С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Лесно ти е на теб с многото жилища, ами ако трябваше да живееш в едно жилище с МХ и тя да те гледа на кръв, докато храниш Г с мръвки?
Никакъв шанс да живеем заедно с което и да е от децата ми. Да си плащат наем или ипотека. С каквото мога, ще помогна. По-скоро бих станала клошар и бих се настанила до някой контейнер, отколкото да живея с родители или пораснали деца. Това е ужас. Убийствен ужас. Не, не и не.

# 436
  • София
Креми, случайно си пропуснала въпроса ми, затова ще повторя пак:

Какво им има на мъжете във вас, че трябва друг да ги обгрижва?

# 437
Креми, Америка определено те е променила. И то за толкова кратко време.

Просто не се знаимавай да ги мислиш, а им дайте срок до месец макс да са се изнесли и да си запазите отношенията добри. Това е. Другият вариант явно няма да работи при вас. Успех!

# 438
  • Fort Worth, TX
Wink
Креми, случайно си пропуснала въпроса ми, затова ще повторя пак:

Какво им има на мъжете във вас, че трябва друг да ги обгрижва?
Нищо.Мъжа ми е много зает и пак повтарям когато е вкъщи той поема готвенето както и го е правил за по-дълго време.Другият  се оправя сам, той си чисти пуска прахосмукачка и миялната също оправя и работи.Младоженеца и той работи и чат пат хвърля боклука досега 1 път е пуснал прахосмукачка и окосил тревата.Малкия е на училище.Кучето спи в повечето време ,щото е на хапчета разтегна нещо в крака си.Wink щото и той е мъж.Simple Smile))

# 439
  • Fort Worth, TX
Креми, Америка определено те е променила. И то за толкова кратко време.

Просто не се знаимавай да ги мислиш, а им дайте срок до месец макс да са се изнесли и да си запазите отношенията добри. Това е. Другият вариант явно няма да работи при вас. Успех!

Нямам сърце да ги изгоня тук.Обаче това , ако беше  в Бг на 1 месец и бяха аут вярвай ми.

# 440
Е тя каза, работят. Друг е въпросът, защо има очаквания от снахата да ги обгрижва всички. Тя само с един от тези мъже живее все пак и ако им е кеф да ядат буритос, не виждам проблем.

Понеже съм и аз емигрант и имам наблюдения над подобни истории, смятам, че е доста пресилено всичко.

Най-малкото, когато работиш на смени, а и чистиш допълнително, означава, че наистина не е много успешна емиграцията, явно и за децата.

Дано те се вземат в ръце, защото иначе животът няма да им е лек.

# 441
  • Сан Франциско
Не мога да кажа за други качества, но девойчето със сигурност е опортюнистка и то не в добрия смисъл на думата. Факт е, че който дойде на бригада тук изкарва сравнително малко пари и го/я скъсват от бачкане. Просто няма начин да лежкуни и да минава между капките тези месеци. Много често е тежка и/или неблагодарна работа. Значи може...'ма не иска.

От прочетеното до тук за мен е показателно, че момичето му влияе много негативно на сина, след като преди да се съберат е живял сам и се е оправял и изведнъж му е светнала лампата, че майка му е длъжна да ги бебосва и двамата. Млад, влюбен, глупав...Креми, аз мисля, че веднъж като се изнесат - много бързо ще се хързулнат розовите очила от навирените нослета и влюбените ще разритат грънците.

# 442
  • I want it all and I want it now.
Аз мисля, че и снахата чете😅 Остава само да се включи. Дадоха се доста съвети обаче няма кой да ги чуе.😅

# 443
Не мога да кажа за други качества, но девойчето със сигурност е опортюнистка и то не в добрия смисъл на думата. Факт е, че който дойде на бригада тук изкарва сравнително малко пари и го/я скъсват от бачкане. Просто няма начин да лежкуни и да минава между капките тези месеци. Много често е тежка и/или неблагодарна работа. Значи може...'ма не иска.

От прочетеното до тук за мен е показателно, че момичето му влияе много негативно на сина, след като преди да се съберат е живял сам и се е оправял и изведнъж му е светнала лампата, че майка му е длъжна да ги бебосва и двамата. Млад, влюбен, глупав...Креми, аз мисля, че веднъж като се изнесат - много бързо ще се хързулнат розовите очила от навирените нослета и влюбените ще разритат грънците.

Те са живели заедно, а не той сам. Тя е споделила, че той и от изхвърляне на боклука се е скатавал.

# 444
  • Fort Worth, TX
Е тя каза, работят. Друг е въпросът, защо има очаквания от снахата да ги обгрижва всички. Тя само с един от тези мъже живее все пак и ако им е кеф да ядат буритос, не виждам проблем.

Понеже съм и аз емигрант и имам наблюдения над подобни истории, смятам, че е доста пресилено всичко.

Най-малкото, когато работиш на смени, а и чистиш допълнително, означава, че наистина не е много успешна емиграцията, явно и за децата.

Дано те се вземат в ръце, защото иначе животът няма да им е лек.
Не знам ти къде си емигрантка , но само ще ти кажа няколко неща , за да спреш да казваш кое е пресилено и кое не.
Тук сме от 2 години.За тези 2 години имаме 1 чисто наша кола купена кеш, плюс чисто нов Хюндай 2017 с даунпеймънт 4500$.От април месец живеем в собствена къща  изплатена изцяло кеш .Тези които са в америка знаят какво представляват мобилхоум.Тази къща по нищо не се различава от другите с разликата , че ако имаш собствена земя имаш възможността да я преместиш.Това ми е в плана или смятам да я дам под наем и да взема друга.Работя на две места защото искам и си спестявам пари.Имаме си цели.Така ясна ли съм.След това ми определяй дали съм успешна.За къщата броихме 20 000@супер цена и супер запазена.Сега река ли да я продам почвам от 40 минимум.

# 445
Браво Креми. Успяли сте, ама явно нещо куца, защото сметките за прехраната на "принцес" ти идват в повече.

Аз съм емигрант от 10 години и винаги съм се стремяла да живея така, както и в БГ. Просто си супер настроена срещу девойката и си адски груба в изказванията си за нея. На мен лично ми прави лошо впечатление. Смятам, че си точно гадна свекърва. От друга страна те разбирам, защото и аз не бих желала да съжителствам с бъдещото семейство на детето.

Добре си постъпила с изискването на плащане н асметки и с желанието ти да се изнесат. Лошото е, че вече си изгубила шанс да си в добри отношения с тях. С това ще трябва с години да се бориш. И това, заради едното ядене...

# 446
  • MI
Тя само с един от тези мъже живее все пак .
Ето тук е проблемът - че всъщност не живее само с този мъж, а и с всички останали в къщата. Които при това я хранят и й осигуряват покрив над главата без да искат наем или каквото и да е друго, освен И тя да се включва в домакинството - не само тя, а заедно с всички останали.

# 447
  • Canada
Даун, не знам твоята емиграция колко е била успешна, но на повечето имигранти, които познавам им се е налагало да работят по 2 работи в началото, някои все още го правят и след 10 години живот тук по една или друга причина, което изобщо не означава, че нещата им вървят зле.

Креми, не си длъжна да се обясняваш какво и колко си придобила със собствен труд.

# 448
  • Fort Worth, TX
Цитат
Браво Креми. Успяли сте, ама явно нещо куца, защото сметките за прехраната на "принцес" ти идват в повече.
Явно не си прочела всичко от самото начало.За да съм напълно ясна ще повторя.Напълно ги издържахме защото нямаха пари.Когато мъжа ми идеше да купува алкохол се вземаше и на нея я водка, я вино.Купувахме специални барчета и бисквити.Като ида по магазините купя я потниче, я нещо друго.Готвех за всички и отделно за нея.Аз скариди не ям, ама купувах и ги пържа да има за салата да хапне и т.нМиналата седмица им взех свещи за новата им къща.Единственото нещо което се надявах да видя от страна на двамата е малко помощ  в домакинството И уважение към дома , който сме им предоставили.Аз все пак не съм желязна.Обаче явно каквото и да прави човек все е крив.

# 449
Тя само с един от тези мъже живее все пак .
Ето тук е проблемът - че всъщност не живее само с този мъж, а и с всички останали в къщата. Които при това я хранят и й осигуряват покрив над главата без да искат наем или каквото и да е друго, освен И тя да се включва в домакинството - не само тя, а заедно с всички останали.

Еми не, тя е домъкната там от младежа. Не е нужно да се изживява като домакиня, достатъчно е да си плащат сметките. Не е необходимо да си ровят в мръсните дрехи.

Интересно ми е, ако вашите дъщери са в този модел и са наричани "принцес", "трофей", "мърла", дали щеше да ви е ОК?.

Или като във вица, където се хвали майката, че щерката случила на страхотен мъж, който на ръце я носи, а синчето, горкото на "мърла", която се оплаква, че се поти на лозето.

Общи условия

Активация на акаунт