АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 058
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Пак съм аз Mr. Green Вчера заведохме момчето на ортопед при д-р Димитров от Горна Баня и той каза, че не вижда абсолютно нищо притеснително в крачетата на ВИки. Вярно било, че на пръв поглед били на Х, но това е защото е по- слаб и коленцата са му изглеждат по- големи newsm78 Но няма нужда от стелки или други подобни методи, трябва да го пускам да ходи бос по всякакви повърхности, възможно най- дълго. Та така, успокоих се...

# 106
  • София
Да ви се оплача. голяма съм патка. поддадох се на жегата и заведохме Ивчо да го подстрижат Cry Cry
Да, ама какъвто е рус, сега с при4еска първи номер изглежда като с нула номер. Прилича на гамен. и като се разтича и ракрещи картинката е автентична Confused Confused Доброто си детенце окепазих. Дано му порасне бързо. Поне няма да му е жега, ама сега ще го пазя пък да не изгори..
Прилагам снимков материал за своята глупост...

http://community.webshots.com/album/552041544shhKwp

Има и снимки от миналия уикенд на вилата. И на това как кара мотор с поредната купа за салата вместо каска. Като тръгна да бъркам кекс първо минавам през неговия кош да си намеря купите.....
Ина4е сме абсолютно без памперс без никакви проблеми, тази седмица ще махам и нощния.

Желаещи за среща в неделя?

# 107
Веси, вярвах, че притесненията ти са напразни, представих си коленцата му точно както ги описваш. А вие с братчето как преживявате жегите?
Еми, споко, поне мадамите няма да го скубят Grinning А на тази снимка  :hahaha:http://community.webshots.com/photo/552041544/2639127280055448238EiaNgY
си е избрал по-различна "шапка" Joy
Спирам до тук, че ние сме "младоженци" за втори път откакто се е родила принцеската.

# 108
Весито, аз съм чела, че до към 3 годинки не е притеснително краченцата да са на Х или 0 с течение на времето се изправят. Още помня моят първи братовчед като малък беше с много криви крачета, ама буквално на О си бяха  Rolling Eyes. Сега ако го видиш какво тяло има.....манекен е в Дубай  Flutter. А щом и специалистът нищо нередно не е открил, няма смисъл да се тревожиш.

Аз съм много щастлива, защото почивката ни най-после дойде. Утре вечер, по-точно през нощта пътуваме за морето . Пътят ни е ужасно дълъг, но се надявам Евката да спи или поне да се държи прилично в колата  Crazy.
Ще липсваме известно време, затова пожелавам на всички весело лято и приятна почивка на тези, които им предстои.

# 109
  • София
По почивки сте, а Grinning !? А аз точно сега се разработих.Започнах работа,но все още съм в изпитателен срок.
Имах малко грижи,защото след гнойната ангина, Кари реши така и така е започнала да изкара и нещо вирусно.Добре,че мъжа ми е разбран,та си взе болничен.Постоянно се шегуваме,че е в майчинство  Grinning .Вече малката глезана е добре и се надявам в понеделник да е вече на ясла.
Другата ми мъка беше,че от 10-ина дни не спи след обяд.Като я сложа да спи играе и беснее,докато в един момент казва,че се е наспала и ще става да играе.Вие знаете как спи Кари по цяла нощ и 3ч. след обяд и сега това не спане ..... Днес най-накрая е спала след обяд.Не стига тази радост,ами цял ден казвала на баща си кога и се пишка и ака и е била без памперс и не се е напишкала нито веднъж.
Това ми бяха хвалбите,сега ще чакам който се върне от почивка да разказва  Grinning .Целувки на всички от нас с Кари.

