АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 055
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ех, дойде време и аз да напиша нещо в тая тема. Толкова ми е мъчно, че нямам време да влизам напоследък ....... Sad
Вие много нещо сте изписали, та имах възможност да сравнявам.

За памперса - още не сме го свалили, но сега като отиде Боян на село при майка ми, ще му видим сметката. Вече си казва, но като свърши работата и докато акото излиза на бял свят, не дава да го пипнеш, а после не дава да му сменя гащите. Купих и седалка за тоалетната. Много се кефи няколко дни и после му мина мерака. Сега пак е голям зор.

За лошотията - направо не знам какво да кажа. Уж не е изолирано явление, а пък всеки път си мисля, че  само мойто пиле се тръшка. Ама то тръшкането е зловещо. Така пищи, че не знам какво си мислят комшиите. Направо преграква от писъци и крясъци. А така се тръшка, че на 2-3 пъти от бесотия си удари главата в стената и в земята. Научил се е да скимти и чак на фалцет го избива. Опитвам се да го накарам да се успокои и така да каже какво точно иска (не че не го разбирам). Не ми се ще да се учи да постига всичко с рев. Напоследък проявява и инат. Наскоро удари вуйчо си много силно по лицето. После в продължение на 2 часа отказваше да му се извини. Каквото и да поискаше, казвах:"Първо се извини на вуйчо!", а той се тръшкаше и отказваше. Даже става агресивен и посяга. Изобщо бой и повишаване на тон не му правят впечатление. Дори от баща ми вече не му дреме (а преди го слушаше).

За яденето - не мога да се оплача. Яде почти всичко. Рядко отказва нещо. Наскоро се смяхме много като нападна едни кюфтета и ушите му плющяха. Ядеше направо с ръце и толкова бързо набута първото в устата, че аз не разбрах. Имам го на клипче, но не знам как да го кача, че да го видите.

За здравето - пак е със сополи и хриптящи гърди от понеделник. Отново е с антибиотик. Точно се зарадвах, че ходи на ясла 3 седмици без прекъсване.

Ще кача снимки и пак ще пиша.

# 121
Момичета, искам да Ви питам следното. От два месеца близо Кети е без памперс ( newsm78 не мога да се сетя кога точно го махнах, а не ми се рови назад в темата)). Казва си на всяко пишкане, но винаги пуска малко в гащичките. Съвсем малко, но пуска. При вас как е?

# 122
Здравейте, рогати създания и родители на такива!

Изпращам ви една виртуална почерпка по случай именния ми ден!

beer beer3 beer2 beer beer3 beer2 Popcorn Popcorn Popcorn

# 123
Sarsarilka,честит имен ден!  bouquet

Vesito ,супер снимки!Ние ще сме в Равда от 29 и много приятно ми стана да видя познатия плаж:)

Evjeni какъв ужас си изживяла,само мога да си представям.Слава богу ,че всичко се е разминало без последствия.

Ние сме много назад с материала с гърнето.
За момента сме изцяло на пелени.Понякога проявява желание да стой на седалката за тоалетна,но никога не е последвано от "някаква"работа.Просто желание да прави като мама и татко.
На гърнето не мога да я задържа повече от 3 секунди.Става и си тръгва на някъде с него
Иначе нудизма е и при нас на почит.
По цял ден по голо дупе и локвички по пода. Laughing

На всички морски -да им е хубаво времето и топла водата.

# 124
  • СОФИЯ
Здравейте мами и сладки дечковци,
Честит Имен Ден Sarsarilka  smile3525 Много весели дни!

Vesito, изглеждаш прекрасно  bouquet

Ние пред месец бяхме на море / ех, колко бързо минава времето/. Ето ги и нашите снимки
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4050&AlbumId=58294  Беше много хубаво, тръгнахме си на ръба на кризата с дъжда и наводненията. За сведения девойката, която "забихме" е точно една седмица по-малка от нас. А малките бебчовци се виждаха всеки ден в коремите на своите мами  Wink

За памперса - страх ме е още да се похваля, защото е на село и там се научил да опикава тревичките и се притеснявам в къщи как ще го прави  newsm78

За ината - почти месец вече е заедно с бабите си някъе извън София. Не ми се мисли като се съберем двамата какви ще ги върши и как ще отстоява исканията си.

