АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 063
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
А виждали ли сте седалка за тоалетна, която се закрепва на голямата седалка за постоянно и стават две, една голяма и една малка. За да ползва тоалетната детенцето се сваля първо голямата дъска и после детската. Видях го в една къща и ми се стори много практично. Аз търся такава, но не намирам. В един магазин ми казаха, че са на Чико.

# 91
Точно такава намерих аз, но целият комплект е черен и направо не мога да си предснавя да го пльосна в банята си.
А и си мисля, че от хигиенична гледна точка (нали са момиченца все пак), отделната дъска е по-добре, защото ще може да се мие и дезинфекцира по-често и по-добре. Знам ли, поне така си мисля аз....

# 92
бльок черен
Аз го видях в бяло. А колко струва? Те не са скъпи всъщност, ама така от любопитство питам. Ако някой намери такова нещо да свирка.

Ние слагаме джапанките сака  и отиваме на МОРЕЕЕЕЕ. Кети от два дни само се увива в плажната си кърпата на Мечо Пух и разправя, че отива на плаж или на мое. До такава степен, че не мога да й я изтръгна от ръцете. Голяма играчка си намери с тази кърпа.
Хайде чао. Довечера ще ви проверя за последно и отивам, отивам, отивам на морееееееееее newsm44 smile3535  261uu

# 93
Изобщо не съм гледала цената, но не вярвам да е повече от 15 лв. защото е от най-елементарните.

Жени, пожелавам ви едно страхотно морско приключение с много слънчеви дни, игри и забавления. И измежду всичко това дано намериш време да си починеш и ти  family 1swing photo  Nature Partly Sunny  Nature Sunny  grinning039

# 94
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 95
  • София
...Кети от два дни само се увива в плажната си кърпата на Мечо Пух и разправя, че отива на плаж или на мое....

И Ив4о има такава Laughing, снощи до 12!!!!!!!!!!!!! часа никакъв шанс за лягане. уви след баня в кърпата, курдисан до баща си на дивана гледа "ФЕНОМЕНАЛНИТЕ" Confused

Жени приятно и мнооого весело изкарване!  Nature Sunny  Nature Sunny  grinning039  grinning039

# 96
Еми, още се смея на бебенцето ако Joy, но на теб едва ли ти е било толкова смешно Confused
Поздравления на всички за постигнатите успехи с гърнета, памперси, биби...
Извинявайте за закъснелия поздрав на Пепчовците и Пепа  bouquet, но така ми пуши главата напоследък, че дори и майка си пропуснах да поздравя точно на деня Embarassed - бабчи Пепчи, както я нарича малката глезанка.
За ината и агресията Embarassed стигнахме да я усмиряваме със заплахи, че ще отиде при мечките. Колкото и да ми е неприятно да го призная Дария не се трогва от молби, забрани..., повишаване на тон... Когато и крякам след поредното вбесяване ме пита: "Мамо, ти защо викаш? Защо викаш, мамо??? Sad", след което спокойно й обяснявам, защото не чува нормалната забележка или забрана. Днес половин час рева, защото племенницата ми не й даваше дистанционното на телевизора (преди 2 седмици го купихме, защото старото, където го видеше, го тряскаше на пода докато му се разхвърчат батериите), аз се вбесих и само и само да млъкне помолих кака й да го даде, щом го получи реши, че вече не го иска и ... за пръв път я чатнах (не силно) по дупето Embarassed, след което чувствах пръстите си много особено и още ми е криво, че я ударих Sad
В яслата се чувства много добре, разказва всичко, вече си играе с всички дечица, знае им имената..., НО преди седмица така е ухапала едно момченце по ръчичката (между лакътя и китката), че чак са му сложили студен компрес #Crazy Явно осъзна вината си, защото гузно си спомняше ситуацията и често споделяше: "Аз ухапах Преско, ей така го сгрисках... Sad Embarassed"

# 97
  • София
Да пиша за нашата уикендна одисея.В петък Кари вдигна температура и реших да се обърна към хомеопат.Уж е от най-хвалените и аз реших да се доверя.Два дни не можем да смъкнем темп. и аз като съвестна и изпълнителна постоянно звънях на хомеопата и следвах заръките.Побърках се защото тя качваше до 39,2.Резултата беше ,че вчера стигна до гнойна ангина,а беше само със зачервено гърло и темп.преди това.Отидохме на в поликлиниката и сега сме на антибиотик.Незнам вече какво да си мисля,но от хомеопатията поне за сега се отказвам.
Миналата седмица ходих на интервю за работа и от днес трябваше да започна,ама ще стоя у дома и ще си гледам детето.Аз като нямам никакви баби и няма на кого да я оставям като се разболее май скоро няма да започна работа  Sad .
Такива ми ти неща при нас.Ама и тези които са на морето и те горките "голям " късмет извадиха като гледам какво е времето.
Сори за пестимистичния старт на седмицата !Хайде дано да е така само в началото  Wink .