# 110
  • Варна
 Sunglasses Хелоу от клуб Хавана! Пуф!   smokeuu

Лято обичам, в любов му се вричам!
Мая ходи гола вкъщи и редовно си върши работите на гърнето. Възхитително! Обаче като има гащи не знае, че трябва да ги свали, не й е ясно. Но все пак отчитам успеф някакъв... Все файда пък! Интелигенция братче! Комфорт!  ooooh!
С нетръпение чакам другата седмица да ходим с любимия на Созопол. Нещо като меден уикенд, но през седмицата, щото само 2-3 дни ще разполагаме без дете. Ще се видим със Зори и Еми. Ще пием и ще се напием..  Crazy Полудях... Мечтая отдавна да ходя там, не знам що ме тегли, но много съм нетърпелив и щастлив.
Мая още не е записана, документирана към някой ясла, горкото... Какво ще я правя не е ясно.  Thinking
Всички са луди, аз се почесвам по тиквоча. Мож да родя някоъ умна мисъл.
Ади чал съм! Hug

# 111
Моля, кубинската красТавица  Joy да предаде много поздрави на Созопол Sunglasses

Нашето момиченце е болно и се наложи да го занеса на село при баба Sad Сега ми е едно Sad Някакъв вирос е минал през нея без Т и други външни признаци, но от снощи се активира ужасна кашлица. Днес Чичо доктор каза, че е станала алергична кашлица #Cussing out

Извинявайте! Весело лято! Sunglasses

# 112
Отново съм аз, но не мога да пропусна да поздравя прекрасната майка на любимия ни Гого.
 newsm59ЧРД, мила Силви! Бъди на толкова, на колкото се чувстваш! Пожелаваме ти, от сърце, здраве, щастие, късмет и любов навред + работа само за удоволствие и повече незабравими и незаменими мигове с Гого и любимите ти хора Wink newsm51 newsm51 newsm51

# 113
  • Добрич
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  SZA !!!
 newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

Много здраве, щастие и късмет на теб и семейството ти!
Весел празник!

# 114
Честит рожден ден и от мен, SZA!

Пожелавам ти преди всичко здраве! Бъди обичана, щастлива и нека късметът е винаги с теб! Весел празник!

# 115
  • Варна
  bouquet Чюстит рожден ден, Силве!
Бъди здрава, щастлива и обичана!

# 116
  • Sofia
Ето че ние се завърнахме от морето и по точно от Равда...Изкарахме си много хубаво, имахме страхотно време и послушно детенце..

Пътуването беше по- спокойно отколкото си го представях. На отиване тръгнахме много рано, Вики спа 2 часа и след това си гледаше и си говореше. Само накрая вече не искаше да си стой в стола. А на връщане пътувахме през нощта и той спа през цялото време.
Хотела ни беше много хубав и имахме двор с детски кът. Малко постен, но ставаше, а и ние бяхме на 1 етаж и направо излизаше детенце като си пожелае...Много се кефеше дечко на морето - и пясък и особено водата. Ще видите снимките съвсем скоро, то си му личи по физиономията..Последните дни се засякохме и с Еми и нейните двама Ивчовци Heart Eyes Нямахме достатъчно време да се спогодят съвсем малките, но направиха първите стъпки. ИМаше ту рев, ту пък намираха общ език и беше мила гледка да ги наблюдава човек Sunglasses
Единствения кофти момент беше, че точно вчера Вики се разболя от вирусна херпангина и ние затова си спестихме един ден плаж...сега е с температура и някакви хомеопатични лекарсктва, които ни предписаха в Несебър. Не е отпаднал, температурата му варира от 37.1-2 до 38...
Та това е от нас, ще ви пиша като кача снимковия маТриАл...

# 117
  • Sofia
Вече ги имаме новите снимки - вижте ако искате линка отдолу на профила Heart Eyes

# 118
Благодаря за пожеланията за ЧРД, много сте мили!

Аз отчетох, че повече от месец не съм писала тук и направо не знам как е излетяло това време...

Да се похваля, че Гого също е без дневен памперс вече, слагаме само за обедния сън, но той обикновено не пишка докато спи. Е, има инциденти с напишкани гащи, но като цяло става все по-добре. Пишка само на голямата тоалетна, с дъска детска, а напоследък и без. Акането обаче все още го върши на гърнето, но и в тоалетната има случаи, изобщо вървим към тоалетната все повече.

