Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? Тема 12

• 36 070
  • 811
  •   1
Отговори
# 300
Стискайте всичките си палци да се сдобия с нормални наематели - сега пътували към офиса на фирмата за договора Simple Smile обаче ще оставят 1 наем депозит а втория другия месец. ММ ги харесал и каза че си струва да поемем риска. Дано Simple Smile, защото аз щях да бъда по-непреклонна. Те са две сестри, едната с мъжа си а другата с дете. Работят.

# 301
Румка, стискам палци.

# 302
Мацки, благодаря ви. Палците май подействаха. Имаме си наематели, които ще спят още тази нощ. Явно са били на много зор. Доволни са хората, няколко пъти го казаха. Искат още един два гардероба. И две от крушките са изгорели да ги сменим.
Което ме притеснява е, че “временно” можело да се наложи ДС гледат - на терасата - котка. Само дето имам чувството, че ще е на терасата докато е плюс 10 градуса, и после ... ще е вътре на климатика.
Смятам утре да се обадя - аз категорично не искам котки, кучета или друго което се разхожда свободно.
Така Simple Smile

# 303
Стискам палци, Румка. Да не вземе да се окаже, че тая котка няма да е на терасата и няма да е временно. И като цяло са премълчали тази малка подробност до след подписването на договора ли? Това би било доста подличко.

# 304
  • Варна
Това е несериозно. Наистина ли вярвате, че ще държат животното постоянно на терасата?? Никой не постъпва така с домашния си любимец. Ако случайно някъде съществува такъв тъпанар, не бих го пуснала в мой апартамент. И наистина ли не могат да сменят две крушки, че го правят на проблем? Open Mouth

# 305
rumka, честито, на късмет да са ти! Стискам палци да успееш да се пребориш с котката, но не го вярвам много. Вече са вътре, за тях е свършен факт,  разчитат, че няма да се занимаваш да ги гониш и да търсиш други. Премълчали са, защото знаят, че няма да ги пуснеш, ако кажат. Абе няма оправия.
Това с "на терасата" хич да не го вярваш, естествено, че ще е вътре, а вероятно ще я пускат да се разхожда по терасата.
И един съвет приятелски - не оставяй мъжа ти да решава Wink - не за друго, ами мъжете като цяло са по-залюхани, а и ако са хубави жени, съвсем се залюхват. Да, и това с крушките е тъпо - какво, нямат 5 лева за крушка ли, а ще стоят с изгоряла, докато вие я смените?

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 21:36 от Анонимен

# 306
  • София
Румка, ако не искаш животно в имота би трябвало това да е вписано в договора и натъртено пред кандидат-наемателите. Утре и да се обаждаш - кел файда...
Няма да си изхвърлят котката, а и няма да е на балкона - ясно е.
За 2те крушки - може и сами да си ги сменят, нали и мъж има в племето.
Все си мисля, че няма да са безпроблемни в бъдеще.
Дано не съм права.

# 307
Стискам палци, но не ми звучи много добре. Катун, трима работещи отлагат депозит, мрънкат за крушки.
За котката съм пристрастна, коткарка съм.

# 308
То и аз бях писала в обявата и в договора, че в апарамента не може да се пуши, ама на... Като ходех за наема в началото, миришеше на... ароматизатор Grinning И един ден го видяхме случайно на спирката... да пуши. Та, беше си пушил и в апартамента. Като се изнесе се усещаше доста, понеже нямаше кой да пръска с флакона Simple Smile

Ох, това с крушките ми изглежда като лош знак. Що за мирезник трябва да си да чакаш да ти донесат две крушки, вместо да идеш да си купиш?! Другата половина от депозита няма да я споменавам даже. Те знаеха ли всъщност, че искате два наема за депозит или го разбраха на огледа?

Гал,  Hug За котката и аз така  newsm56

# 309
Да, знаеха за депозита.
ММ ходи на огледите, защото сме от прованса и с малки деца и не винаги има как да ги оставя на някого.
Те не са крушки, а са пури, и стълбата е заключена в склада - а е високо - така че да кажем, че съм ок за това.
Утре ще говоря, за пушенето също ще питам.
Дано е ок в крайна сметка Simple Smile

# 310
  • Варна

За 2те крушки - може и сами да си ги сменят, нали и мъж има в племето.

И да нямаше мъж в племето, какво, една жена не може да смени крушка ли? Какво като е пура и нямат стълба, качват се на една маса и готово. Тя просто се сменя, няма нужда от монтаж.
И аз обичам котки, но бих предпочела да ми кажат като зрели хора, че имат такава. А не да ме баламосват, че ще седи само на балкона. Това е много грозно и знак, че са склонни да премълчават.

# 311
Ами, Румка, дано да са читави хората все пак. Много са, сигурно и тримата работят, като си разделят наема, ще е поносим за всички! Така че - успех!

# 312
Ейй, страшни сте. Дъщеря ми пушеше и йорки гледаше в двустаен нов в Гоцето през 2012-та за 270 евро, сега, като ви чета рестрикциите, лошо ми става; ми то студентките- непушачки са кът.

# 313
Да, и аз много се ядосах за котката като чух по тел как ММ бръщолясва. Затова утре и аз ще говоря. Не бих искала да се настройвам негативно, защото още не ги познавам хората. По телефона - аз само съм говорила с жената - звучи много ведро и приятно някак. ММ каза, че и на живо е усмихната и лъчезарна. ( ма не че му е замаяла главата, де - просто имала излъчване на човек, с който се разговаря разбрано). Ша видим Simple Smile

# 314
  • Варна
Аз не казвам, че са лоши хора и че ще ви завлекат със сметки и дивани. Дано да са редовни и да отглеждат правилно животинката. Казвам само, че ви заблуждават за нещо очевидно и че леко ми намирисва на мързел от прочетеното.

Общи условия

Активация на акаунт