира? Подадоха ли?
Намери им ти квартира Wink Както си им намерила матрак, кола и работа, разтърси се сред познатите ти българи и ги изритвай! Големи са, могат и сами. Тъкмо като се сблъскат с нещата от живота и ще се види ще ги бъде ли като двойка, няма ли.

Мисля, че докато не излязат с багажчето си през вратата, просто няма как да се променят нещата. Какво значи - сготвила била за тях си, двамата сами да се оправят. Че така живее ли се!  Да делиш манджи, рафтове в хладилники, продукти и препарати като съквартиранти!? И това в собствената ти къща! Само гонене му е решението! Да се отделят, пък после ако ще през ден да се влачат на вечеря Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 16:32 от птица

# 251
  • Fort Worth, TX
Четох, четох...
Креми , грешката ти е не че си ги приютила, не че в началото си им готвила и чистила.
Грешката ти идва от това че може би неволно държиш големият ти пораснал син да бъде нечия грижа.
В добро и зло, болка и радост и т.нТова явно не важи в днешно време.Явно системата е друга и аз не мога да я разбера.В крайна сметка те да се оправят.Дано имат хубав живот .

# 252
Четох, четох...
В добро и зло, болка и радост и т.нТова явно не важи в днешно време.Явно системата е друга и аз не мога да я разбера.В крайна сметка те да се оправят.Дано имат хубав живот .
Важат, важат
Само че в добро и зло, в радост и болка не значи да прехвърляш.един пораснал мъж от едни ръце в други за да бъде обгрижван

# 253
Ти се погрижи за твоя, особено щом ти тежи обгрижването им. А те все някак ще се оправят, не бой се! Пък ако не се оправят, ще се разделят и ще си търсят други.

# 254
  • Fort Worth, TX
Спираш да помагаш и ги гониш да се махат и оправят сами! Ама гониш наистина, не само на думи. А ти явно се заканваш, когато си афектирана, и после пак клекваш. Те обаче бързо ще се усетят, че само пара вдигаш и скоро няма да се впечатляват от заканите ти.
Нали уж щяха да подават документи за квартира? Подадоха ли?
Намери им ти квартира Wink Както си им намерила матрак, кола и работа, разтърси се сред познатите ти българи и ги изритвай! Големи са, могат и сами. Тъкмо като се сблъскат с нещата от живота и ще се види ще ги бъде ли като двойка, няма ли.
Те подадоха обаче се отказаха, защото много далече/25 м ин/, а и бяха вкарали и другия в схемата.Схемата беше да кара брат си сутрин в 7ч после да отива на работа.Брат му седи 8 часа и отива на работа/работата му е на 10 мин от вкъщи/.Вечер го прибира.Обаче аз казах няма такъв филм като се изнасяте вън намирай си къде да седиш.Той им каза, че няма да стане тая работа, а те пък без него не могат , защото не могат да си го позволят.
Вдигнах аз телефона и им намерих в съседния нейбърхуд.Малко по-скъпо .Когато се изнесат аз ще търся жена да взема малкия и седи с него.Той е на 9 год и му трябва някой за присъствие в къщата.Напълно самостоятелен и няма никакви ама никакви грижи по него.Тя сега го взема понякога от рейса/не всеки ден/Предложихме им парите, които ще даваме на жената ще ги даваме на нея да го взема.Ако искат да седят вкъщи, ако искат у тях.Аз предупредих, че няма да им стъпвам в къщата независимо че е на 3 мин.На Сашо ще му слагам снак , за да не ги ощетявам.После мъжа ми го взема.Отказаха-сина ми ми каза , че не желалел да е близко до мен.После разбрах от моята приятелка , че 3-та един ден са били при нея и тя ги е попитала защо не са взели тази къща.Братята отговорили, че те са били много навити, но другия човек /погледнали нея/не искала.

Общи условия

Активация на акаунт