С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ама тя хич не се натиска да работи.

# 601
Ама тя хич не се натиска да работи.

И за какво да се натиска? Хора всякакви. Да не би да е излъгала мунчо Кременин, че ще работи и ще го издържа? Съмнявам се.

# 602
  • MI
За какво й е да търси работа? Стига й че ще е легално там.

Кукумицинка, хубавиците са повече като брой от желаещите да ги издържат. Особено пък ако са и без образование и мърли.

Ганели влезе веднъж май, но не написа нищо за кръщенето. Ако иска, ще разкаже.

# 603
За какво й е да търси работа? Стига й че ще е легално там.

Кукумицинка, хубавиците са повече като брой от желаещите да ги издържат. Особено пък ако са и без образование и мърли.

Ганели влезе веднъж май, но не написа нищо за кръщенето. Ако иска, ще разкаже.

Бъркаш се. Не са повече. Самотните мунчовци са безкрайно много по-света, а грозноватите жени са мнозинство.

Освен това, не всяка хубавица иска яхта, което прави кандидатите за нея безброй.

# 604
  • Най-красивата страна
Не е чак толкова сложно да се почисти къща и да се пусне пералня.
Или пък да се приготви една тенджера супа.
Особено за хора в чиято къща живееш ,плащат ти сметките и те хранят.Защото не всеки би го направил,особено за нелегален емигрант.

# 605
Не, напротив. Кът са заможните, които осигуряват луксове на хубавиците.Такива мераклии, които могат да осигурят само екзистенц-минимума, има много и се оплакват как жените били меркантилни и не искали да живеят при мама им в детската им стая.

Пълно е със сайтове, в които членството на хубавиците е безплатно, срещу тлъста сума за членство на мъжете. Има и риалитита от сорта на "90 дни до сватбата".

# 606
И аз на 20 не умеех нищо да готвя , даже изпитвах някакъв ужас от тенджерата. Ядях си на стол, варях си от ония спагети за пет минути и си бях супер. Ама можех да чистя пера подреждам. Дори на любовника прах дрехите и чорапите. Учих за изпити и бях отличничка. Ма сегашните 20-годишни нищо не могат. Има изключения, обаче повечето са мърли и мърди

# 607
Не е чак толкова сложно да се почисти къща и да се пусне пералня.
Или пък да се приготви една тенджера супа.
Особено за хора в чиято къща живееш ,плащат ти сметките и те хранят.Защото не всеки би го направил,особено за нелегален емигрант.

По принцип не е, но не иска. Нейна си работа. Хора всякакви. Аз ако бях, на първата седмица, щях сигурно да им метна тенджерите в боклука и не само ядене, ами и съдове да нямат, защото мразя такива побъркани на тема ядене, лакоми хора, че и дебели.

Освен това, при тях е сложно, защото мунчовци Кременини, ядат ориза и картофите по точно определен начин.

Румка - изобщо не е вярно, че не могат. Просто разбиранията са други и не се чувстват длъжни. Всеки може да чисти, дори едно 5-6 годишно.

# 608
Тя със сигурност си дава сметка за риска да попадне на някой местен траш - кой друг ще се навие на нелегална, неработеща, без перспективи за нищо. Като ще е секс срещу покрив, далеч по-добре е сигурното.

# 609
  • София
Ама вие сериозно ли го смятате за кой знае каква издръжка, че чак и на опашка да чакат жените за такова нещо? Че аз, дето не съм трофи, спокойно съм си намирала мъже съгласни и способни, ако желая, да ме издържат, без да съм длъжна да живея с цяла орда хора, на които да прислужвам. Едно е да готвиш, да чистиш и да се грижиш само за още един човек, друго е за толкова хора. И едно е ти да си ги родил тези хора, на които да прислужваш, друго е да се окаже, че живееш с още трима непознати възрастни и едно хлапе, на които трябва да прислужваш.

Както винаги напоследък, си силно страни от фактите. Mr. Green
Не си била нелегална в щатите, където да си си намерила бунак, който да те издържа и да ти изравя мръсотиите, както и да ти изхвърля превръзките.
Тук си намерила един, който да се е примирил с критериите ти за чистота и уют, живеете само двамата, а пък ти и образование имаш, и работиш, така че, съпоставката ти е силно нерелевантна.

# 610
Направо не мога да повярвам, че се мъчите да изкарате Креми виновна Joy Приела ги в дома си уж временно, легнали всички на нейния гръб, света обръща да им намери работа и квартира, те мърдосват и си придават фасони (тая работа не била хубава, другата много се пътувало, едната квартира не помня какво, другата не знам що) - и Креми е виновна???

Е, кой, аз ли да съм виновна? Има проблем, който все се заканва да разреши, но на практика само замазва нещата.
Също така ми прави впечатление, че тя ги е приела в дома си, нея я дразни това и онова... Мъжът ѝ в случая е безгласна буква, само го играе сеирджия отстрани и подкокоросва жена си, но не и като мъж да тропне по масата и да вкара синовете си в пътя.
След като тя коли и беси в техния дом, нормално е и отговорността да е само нейна.
Както и само тя ще е черната, ако успее все пак да нарита младоженците да си поемат живота в ръце. Другите в семейството... Ами те са невинни! Само Кремито е лошата!

# 611
  • MI
То пък една 'убавица ще е щом само екзистенц минимум търси в провайдъра... Ако само това иска и знае, че може да получи за какво й е да се хаби да търси друг, като вече има един кандидат, сигурен и познат?!

Мъжът на Креми останах с впечатление, че е много малко у тях, с командировки и по цял месец и над 10 часа работен ден,. Кога точно да се включи в решаване на проблема? Може затова да е оскал синковеца да работи с него, ама не би.

# 612
То пък една 'убавица ще е щом само екзистенц минимум търси в провайдъра... Ако само това иска и знае, че може да получи за какво й е да се хаби да търси друг, като вече има един кандидат, сигурен и познат?!

Мъжът на Креми останах с впечатление, че е много малко у тях, с командировки и по цял месец и над 10 часа работен ден,. Кога точно да се включи в решаване на проблема? Може затова да е оскал синковеца да работи с него, ама не би.

Ми може по любов да е с него, щото наистина не е логично да е по сметка, след като няма сметка, да е с него. Много хора ходят по командировки и работят по 10 часа, на всичките някой друг ли им чисти и готви?

Личните ми критерии за чистота и уют нямат общо с нежеланието ми да готвя и чистя за цяла рота чужди хора.

# 613

Ами тя не се хаби - стои си. Кремера рипа, защото гарджето и заслужава нещо по-друго, нещо по-готварско ...

Командировки, 10 часа и накрая ... жена му си търси къщи за чистене, като втора работа. Даже и няма да го коментирам тоя.

# 614
  • Canada
Хората работят, Салсиша, какво има да им коментираш?

Общи условия

Активация на акаунт