Гледах, че имаше въпроси за сладоледа - аз давам на Гого, общо взето това е от малкото сладки неща, които той яде. Не виждам проблем да го яде. Той също иска главно на клечка и става омазване, но няма как.

За ината и дивия период - и Гого го има, ние също сме на свободен режим, позволяват му се повечето неща, ограничаваме най-вече агресията, която за щастие проявява само у дома, с децата навън не се е случвало.

Да се похваля и за зъбите - имаме вече всички 20, вкл. кътните, последният обаче изби трудно и с киселеене, а също и с температура и обрив (това го предполагам само че е от кътника, защото може и лек вирус да е било, понеже беше само 1 ден с Т).

И накрая - отиваме и ние на море. Смяната ни е от 31 юли, а ще минем първо през вилата, която е по пътя към морето, за да спестим 100 км. Сега съм в треска със списъците, но и това ще отмине.

Целувки на всички сладки пораснали бебоци.

# 119
Здравейте момичета, най-накрая се прибрахме и ние от морето.
Силве, честит рожден ден от нас с доста закъснение. Да си жива и здрава и за втори път мам ада станеш скоро време
Този път без да сме се разболявали. С изключение на една лека температура. Първо помислих, че се е прегряла на плажа, но след това всички деца едно по едно и те вдигнаха. Радваме това, че Кети се размина без никакви лекарства. Организма й сам се пребори, докато на другите дечица им даваха панадол. Ама и те леко се разминаха.
Имахме един гаден инцидент. Кети за малко щеше да се удави. Беше я страх от водата в детския басейн. Едва влезе със сто кандърми и разправии. Аз стоях до басейнчето. Уж я гледах  Embarassed , но нямам идея как е  преминала в големия. Изведнъж чувам, че детето не си дърдори (тя постоянно меля нещо), поглеждам и виждам една тиха синя вода и Кети под нея с разпилени косички  и ръчички нагоре. Изкрещях и скочих в басейна. Добре, че един наш приятел ме чу и скочи също. той стигна преди мен до нея и  я извади. Слава на Бога, няма й нищо. Само малко уплаха. Не е седяла много под водата, защото даже не беше нагълтала вода. Обаче това така ме стресира, че сега имам очи и на гърба с нея. Даже ми казват, че се престаравам.
А за самото море... Еххх морето, супер беше. Децата вече по-гол ями, разбираха се. Само в началото Кети разреваваше всички. Голяма драка е. Добре, че приятелките ми ми влизаха в положение. Не си играеше на пясъка. Само ходеше с вдигнати ръце и ме караше да я мия, че била мръсна. Играта й  представляваше катерене по мама и ядеше всичко какво се продаваше по плажа. Смеехме се със Сашо, че и акита да продават и тях ще ги изяде.
Сега след морето имаме един проблем, еее не чак проблема, ама седи постоянно гола. Имам си нудист у дома Едвам я обличам, за да излезем на разходка. И като й кажеш нещо, за да се облече отговаря, че е на паж и ще се пече. Това е положението.
За сега сме си в София. От 25 (до 30) сме на Слънчев Бряг. Ако има някой там или в близост по това време да свирка.
Ааа за яденето. Трябва де се похваля. Страхотно си хапва. Направо не мога да я позная. И килца си качихме, а сладоледа ... мина й мерака. Пак иска да й купя, но близне два - три пъти и мама го изяжда
За памперса -  без него сме, но само през деня. Нощния няма да го махам скоро. Не се напишкваше въобще през деня, но спа няколко пъти без пампи и  един следобед като стана ревяща  "Мамо, има пиш, казах ти". Като я погледнах, опикана цялата. Така се беше изплашила. Та за сега ще задържа със спящия памперс

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 09:52 от Evjeni

Общи условия

Активация на акаунт