# 98
Здравейте мили мами и дечковци!

Свърши първата част от лятната ни отпуска. Вчера се завърнахме от почивка в Еленския балкан. Решихме че и тази година ще пропуснем морето за сметка на балкана. Бяхме в една стара - на години, но прекрасно ремонтирана къща и беше страхотно - утре ще се опитам да кача снимки. Детенце се забавлява страхотно, както и ние.
Ние май пу-пу но мисля че излезнахме от пуберския период и добре, защото не знам как щяха да ми издържат нервите. Сега е вече едно пораснало момченце и се радваме един друг.
За памперса ми е малко трудно да кажа на какъв етап сме - ту със, ту без. Не иска и не иска да седне на гърне и не си казва - подканям го и ако уцеля момента - ок, но ако не - мокри гащи.Пишка в един леген или направо в тоалетната, но не сяда на гърне- пищи от него. Но сега ще приложа метода на Сладка Хапка да видим newsm78.
Хайде лека седмица от мен.

# 99
Банда, взлизам да се хваля. Ева вече е без дневен памперс  newsm68 newsm44 smile3521. И най-хубавото от всичко е, че вече сама си казва кога и се пишка и даже ми вика "бъзо, бъзо" (бързо, бързо)  Laughing, имитира ме как и викам аз  Laughing. Днес и на обедния сън го махнах и не се беше напишкала, но мисля да го позадържа още малко, защото тя точно преди лягане обича пие кисело или адаптирано мляко и ми се струва, че няма да можеда се стиска 2-3 часа  Thinking. Ще видим. за нощния на този етап е абсурд, защото привечер льока много вода и сутрин е пълен, ама и това до тук си е цяло постижение.
Хайде ръкопляскайте ни за постиженията, аз лично много се радвам, че цялата дандания ни отне точно една седмица и то без да се напъвам особено  newsm10.

# 100
  • Добрич
Банда, взлизам да се хваля. Ева вече е без дневен памперс  newsm68 newsm44 smile3521. И най-хубавото от всичко е, че вече сама си казва кога и се пишка и даже ми вика "бъзо, бъзо" (бързо, бързо)  Laughing, имитира ме как и викам аз  Laughing. Днес и на обедния сън го махнах и не се беше напишкала, но мисля да го позадържа още малко, защото тя точно преди лягане обича пие кисело или адаптирано мляко и ми се струва, че няма да можеда се стиска 2-3 часа  Thinking. Ще видим. за нощния на този етап е абсурд, защото привечер льока много вода и сутрин е пълен, ама и това до тук си е цяло постижение.
Хайде ръкопляскайте ни за постиженията, аз лично много се радвам, че цялата дандания ни отне точно една седмица и то без да се напъвам особено  newsm10.

Зори, браво на госпожицата !!!  Hug  Hug  Hug Направо ви завиждам.

Пепундера все още категорично отказва да седне на гърне, или на тоалетната  Cry
Поне се усеща какво прави, но или в памперса, или някъде в някой ъгъл. Ох, май ще трябва сериозно да се заема като се поосвободя малко след този ремонт. Дано успея, че започнах да се притеснявам вече!

# 101
  • Sofia
Браво и от нас на Ева и естествено на търпеливостта на майка и  bouquet  И аз тогава да се похваля, че сме на същото ниво с памперса. Без особено притеснение...То като че ли му дойде времето и той реши да е без панчи Mr. Green
Ей колко бързо растат децата ни newsm78

# 102
Весито, браво и на вас за успеха  newsm10.

Анушка, няма от какво да се притесняваш. Ева както не вдяваше какво да преви на това пусто гърне, така в един момент вече не иска по никакъв начин да и сложа памперс вече. Така че търпение и опитване  Wink.

# 103
Здравейте, приятели!
Поздравления за постиженията на Евка и Виктор Hug Hug  bouquet  bouquet
Кари бързо да оздравее, че мама да започне работа Praynig

Черпим ви виртуално, с кой, каквото пожелае Grinning вчера финализирахме жилищната сделка и живот и здраве в началото на август ще бъдем новодомци Laughing Уредихме и преместването на Дари в друга ясла, защото сменяме квартала. Не искам да си спомням неприятностите, с които се сблъскахме, но се убедих, че все още има и ХОРА, на които съм признателна!

Приятен ден на всички! Heart Eyes

# 104
  • Sofia
Хей M&D честито и ви завиждам благородно  bouquet Да си живеете щастливо и на Дари и пожелавам братче или сестриче в новия дом Heart Eyes

Анушка,  за памперса Зори е права, че децата като че ли сами усещат дискомфорт и си казват. Вики сам си отказа един ден неочаквано за мен да му сложа памперс и така се почна историята.

Общи условия

Активация на акаунт