АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 048
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Charr!    bouquet

Честит  семеен празник на pepa със закъснение,но от сърце:)  bouquet

Еми страхотни снимки!!!
Невероятни физиономии на Ивчо както винаги:)
Познах го "нашия"плаж веднага/който се оказа и на Vesito плажа Laughing/
Аз вече се разлагам в собствен сос и чакам с нетърпение в събота да потеглим пак към морето.

# 136
  • Sofia
Честит рожден ден на Чарр Heart Eyes Много щастие и любов, късмет и здраве на теб и семейството  bouquet

Еми страшни снимки са станали...имаш да разказваш как беше на морето и след нас Mr. Green Ние като се прибрахме ми се щеше директно пак да заминем обаче уви...чак другата година.

Две хубави очи, ние като нищо минали години сме се засичали значи на нашия плаж...С мъжа ми не пропускаме и винаги сме само там, вече 12 година...Любимо местенце ми е Heart Eyes И приятно изкарване ви желая, после и ти ще разказваш  bouquet

Викича да ви се оплача е станал направо ужасно непослушен. Постоянно и всичко е не и по скоро "не БЕ" Shocked "абе", "няма", "неискам" или по лошото "искам" крещейки...Е направо луда станах последната седмица, какво му е незнам, мисля си за онзи период с отричането, че вече го е почнал. От другата седмица не е на ясла и ще ходим на вилата и ако не се побъркам ще ви кажа как е било newsm78
И другото е, че ВЪОБЩЕ не яде това диване...Егати екшъна, постоянно се правя на маймуна и нищо. И двата периода да му се съберат на куп е ужас ви казвам Sick

# 137
Ехооо, пак съм тук! Hug
Честитки на всички пропуснати за всичко  bouquet
Сега нямам време да чета и пиша подробности. Включвам се само да кажа, че много ми липсвахте. Снощи късно се прибрах от Германия, а чак довечера ще си видя момиченцето Confused

# 138
Веси, тия изрази са добре, но ако знаеш наборчето Боян какви ги плещи ......
Сега имат сборна група в яслата и има много нови деца, половината от които циганета.
Последните 3 израза, които чух, са: "Мамо, ти си гупак!" (тлупак), "Мамо, ти си покет"(проклет) и "По дяволите!". Налита и на бой, когато не получи нещо. А лежането по земята и тръшкането по леглата вече не ги броя. Хвърля, тръшка и блъска през по-голямата част от времето.
Сега в събота си идва баща му и отиваме най-после да го оставим с майка ми на село. Ще ходи гол и бос в градината и ще се учи без памперс. Това му е програмата.

# 139
Вече ви изчетох морските разкази Hug, погледнах някои чудесни снимки,http://community.webshots.com/photo/552570110/2390965710055448238jifcDp а тази е поредното предупреждение към мъжките майки Wink
Имах възможност за няколко часа да си видя порасналото момиченце. Точно за 1 седмица толкова много се е променила..., чистият въздух и натуралната храна добре й се отразяват на бузките и дупенцето. Р си е точно и правилно Р, дори и на мястото на Л, В... Joy Изнася концерти на съседските баби, репертоарът й е толкова богат, че съседките правели забележки на майка ми да не й пълним главичката с толкова инфо. Непрекъснато прави някакви маймунджулуци и майка ми твърди, че някой ден това дете ще стане артист Flutter
Има всичките 20 зъбчета, но въпреки че не я дразнят вече с растежа си много налита да хапе #Crazy Освен това проявява агресията си и чрез драскане, по-зле от котка е Close Да не говорим за АБЕ..., ИСКАМ! и т.н. Бях й казала (и започнах), че след АБЕ ще дърпам уши, но напук го казваше, сега майка ми  след АБЕ я пита, какво следва и тя сама си дърпа ухото, но това не означава, че не използва този грозен израз Sad
Вече заспива сама и почти съм сигурна, че бързо ще свикне с леглото си и новия дом след 2 седмици. Когато пътувахме към село минахме покрай новия блок и аз и го показах и обясних, че когато я вземем от село ще живеем там в Дружба-3, а до него има OMV и само като видя детския кът заподскача и се развика: Дружба-3! Дружба-3!  Дружба-3!  newsm44 newsm44 newsm44 Вече имаме ключовете за апартамента и преди голямото местени предстои козметично освежаване.

# 140
Еми на обяд ми се скара, че още не съм се отчела в темата от както сме се прибрали от морето. Едно че нямам време от хойкане по детски площадки, друго че като се прибера слънчасала и капнала, ме мързи да гледам, а трябва да пера, готвя, чистя........ #Crazy.
Вземам си бележка обаче.

Първо искам да поздравя всички именници, рожденяци и всички празнували всякакви поводи докато сме отсъствали   bouquet. Желая здраве и пари основно, и по много  thumbsup.
Честито и на M&D, за новото жилище - да си го ползват със здраве и да го пълнят с дечурлига.

Моренцето ни беше много приятно и времето изтече толкова бързо, като че за миг. Евата е станала дивачка от класа и се чудя къде ми отиде кроткото детенце  newsm78. Водата е нейната стихия и много се учудих, че не са и избили водорасли по краката от толкова киснене в нея. Няма страх от вълни, не иска да я държа, ами има голямо желание да се гмурка, нищо че потъва като талпа надолу. Що морска вода сме изпили......
Здрава е, дива и щастлива (поне се надявам).
Най-после започна да се заглежда в ТВ-то, но единственото което гледа е Телетъбис и честно казано не мога да ги понасям вече. Свалила съм и 5-6 филмчета и вече ги знае на изуст, само по началните акорди знае кое точно е филмчето и какво ще стане в него  #Crazy.

За тези, на които им се гледат снимки от морето, могат да хвърлят едно око тук :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51389

# 141
Здравейте момичета,
най-накрая се кротнахме в София. Един месец обикаляхме из море и планини  Grinning
И сега ако Кети не се е калила, не знам кога. Един месец е ходила гола и боса (без преувеличение), спала на климатик по чаршаф, пила студено, яла е сладолед на корем и още не знам какво. Всеки ден очаквах, че ще се разболеем, ама пу пу пу....
Вчера се върнахме от Слънчев Бряг. и естествено и от там имаме "весели истории". Качвам се до стаята с Кети и Ема (на 2г и 9 месеца). Двете търчат по коридора напред назад, а аз разговарям с камериерката. По едно време чувам писъци. А нашите да вземат да се качат в асансьора и някой да го извика. От четвъртия до първия етаж реват, а а з тичам по стълбите. По етажите само виждах учудени и съчувстващи погледи на гости на хотела. Стигнах преди тях, ама така се бяха изплашили. После срам  Embarassed разказват на всички как сами са се возили в асансьора. След два часа ги оставям на моята приятелка и отивам до тоалетна. Връщам се, гледам няма деца и питам "Петя, къде са децата?", а тя "какви деца?". Полудяхме и двете. По едно време ги виждаме и двете стоят в средата на бара на плажа и реват. никой не им обръща внимание. Питам ги "къде сте тръгнали, какво правите сами там?", а Кети отговаря "търсих те мами, искам те". От там все ме бъзикат, че щерка ми  ме прибирала от баровете.
Иначе съм страшно възмутена от чужденците по нашето черноморие. Видях дете на около 5-6 години, което ходеше гордо с биберона в устатата. Имаше такива изцепки и с памперси и ги возят в колички. Ама видя ми се много странно и тъпо newsm78
Ето и нашите снимки от морето и планината. Едвам съм намерила какво да кача. Ама тя на всичките снимки е голичка.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2256&AlbumId=60291
 Все още не съм качила тези от Слънчев бряг.

За АБЕЕЕЕ сме се разбрали, че се казва моля. И когато каже абееее, само я  поглеждам строго и тя казва моля.  наблюдавам, че и другите деца използват тази думичка. Иначе Кети малко се кротна. Помните как се оплаквах. Пак си е моето дзверче, ама в по-мека форма. Тренирах я да не я нося. И една седмица не ме е закачила да я нося, но като дойде баща й.... какъв рев, какво лигавене настана.... Веднага се сетих за израза на бабите "Ама тя така при нас не прави"
Хайде а сега чао и  целувки

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 17:19 от Evjeni

# 142
  • София
Ееееех, 4е хубави тези момиченца бе!!!!
Зори много мъчно ми е за вас бе, хайде повторение да правим Wink
Жени , Кети страхотни къдрици има!!!

# 143
Жени , Кети страхотни къдрици има!!!
Гадже та дрънка  Mr. Green
Това ми беше едно от условията:
1. момиче
2. къдрава коса
3. сини очи
Е по точка 3 ще се явяваме на поправка

# 144
Иначе съм страшно възмутена от чужденците по нашето черноморие. Видях дете на около 5-6 години, което ходеше гордо с биберона в устатата. Имаше такива изцепки и с памперси и ги возят в колички. Ама видя ми се много странно и тъпо newsm78

Жени, точно и нас това ни учуди адски. Деца, на видима възраст 4-5-6 години се возят в колички и смучат биберони. Ама биберона е непрекъснато в устата, даже и когато се пуска по пързалка или се къпе в морето  #Crazy. А краката им вече на метър след количката, ама се возят..... Не мога да разбера до къде свършва удобството и от къде започва мързелът ... newsm78

Иначе снимките ви са много сладки и аз подбирах доста, защото и ние сме нудисти  Laughing. Ева стигаше до плажа с банския и само като стъпеше на пясъка мяташе сандалите на една посока, банския на друга  Laughing.

# 145
Еми, малко остава, септември наближава   Whistling.

За повторение нямам шанс  Money Money Money.

# 146
Здравейте и от мен!
Зори, Жени, страхотни снимки!

M&D, честито за новото жилище! И аз от днес мога да се похваля със същото!
Надявам се бързо да приключим и до Нова година да се нанесем. Може да обменяме идеи........ Laughing

Ние в петък отидохме на село да оставим Боян и майка ми да се гледат. Не се разминахме без екшън.
Точно преди да заминем, седяхме на площадката и си чакахме шофьорите, когато Боян се видя с едно негово другарче и доби брилянтната идея да се катерят по пързалката. Досега винаги съм била до него, но този път не случих на бърза реакция, защото бях далеч. Докато му извикам да не се качва без мен, той вече летеше надолу с главата и пред очите ми се приземи с челото на цимента. Звукът, който чух, не мога да го опиша. Просто спрях да дишам и всичко ми се струваше ужасно бавно. Все едно краката ми бяха залепнали. Когато стигнах до него, той започна да се движи и писна. С голямо облекчение посрещнах тоя писък.  newsm17  Слава Богу, нямаше кръв или избити зъби. Точно в средата на челото му имаше такава цицина и ожулена кожа, че ми замяза на циклоп. Изчистих го, доколкото ми позволи, а после цяла нощ не спах и го наблюдавах за реакция.
Не мога да си простя факта, че не бях по-близо. Не можех и да го набия. Сега се надявам да няма последствия по-късно. Мажа го с едно кремче "Бочко" и доста бързо се оправя, но така ли ще изтръпвам оттук нататък? newsm12
Сега ще стои с майка ми един месец. Големи магарии натвори още първия ден. Плямпа като за световно. Последния хит е:"Мамо, аз съм ти сърдит. Пречиш ми да играя!" (опитвам се да го извадя от басейна, където кисне от половин час) и "Дядо, къде отивам?"
Снимах го и утре ще кача снимките да видите какъв фенер има на главата...

# 147
Добре, че се пооживи нашата темичка, иначе незная, как щях да преживея липсата на нашата принцеса.
Сарсарилке, мила, сърдечно пожелавам бързо да зарастне раната на геройското чело, скоро да не си спомняте за случилото се PraynigНа никого не пожелавам твоето преживяване. Тръпки ме побиват само като си спомня как ми омекват коленете, когато Дария се катери и спуска на пързалка от тези високите, увитите...
Благодаря ви, момичета, за честитките послучай новодомството ни Hug На Sarsarilka да й се връщат пожеланията на квадрат, а за пожеланията на Зори ще си помислим newsm78, но ... сърце да е широко Grinning
Набързо погледнах последните фотосесии на големите госпожици, пу-пу Flutter Flutter Ееех, вече са си момиченца и момченца, а не бебоци...

# 148
Да попитам момчешките мами - постригахте ли къдриците?
Аз още се назландисвам. Преди години брат ми имаше коса до раменете, цялата на масури, и беше разкошен. После го постригахме и никога повече не видяхме къдрица. Сега има чуплива коса, но е на 22 години.
Хем искам да облекча горещините и да спра потенето, хем не ми се иска да се разделя с къдриците. Ще го оставя още малко, но не постъпвам ли егоистично?

# 149
  • София
Да попитам момчешките мами - постригахте ли къдриците?
Embarassed Embarassed Embarassed Явно си пропуснала нашите снимки на "малкия будист" Embarassed Embarassed
Да ти кажа аз съжалих, 4е го подстригах, но пък на детето му е супер лекичко в тези жеги. А ако разсъждаваш, че ако подстрижеш няма да има къдрици, занчи до пубертета трябва да му пускаш "киче" Wink Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт