Любители на кучета - 85

• 31 933
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
А аз нямам търпение да си взема/осиновя, нооо имам малко спирачки, приятеля ми няма против да си осиновим, но държи да е малко кученце, заради апартамента. Малко финансови причини и време също, но ще стане. Човек когато иска нещо, то му се дава. Добро утро и от нас. 😘

# 91
  • София
След вчерашния ден (МП си загуби портфейла с документите и се изпокарахме), като се прибрах, си нагушках така хубаво Балу... То и той се гушкаше, усети, че нещо има не наред. И като звъннаха хората, да върнат портфейла, той ги посрещна с лай и вой, както посреща най-свои хора. Някак е усетил явно, че са добри хора, и искаше да ги нацелува.
Онази вечер се гушкахме на дивана, той се буташе в мен, явно му беше хладно. Иначе моментално би изчезнал със светлинна скорост.

# 92
  • София
Минавам да покажа едно Киви преди сън и изчезваме на разходка

# 93
  • Bарна, морето, сините вълни
Много хубаво Киви Heart Eyes гушливо

# 94
  • София
Момичета, козата се муси само на гранули. Вчера добарала едни лучени гевречета на малкия и до троха ги изяла, а освен това добарала и една тобрбичка пълна със стотинки и цялата стая на дъщеря ми беше в стотинки. Реших, че не е яла от тях, просто си е подрънкала. После и дадох гранули и тя директно се изнесе. Сутринта от немай къде хапна една оскъдна порция, а аз не и досипах още. На разходка вчера въобще не пусна съктовище, тази сутрин беше оскъдно, но с добра консистенция. Сега ще си показваме кой е с по-големи рога. Само дето тя не знае, че съм козирог и ще седи гладна, ако проявява капризи. Толкова съм луда, че реших, че не и харесва купичката и пресипвах в няколко различни. Просто не знам какво и стана отведнъж. Някой имал ли е подобен проблем?

# 95
Пубер, това и е проблема. Аз игграх тия игри, давах консерва, по лъжица кис. мляко, не знам какво си, само дето не и се молех да яде. Писна ми и да видиш..
Давай и да яде в определен час, 30мин ако не е яла, прибирам купата до следващо хранене,като давам същата порция, не дажбата за деня!!
Познай сега прави ли ми номера Simple Smile като чуе че бъркам в чувала пристига, може и да се попротяга първо, но гледа да не се бави много, че яла, не яла, знае в колко затваря бюфета.

# 96
  • София
Хибискус, аз съм по-лоша от теб ... държа паницата на земята 15мин. и вдигам. Сега нали яде много малко гранули и и давам даже по-малко от обикновено. Шъ и се незнай Triumph

# 97
Имах такъв проблем с Денис. Как не му променях манджите, само и само да яде. Един ден просто оставих купата, спрях лакомства, кашкавалчета, сиренца и подобни, ако щеш - яж. 2 дни поседя гладен, после тичаше след купата.
Още се опитва да ги върши такива, пак спирам всякакво ядене, след максимум час решава, че все пак храната му не е чак така зле.

# 98
  • София
И Балу започна да проявява капризи. Понеже в момента е сам, му минава номерът да му седи купата по цял ден пълна. Подозирам, че му е омръзнала и храната, сега поръчах Лукулус, предния път я хареса, сега ще видим как ще е. Лили минава на light храна, защото вече е стабилно бъчвенце, а ми се ще да влезе във форма.
Не добавям разни неща, лакомства давам от време на време. Впечатлявах се преди. Мина ми след Бела - тя стоеше гладна дни наред, само и само някой да й даде нещо различно от гранула. Ми, давах и на следващото ядене вече не искаше и тази добавка, а нова... Хъсешка работа.

# 99
  • София
Нарежда се първа под масата да чака изпуснати лакомства, яде банан с апетит, краешник сух хляб го е смръкнала, по улиците само ме дебне да изяде нещо, а гранули за сума ти пари ми ги плюе. Ще поседи гладна и туй то! Не давам лакомства почти. Много рядко и по изключение. Когато ям банан и давам, ябълка също, но не е в никакъв случай всеки ден. Явно ще се дебнем кой командва парада и така.
Благодаря ви за успокоението, явно не е само тя калпазанка Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 14:31 от джуджанка

# 100
Коте каква марка light гранула мислиш да даваш? Макс вчера го измерих не ударил 42,6 кг 🤪. Ще трябва да го вкарам във форма, защото тези кила са му много. Той и на 36 кг си беше трътка, ама сега съвсем се е окръглил. Ама той постоянно си проси ядене извън гранулата и майка ми от два дни си е у дома и ще е още по трудно ограничаването на храната.

# 101
  • София - Рим и обратно
Аз само ви чета и мигам... Тва мойто прасе, знае точно в колко се сервира и се строява половин час по-рано до купата да чака. Знае и "кой ще яде?!" и си счупва краката към мястото за ядене. Докато й сипвам започва да се лее река от лиги, все едно й слагам най-вкусното нещо на света. Чак жал ми става, че за едни гранули е толкова щастлива. Не яде, само ако нещо не й е добре.

# 102
  • Bарна, морето, сините вълни
Виви на първата снимка прилича на малка сърничка. Joy Heart Eyes
Нашия отдавна не сме го теглили, бая шишав ми се вижда, ама не знам колко килограма трябва да е, защото нали майка му е белгийка, а баща му немец, а двете породи имат различни килограми, пък той бая корав е станал..

# 103
  • о`майна лунна нощ е
Ле-ле, размазва ме!!!!!!! Макс е страхотен и все повече ме кефи с тази нежност, която проявява.

По отношение на яденето ние сме на другия полюс. Не напразно казват за кокерите, че са микс между пираня и прахосмукачка.

# 104
  • София
Сиви, поръчах на Бош light храната, но не light special, а обикновената. Ще видим дали ще има резултат. Бях се наканила на друга храна, чаках цял месец да я видя налична в сайта на зооплюс, ми не стана налична, а гранулите вече са на привършване. Ще я дебна, че дават много добра оценка в един сайт, ама да видим...
Ето тази взех - https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/suha_hrana/bosch/bosch_light_sensitive/574963

Общи условия

Активация на акаунт