С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Дори и това не е вярно- Креми писа, че мъжът ѝ се е научил и готви, когато той остане вкъщи.
Най- тъпото е, когато има дадени факти още в първите няколко поста, да се игнорират в името на собствената теза и да се оплюва до запенване.
Но, от тези,  които се припознават в трофито- мърла, явно няма какво друго да се очаква.

Защо тогава не е сготвил, вместо да стои вкъщи и 2 седмици да яде картофените манджи на момата, които не харесва?

# 631
  • София
Дори и това не е вярно- Креми писа, че мъжът ѝ се е научил и готви, когато той остане вкъщи.
Най- тъпото е, когато има дадени факти още в първите няколко поста, да се игнорират в името на собствената теза и да се оплюва до запенване.
Но, от тези,  които се припознават в трофито- мърла, явно няма какво друго да се очаква.

Защо тогава не е сготвил, вместо да стои вкъщи и 2 седмици да яде картофените манджи на момата, които не харесва?

Няма как да разбереш, докато се отъждествяваш с трофито. Peace

# 632
Нищо, обясни, може пък и да разбера. Ще подпира дивана мъжката клюкарка 2 седмици и после ще се оплаква на жена си, че не била им готвела разнообразно 20-годишната пикла. Да си беше изпържил яйца или нещо друго елементарно, вместо да мрънка.

# 633
Скрит текст:
Това, ме нямат пари само вие с кукумицинче си го измислихте Simple Smile Жената каза, че са си много добре.

Аз не ги знам, какво имат и нямат, всеки си слага летвата сам, но не е нормално тя да работи на две места и да върши всичко по домакинството, защото "мунчовците" ... само работят. Нещо не е ок в цялата схема.

Такъв мъж, дето ще ми се налага и да слугинствам, и да работя на две места не пожелавам на никой.

Кой  знае ти какви кенефи си чистила в началото там , където си  Joy

Собствените ми, най-редовно! На свекърви и прилежащите им мунчовци - не. ToiletPeople Dancer

# 634
  • Fort Worth, TX
Ma Ko , Птица, Абусрд благодаря ви .Блаодаря и на другите които не съм споменала,но  ме разбирате..Плюс още 1 кола с първоначална вноска 4500.Работя на 2 места защото аз искам и си имаме цели.Хората ме търсят не аз тях.Предпочитам да изкарам за 4 часа 100-120  долара пред това да лежа вкъщи.Мъжа ми никога не ме е карал да го правя.В момента даже мога и да не работя изобщо.Разбрах , че съм гадна , зла и какво ли още не.Не ме е срам , че работя като чистя къщи и молих малко помощ.По въпроса за общите части става дума само за кухнята , която и те ползват и не смятам за нормално като правиш нещо да заебеш всичко и някой да ти чисти след гъза.

# 635
  • Fort Worth, TX
Нищо, обясни, може пък и да разбера. Ще подпира дивана мъжката клюкарка 2 седмици и после ще се оплаква на жена си, че не била им готвела разнообразно 20-годишната пикла. Да си беше изпържил яйца или нещо друго елементарно, вместо да мрънка.
Първи и последен път ти казвам.Никой от нас не е дебел .Второ мъжа ми работи много излиза в 6 и се връща 6-7.С него се виждаме само сутрин на кафе.Никой не е очаквал поемане грижата за 5 човека.Н е четеш и ми писна да ми казвате колко съм смотана и зла.

# 636
Да си обслужи собствения гъз не е еквивалентно на поемане на грижата за 5 човека.

# 637
Аз пак да попитам ,Тук нетрябваше ли да се обсъждат свекървите? А по самия казус ако е вярно всичко което казва Креми момичето явно си е мързелива но аз на нейно място бих пробвала да поговоря с нея съвсем приятелски.Бих и казала какво очаквам да прави и с какво може да ми помогне .Може и да не се сеща сама ,разбирам авторката че работи много и е изморена и изнервена и може би нее намерила подходящия подход.И също бих говорила сериозно със синът ми чее е време да си намерят жилище и ако тя неиска да работи си е негов проблем.

# 638
Да си обслужи собствения гъз не е еквивалентно на поемане на грижата за 5 човека.

Е, може и да е, знаеш ли, зависи от собствения г**, може да е, като за 5 малки дупенца.

# 639
Креми, спри.Не си длъжна да казваш какво сте постигнали, какво имате, къде и как работите.
Не е нужно да даваш още теми за свободни съчинения на някои хора.
Прекалиха.Изписаха се достатъчно глупости.

# 640
... аз на нейно място бих пробвала да поговоря с нея съвсем приятелски.Бих и казала какво очаквам да прави и с какво може да ми помогне .Може и да не се сеща сама...
Е как след 7 месеца там да не се сеща какво да прави. Или да не е говорено с нея. Хайде - с тях двамата, че някои много се дразнят, ако мъжът не готви и чисти след работа.
Ти кажи кръщенето как мина? И роклята не успях да видя. Бъди добра душа, пусни я за малко Hands Pray

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 21:36 от птица

# 641
  • София

Защо аз- жената обясни подробно кой какво прави вкъщи и кой как се скатава.
Но, на теб фактите не ти харесват- любимата ти мърла ще изгуби феминисткия си блясък, който се оказа че е и твой.

# 642
Креми, на колко години е това момиче? Извинявай ако си писала вече.

В същност на колкото и да е, трябва да е чела приказката за Богданка. Не е нормално да не прави по нищо цял ден и да те молят да си изчистиш собствената мизерия. И след като тези хора те издържат е нормално ти да им сготвиш поне. Иначе, като не ти изнася, чантичката и на квартира. Ако сина й реши да я последва, ако ли не, да си стои мама да го обслужва.

# 643
... аз на нейно място бих пробвала да поговоря с нея съвсем приятелски.Бих и казала какво очаквам да прави и с какво може да ми помогне .Може и да не се сеща сама...
Е как след 7 месеца там да не се сеща какво да прави. Или да не е говорено с нея. Хайде - с тях двамата, че някои много се дразнят, ако мъжът не готви и чисти след работа.
Ти кажи кръщенето как мина? И роклята не успях да видя. Бъди добра душа, пусни я за малко Hands Pray
Кръщенето мина сравнително добре ,всички се държаха много добре с изключение на свеки но поне не посмя да прави сцени.Бебока беше уникален и деверите също ,Роклята я имам на снимка но необлечена не изглежда добре.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт