Вие много нещо сте изписали, та имах възможност да сравнявам.
За памперса - още не сме го свалили, но сега като отиде Боян на село при майка ми, ще му видим сметката. Вече си казва, но като свърши работата и докато акото излиза на бял свят, не дава да го пипнеш, а после не дава да му сменя гащите. Купих и седалка за тоалетната. Много се кефи няколко дни и после му мина мерака. Сега пак е голям зор.
За лошотията - направо не знам какво да кажа. Уж не е изолирано явление, а пък всеки път си мисля, че само мойто пиле се тръшка. Ама то тръшкането е зловещо. Така пищи, че не знам какво си мислят комшиите. Направо преграква от писъци и крясъци. А така се тръшка, че на 2-3 пъти от бесотия си удари главата в стената и в земята. Научил се е да скимти и чак на фалцет го избива. Опитвам се да го накарам да се успокои и така да каже какво точно иска (не че не го разбирам). Не ми се ще да се учи да постига всичко с рев. Напоследък проявява и инат. Наскоро удари вуйчо си много силно по лицето. После в продължение на 2 часа отказваше да му се извини. Каквото и да поискаше, казвах:"Първо се извини на вуйчо!", а той се тръшкаше и отказваше. Даже става агресивен и посяга. Изобщо бой и повишаване на тон не му правят впечатление. Дори от баща ми вече не му дреме (а преди го слушаше).
За яденето - не мога да се оплача. Яде почти всичко. Рядко отказва нещо. Наскоро се смяхме много като нападна едни кюфтета и ушите му плющяха. Ядеше направо с ръце и толкова бързо набута първото в устата, че аз не разбрах. Имам го на клипче, но не знам как да го кача, че да го видите.
За здравето - пак е със сополи и хриптящи гърди от понеделник. Отново е с антибиотик. Точно се зарадвах, че ходи на ясла 3 седмици без прекъсване.
Ще кача снимки и пак ще пиша.