С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Fort Worth, TX
Креми, благодаря ти за отговора. А сама, по своя инициатива някога нещо да е предложила да направи? В смисъл без ти да помолиш. Предполагам не си й правила забележки за качеството на сготвеното от нея?
Не..Аз трябваше да кажа айде ще чистим.Неделя примерно.И го казвам средата на седмицата да се нагласят.На другата седмица резонно е пак да се изчисти.Аз чистя моята всяка седмица.Обаче следващата седмица си мълча съответно няма чистене няма нищо.Не никога. дори когато е направила тя винаги съм казвала колко са вкусни и какви хубави дробчета и кюфтета е направила/независимо/, че аз съм омесила каймата.Винаги съм благодаряла и поощрявала.След изказването на синковеца не съм молила нищо.За експеримент съм оставяла в хладилника пържоли и не съм готвила нищо нарочно.Не пипа.

# 421
  • София
Офф, бе Куку, представих си как синчето набива и му пресяда докато мама стои на Ф насреща му.  hahaha
Лесно ти е на теб с многото жилища, ами ако трябваше да живееш в едно жилище с МХ и тя да те гледа на кръв, докато храниш Г с мръвки?
Идеята ми е - за да не носи тайно в тяхната стая на жена си. На война като на война.

Креми, пак й постави задача, не моли и не чакай да се сети. Аз също не бих пипала чужди продукти, ако не съм сигурна кога искат да се готвят и по какъв начин. И ако пак дойде синът ти дойде да опява - насмети ги колективно, викни и нея. Не си го изкарвайте със сина ти само един на друг, нека и тя се включи във веселбата.

Също не се съобразявай за лук и чесън - да не яде, като не й харесва.

# 422
  • Fort Worth, TX
Не влизай в тяхната баня. Накарай ги да се изнесат. Не е виновна само кандидат снахата, а и синът ти.

Просто си предприела правилна посока да ги накараш да се изнесат, но пак им се месиш къде и как. Нали все пак и в Айдахо са живели сами и там не си се тормозила за храненето и кошчетата.

Тя го чака, защото не иска да се сблъсква с теб, а не защото я мързи, а на него му е по-лесно да ги изхвърли в коша в кухнята.
Да се сблъска  с мен ли.Кухнята ми е огромна , вчера не съм готвила имах от предния ден.Заредих само миялната и я пуснах.Вчера например аз излезнах в 2.Миялната и трябваше точно 30 мин да ги санитайзва.Имаше чинии в мивката натрупват се.Той се прибира в 5 мъжа ми в 6.Та мъжо ми каза, че са я оправяли тогава.

# 423
Ох, айде пак наново Simple Smile
Ами защото тя виси целодневно вкъщи, Миленака! Толкова ли ще се прекърши да свърши нещо. И не е ли срамно и жалко да се приберат 4 човека от работа или училище, включително и твоят любим, и да започнат тепърва да готвят, подреждат или изхвърлят боклук, когато ти си се търкаляла 10 часа на леглото. При това, това е за седмица-две, докато другата жена се прибере.
Да, Креми смята, че в една къща жената се грижи за дома и семейството. Дали изцяло, дали разпределяйки задачи, но основно е нейна грижа. Госпожицата, щом не смята така и не иска да живее така, си събира багажчето, взима гадженцето под ръчичка и заминава на квартира. Ама тя и това не иска! Както виждате, не се махат. От месец поставен ултиматум и те още висят при родителите.
Какво има да обсъждаме повече!

ПП. Аз не бих хранила и синчето! Айде, моля ви се! Да си се хранят сами!
Но ми се вижда ужасно да се живее така - с близките ти хора като с чужди! И то в собствения ти дом. Всеки отделно готви нещо, купува нещо, съхранява нещо в хладилника и килера... Явно си и седят по стаите и се разминават само по стълбището и вратата. ненормално е! Това не е семейство и дом, ами комуналка! Нали знаете, руснаците така са живели масово след революцията. че и досега май. Ама те са имали и отделни печки и електромери, доколкото знам. Представяте ли се и в кухнята на Креми да го направят така.
Вредата от голямата къща Joy

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 17:17 от птица

# 424
  • MI
Мерси, Креми, аз бях сигурна какъв ще е отговорът но нали спорихме в темата... Simple Smile Единствено че не пипа чужди продукти я разбирам, всичко останало само ми затвърди мнението. Ами няма какво да направиш, освен да ги накараш да се изнесат и да чакаш да му паднат розовите очила на сина ти и да вдигне бунт. НЕ вярвам да издържи дълго на такова чудо, предполагам че са отскоро заедно?

# 425
  • София
Ами няма какво да направиш, освен да ги накараш да се изнесат и да чакаш да му паднат розовите очила на сина ти и да вдигне бунт. НЕ вярвам да издържи дълго на такова чудо, предполагам че са отскоро заедно?
6 месеца са били още през септември. Вече са 7.
Писах вече, че да се откъснеш от мама заради жената е златният форумен стандарт. Бонус е да не си говориш с мама заради жена си.

