С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
С какъв вид зелена карта точно, любовниците ти придобиват статут. Нещо ново ще да е това, въведено от либералния Тръмп?

Съпругите на тези със зелена карта, могат да придобият статут. Не е толкова трудно да се оженят, нали?

Не знам, почти две години са заедно, но не са. Трудно ли е? Eдин подпис е 50 долара най-много. Simple Smile

# 586
Наистина се разтегли ужасно темата за Креми. Истината е, че никой не е вързал "трофито" да живее при кандидат-свекървата. Като не му изнася, да си вдига чукалата. Живее в чужда къща и ще се съобразява с правилата там.

# 587
Наистина се разтегли ужасно темата за Креми. Истината е, че никой не е вързал "трофито" да живее при кандидат-свекървата. Като не му изнася, да си вдига чукалата. Живее в чужда къща и ще се съобразява с правилата там.

Ами не иска да се съобразява уж, но е я и гонят.

# 588
  • София
За превръзките някой си го измисли и подхванахте рефрена.
Не, никой не си е измислил, но на теб явно действията на трофито ти се струват нормални.
Мръсотията, която поддържа- също.
Между другото, не си единствена с такива разбирания за чистота и домакинстване, та пак сме на два лагера- тези, които обичаме чистото и уюта и другите- за които кочината не е проблем.

# 589
  • MI
За превръзките някой си го измисли и подхванахте рефрена.
Креми го написа. Може да съм ти кака, но още имам прекрасна слонска памет. Wink
Салсиша, написах АКО го убеди да се оженят. Щом е толкова прост да я издържа, и това може да стане. А за превръзките, повярвай ми, възможно е. Ти със съквартирантки не си ли живяла? Статистически е малко вероятно да не си улучила поне една истинска мърла.
Точно, като не им харесва, да се махат. Вече са им казали да си търсят жилище, могат да се забързат а не да проявяват и претенции къде е.

# 590
Еййй, готови сте да обидите Креми и момчето й, само и само вашето да е! Какви хора сте!

# 591
Еййй, готови сте да обидите Креми и момчето й, само и само вашето да е! Какви хора сте!

Е, глупости, момчето ще обиждаме сега, този левент. Пък и тя я виж, как хубаво си обижда наред, какъв човек е?

# 592
  • София
Направо не мога да повярвам, че се мъчите да изкарате Креми виновна Joy Приела ги в дома си уж временно, легнали всички на нейния гръб, света обръща да им намери работа и квартира, те мърдосват и си придават фасони (тая работа не била хубава, другата много се пътувало, едната квартира не помня какво, другата не знам що) - и Креми е виновна???
Все си ги е имало салсиши и кукумицинки, дето на всичко са наопаки, ама тука направо ми взеха акъла Joy

# 593
Ама вие сериозно ли го смятате за кой знае каква издръжка, че чак и на опашка да чакат жените за такова нещо? Че аз, дето не съм трофи, спокойно съм си намирала мъже съгласни и способни, ако желая, да ме издържат, без да съм длъжна да живея с цяла орда хора, на които да прислужвам. Едно е да готвиш, да чистиш и да се грижиш само за още един човек, друго е за толкова хора. И едно е ти да си ги родил тези хора, на които да прислужваш, друго е да се окаже, че живееш с още трима непознати възрастни и едно хлапе, на които трябва да прислужваш.

# 594
Оф, горката. Disappointed Relieved

# 595
Какво стана с италианското кръщене?

# 596
  • MI
Кукумижинка, иди в чужбина без пукната пара, без образование и нелегална и тогава ми кажи колко кандидати и какви ще имаш да те издържат. Все пак и повечето мъже не примират да са провайдъри само заради чифт хубави крака.

# 597
  • Сан Франциско
Всъщност, има разлика между това да кандидатстваш за лотарията Зелена Карта в България, например, и по този начин съпругът/съпругата автоматично да я получи и това да се омъжиш за някого в Америка с вече придобита карта. За да си осигуриш легален статус по бързата процедура трябва да се омъжиш за гражданин. Въпреки, че хората със Зелена Карта тук имат почти всички права на гражданите, ако се омъжиш за такъв пак трябва да почакаш няколко години, за да можеш да работиш легално...с други думи, от локумите, които разтегнах - и сватба за сина няма да я облагодетелства момата скоропостижно, въпреки че ще й се подобри донякъде положението.

# 598
Баш пък ще се радват повечето мъже, не само американци, ако може само срещу жилище и храна да намерят някоя хубавица. Повечето такива имат далеч повече изисквания за луксозен живот.

# 599
Какво стана с италианското кръщене?

След всички обиди, отправени по адрес на Ганели в темата, се съмнявам, че ще "чуем" за развоя на кръщенето.

Общи условия

Активация на акаунт