Имам страхотни опасения, че дисциплината е сериозно увредена. Вярно, че за това се ходи при баби, но  защо е нужно да страда после детето с непркъснати забрани и повишен тон. Признавам, че на мен вече ми стана много много мъчно. Незнам в действителност той как се чувства, дали се сеща за нас, дали си мисли, че сме го изоставили. Всеки ден говоря с него по телефона. Бабите казват, че не пита за нас. А когато някой друг го попита за нас " на Шофия". Какво ли му се върти в малката главичка. ..

Другите ми опасения са свързани с храната. Преди половин година се учудвах как не подбира храна, да не говорим за количествата, които поглъщаше / все още му личи  Crazy/. Какво му стана изведнъж... Яде само кашакавал, сирене и мляко, разбира се и бисквити. Имам чувство, че го захранваме отново. Освен банан не иска да помирише друг плод. Когато му се поднася нещо към устата първосигналната реакция е дърпане и бутане на лъжицата. Дори там се намира парче торта. Ако му се набута на сила нещо вкусно в устата, на него м харесва и иска още...Надявам се да го надраснем с възрастта!

На всички пожелавам слънчево и прекрасно лято  Hug

# 125
  • Sofia
Сарсарилке, да си жива и здрава и името само късмет да ти носи Heart Eyes

Две хубави очи и Vadjara, благодаря ви за комплиментите  bouquet
На мен този плаж на Равда ми е на сърцето, всяка година вече 12 поред ходим там с мъжа. Е, сега вече и Виктор...

Жени, на нас вече не ни се случва да пуска по малко в гащите. Понякога се напишква, но когато много се е заиграл, но иначе не...

Ваджара и Виктор е ужасно злояд. Не иска да яде това дете и това си е...нищо понякога, чак ме плаши. То си личи кльощата и на снимките..В яслата също ми казаха вчера, че преди е хапвал порядъчно, но в момента с 300 зора го дохранват.. Дали не е от жегата  newsm78 А ако знаеш какъв театър върви докато го храня (силно казано храня де, опитвам се)...Направо на челна стойка...Докога newsm78

# 126
Благодаря ви за пожеланията!

Аз чах сега се сетих, че и Боян напоследък в мое присъствие не яде много, но пък яде при майка ми и в яслата, така че не е голям показател.

# 127
Момичета, черпя ви beer  cook
Днес навършваме 8 години щастлив семеен живот newsm03

# 128
  • Добрич
Честит  семеен празник на pepa!!!

Желая ви още много години щастлив съвместен живот!

Разредихме много писането в темичката, но нали е отпускарско време...

Ох, това гърне. Значи, имаме вече няколко попадения, основно след ставане от сън. Пишкаме вътре, след това с огромно удоволствие показваме какво има, получаваме похвали, отиваме заедно да изхвърлим пишаното в "голямото цукало"... И само до тук.  Cry Всеки следващ опит за деня да го поставя на гърне, е посрещнах с недоволство, мрънкане и викове. Ако случайно склони да седне, нищо не прави, след това става, обуваме гащи и до 5-10 минути сме напишкали "гаките". Cry
Не знам как да процедирам. Напишкването не е толкова страшно, но като започне и да ми се нааква в гащите, ми се стъжнява живота. Sad
Понеже е топло, по цяло ден сме навън, там естествено сме с памперс. Направо не знам какво да правя и как да си сдържам нервите...

# 129
  • Sofia
Честито Пепа, желая ти още 10Х8 години щастие и късмет, на теб и на малкото ти семейство  bouquet

Аз май най- често се навъртам насам, но това е защото съм си вкъщи и все още малкия е на ясла, та ми остава доста свободно време. Прочетох около 5-6 книги, което отдавна не се беше случвало. Но пък август по рядко ще ме виждате, понеже отиваме на вилата, а там нет няма Cry А за септември да не говорим, ако успея да пиша 2 реда ще съм супер щастливка Mr. Green

Та Анушка, не се притеснявай, моят съвет е да го оставиш още малко с пампа, явно човечето още не е готово. И ВИктор много рязко промени тактиката, за има няма 1 седмица сам си пожела да е без памперс...и така стана много бързо прехода. Сега само на обяд и вечер е с памп, но не мисля скоро да го махаме. Още се изпуска, не може да се събужда. Така, че не се тревожи...Детенцето ще ти покаже, това от опита на други мами също го знам Heart Eyes Успех и пиши ако нещо те тревожи Peace

# 130
  • София
4ЕСТИТО със закъснение на всичкии празнували  bouquet  bouquet
Днес се завърнахме от страхотно моренце..Жалко, 4е свърши Cry Wink
Изкарахме невероятно хубаво, Ивчо беше адски щастлив, слава Богу не се разболя, не му се случи нищо лошо , което за мен беше най-важното. Пъврите два дни го беше страх от водата, което ме изненада, защото миналата година не можехме да го изкараме, но после се поокопити и си стана морска рибка Laughing

Супер щастлива съм, 4е даже стана мааалка форумска лятна срещичка- с Весито, Небесната и Зори. (не накуп Wink). Беше страхотно Heart Eyes  bouquet

Да се и похваля- вече сме без всякакъв памперс- и без нощен. Е..имахме един инцидент, ама много ме е срам да го разкажа Embarassed Embarassed (ако някой е много любопитен може на ЛС Wink)

Единственото непряитно нещо е, 4е получих ужасен "фото дерматит", т.е слънчева алергия. Не е честно, да му се не види!! Толкова обичам морето и плажа, макар, 4е стоя все на сянка (доколкото може с тичането след Ив4о), мажа се обилно, но уви! На 9-ия ден така се изринах, 4е на следващия не можех да се движа от обрива и сърбежа. Ходех на плажа с блуза с дълъг ръкав, завита с хавлията..абе гадост страшна. И сега имам обриви...Гадост страшна. Дано не се  здълбочи (майка ми е с тежка форма на тази алергия), ако стана като нея ще полудея- не мога да си представя да бягам от слънцето цял живот...

Утре ще кача снимки, наистина има страшно смешни Wink

ЗОРИ ОБИЧАМ ТЕ!  bouquet

26.07:
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА АНИ (CHARR)!!!!
Бъди мнооого щастлива, обичана, здрава и все така усмихната и charr-овна Wink, пожелавам ти едно малко момиченце за подкрепа при двамата ти мъже Wink  bouquet  bouquet
 newsm59 newsm59 newsm67 newsm67 newsm59 newsm59

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 07:28 от Emi

# 131
# 132
Честито на всички празнуващи по хубави поводи
Аз съвсем се затрих, но работата ме налегна яко, а и нещо не съм в кондиция.
Пепката има две постижения за това време в което не съм писала.
Първо се храни вече съвсем сам, много е сладък и се справя доста добре.
Второ почти сме на път и ние да се разделим с памперса.
Не без мое усилие и без аврии, но вече му се вижда края.
Имам си вече едно пораснало човече.
Спи си сам в стаята и рядко имаме проблем.
Ами това са хубавите страни, а иначе ината и тръшкането са ясни има ги понякога по много понякога по малко.

# 133
Еми, благодаря че си се сетила!
Много си мила, както обикновено! Laughing
Черпя всички ви виртуално   party023 beer beer2 beer
а пък се надявам и като минат отпускарските месеци и реално да се видим и почерпим.

Аз мога да се похваля с моето пораснало момченце - почти сме вече без памперс - сам си казва и си търси гърнето. Слагам още за през нощта, но то е по-скоро за мое успокоение. Смятам до седмица да го махна изцяло.
И това стана точно за три дни - извендъж сам започна да си казва - до преди това не искаше и да чуе за гърне. Така че съм много щастлива.

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Charr!   bouquet

Желая ти здраве, радост и много красиви моменти със семейството ти!

Общи условия

Активация на акаунт