Даун, на теб защо ти беше мъчно за сина ти, не му ли е време да се изнася и да е самостоятелен? И се ядосваше, че нямал завивка при баща си...

# 426
Нека кандидат снахата да прочете и преоткрие "Снежанка и седемте ЖуЖета".

Вариант 1 - ще подхваща нещо, докато чака джуджетата да се приберат от работа.

Вариант 2 - ще потърси друг ... принц.

И двата варианта са печеливши.

# 427
  • MI
6 месеца са били още през септември. Вече са 7.
Въпросът е колко от тях сами, иначе какво им има - хранят ги, поят ги, чисто им е, не трябва да се напрягат прекалено и за пари.

# 428
  • Варна
Малеее, ама той и синът една стока... Уиш е права, че Господ е събирач. Ще тропа на майка си, че оная не била слугиня! Майка му е трябвало един як зад врата да му отпори и после да ги изхвърли на улицата на секундата. И двамата.

# 429
  • Fort Worth, TX
Мерси, Креми, аз бях сигурна какъв ще е отговорът но нали спорихме в темата... Simple Smile Единствено че не пипа чужди продукти я разбирам, всичко останало само ми затвърди мнението. Ами няма какво да направиш, освен да ги накараш да се изнесат и да чакаш да му паднат розовите очила на сина ти и да вдигне бунт. НЕ вярвам да издържи дълго на такова чудо, предполагам че са отскоро заедно?
То тая случка беше преди да ги накарам сами да се оправят.В Айдахо са се прали само в  неделя като е почивал/пране събирано седмици/.Пералните са им били долу в комплекса.Лично тя ми е казвала как боклука им е седял в коридора с дни, щото тя го оставяла там той да го изхвърли, ама той забравял.
Птицата, много добре ме разбра.Много малко им трябваше да се напънат на тез деца.Много малко и всичко щеше да е перфектно.

# 430
  • София
Малеее, ама той и синът една стока... Уиш е права, че Господ е събирач. Ще тропа на майка си, че оная не била слугиня! Майка му е трябвало един як зад врата да му отпори и после да ги изхвърли на улицата на секундата. И двамата.
Е, нали е защитавал жена си? Да не мислите, че той сам е стигнал до този извод? Нали тук постоянно се промотира, че мъжът трябва да озапти майка си, а не снахата да влиза в конфронтация?
Айде, би трябвало по-добре да познавате собствения си пол и на какво е способен.

# 431
Куко, ти и Отилия много обичате да вадите някакви неща от контекста. Синът ми, преди месец навърши 18 и е в състояние да си изпържи яйца.

За много остоумна ли се мислиш като се опитваш да ме засегнеш? Еми не си, елементарна си просто.

За мен е нормално да пера веднъж седмично, не пускам пералня всеки ден. Явно и за девойката. Пак казвам, не е нормално да живеят заедно, не им се и получава, но и не мисля, че само девойката е черна.

# 432
... Лично тя ми е казвала как боклука им е седял в коридора с дни, щото тя го оставяла там той да го изхвърли, ама той забравял.
Ясно, девойката има тренинг от бг мама. Чудно ми е как още не се е обявила в темата Joy

# 433
... Лично тя ми е казвала как боклука им е седял в коридора с дни, щото тя го оставяла там той да го изхвърли, ама той забравял.
Ясно, девойката има тренинг от бг мама. Чудно ми е как още не се е обявила в темата Joy

А какъв е проблемът, ако са се разбрали, че това е негово задължение тя да очаква той да го свърши? Или викате, тя да го изхвърли и да свърши и другото? То е ясно, че той е научен да го обслужват, ама някак не е редно.

И аз мога да направя почти всичко сама, но смятам, че когато живея с някой, той трябва също да има ангажименти. Тя и Креми това иска, но иска само снахата да ги има, а и те не са семейство. Просто две семейства, споделящи къща. Ровенето в чаршафите и хладилника не е необходимо, а и младите са си изчерпали кредита на доверие. Време е да се отделят.

# 434
  • MI
Expressionless
[В Айдахо са се прали само в  неделя като е почивал/пране събирано седмици/.Пералните са им били долу в комплекса.Лично тя ми е казвала как боклука им е седял в коридора с дни, щото тя го оставяла там той да го изхвърли, ама той забравял.
Тя хвалеше ли се с това, че сама си го разказва?! Flushed Иначе под да се оправят сами имам предвид да си плащат за жилище, храна, ток, транспорт, всичко и да си перат, мият и изхвърлят боклука винаги сами. Ако съседите не викнат полиция преди това заради миризмата, де.

Общи условия

Активация на акаунт