АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 044
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Кети като не ми дава да среша й казвам, че косата ще й стане на топка и ще я подстрижа като момче. Настава голям рев, но пак се гони ме да се сресваме. Голяма мъка ми е тази дълга коса, но пък за сега няма да я пипам. Иначе дава да я връзвам и глася, стига да не съм с четка в ръка.
В момента сме на фаза ЩО??????? Лудвам от всякъде. Започва се къде отивам?, А що? и всеки мой отговор е последван с Що? Не е ли малко рано на този период? Трябва да поотворя Спок.

А забелязвате ли как се хили Кети докато я снимам. Много трудно вече мога да я хвана да я снимам без да е озъбена до уши Mr. Green

# 151
  • Sofia
Много съм щастлива, че темата се оживи Mr. Green Че аз вися нон- стоп вече в Софето и ми е скука без вас Heart Eyes

Снимките са суперски, изглежда добре сте си изкарали...А Кети явно като Виктор си е наумила, че това и е специалната усмивка за снимки...Сладка както винаги и въобще случихме на мацки ние    bouquet  И Виктор понякога пита точно ЩО. Може би им е време и аз не съм чела по въпроса...И понякога прави заключения - вчера например "Сега спиме щото вънка сънце няма"  newsm78 Развиват се наборите Whistling

Сарсарилке, ужасно е това с падането...Замислих се че и аз се отпускам и го гледам отдалеч как се катери, а като се замисля са още доста малки...все пак. Бързо ще мине цицината, няма грижи, добре че не е цепнал главата по сериозно..
А Виктор пък си изкълчи глезена и сега куца като Шокър милия..Вече му поразмина де, поне ходи, защото 3 дни само лежеше по корем и го носехме...Но и при нас е бил малкия дявол пу пу.

За подстригването - лятото го подстригвам през 2 седмици, много се поти и без това и така му е по- леко..Не че имаме къдрици обаче, ако имахме можеше и да се замисля newsm78

# 152
"Сега спим щото вънка слънце няма"  newsm78 Развиват се наборите Whistling

Сарсарилке, ужасно е това с падането...Замислих се че и аз се отпускам и го гледам отдалеч как се катери, а като се замисля са още доста малки...все пак.

И Кети стига до тия умозаключения. Свикна да се буди в 7:15. Аз обаче не искам да ставам толкова рано и й казвам "Сега няма слънце, когато няма слънце се спи". Заспива и после не мога да ви обясня с какви радостни викове и крясъци ме буди към 8:30-9:00 и крещи с цяло гърло "Има слънцеееее"

А за падането и пазенето аз винаги съм била по-непредпазлива от масата майки. Винаги съм я оставяла да се катери и прави каквото иска (пързаля се по пързалките във всевъзможни пози). Естествено наблюдавам, ама то всички прочетохте какви ги сътворихме с нея това лято...

# 153
  • София
Явно има акселерация, така че Весе, Спок няма да помогне особено Mr. Green Възрастта на тези нескончаеми въпроси би трябвало да е около 3, а на мен отсега ми се надува главата с едно и също- "ко е това мамо???", "на кой е това мамо", "де оставам това мамо", "що там мамо", направо е неуморим. Най-смешното е, 4е има една голяма Енциклопедия на животните и по сто пъти ме пита едно и също, накрая ми писва и му казвам "занеш какво е това" и той важно-важно: "да знам, бяла мечка" Mr. Green
Днес с баща му шпионираме пред стаята, отворил си енцикопедията и декламира: "това е бяла мечка, това е дуга бяла мечка , това е пингин, това е финче (делфинче), това са динодави (динозаври)- диподок (диплодок) , тизавър йекс (тиранозавър рекс), нооооогу вотни".
Смях!
Мисля, 4е сега е най-най забавният и сладък период в речевото им развитие. Да не говорим за умозаключенията. Питам го )гледайки снимките на Евка), "кой е това?". а той "Еваааа", "Ти обичаш ли Ева"? "даааа, Еви убава и умнааааа!, Бичам Ева. Пепи пиател, Пепи убав, Пепи умен!". Сладури!

# 154
Питам го )гледайки снимките на Евка), "кой е това?". а той "Еваааа", "Ти обичаш ли Ева"? "даааа, Еви убава и умнааааа!, Бичам Ева. Пепи пиател, Пепи убав, Пепи умен!". Сладури!
Това просто ме разби! Еми, благодаря ти, че ме развесели от сутринта. Сега целия ден ще ми е засмян.

Ние с Иринка днес отиваме на интервю с една журналистка от местния седмичник. Ще си говорим за кърменето, за отглеждането на деца... Стискайте палци да мине добре. Ще ни правят и снимки. И аз - нали съм умница, снощи пуснах в пералнята най-прекрасния тоалет на госпожицата, за да е чистичък за снимките. И после съм заспала и сега ги намерих на топка мокри в пералнята. ooooh! Проснах ги, че тук е доста горещо и има надежда да изсъхнат до 10 ч., ама май няма да ме бъде.

# 155
Сеньора Хапка, сигурна съм че ще се прадставите великолепно  Hug! Тоалета и да не изсъхне не го мисли, Иринката е невероятен сладур и без всякакъв тоалет  Heart Eyes. Все пак аз използвам сешоара в такива случаи  Smile.
Хайде после искам един брой от вестника или поне да измислиш начин да ни покажеш статията.
Стискам палци !

п.п. А Еми ако иска да пресъздаде разговора на Ивчо и Ева докато той беше на тоалетната чиния в ресторанта на едно заведение, а тя му държеше ръката и тоалетната хартия, да видиш какво е смях  hahaha.

# 156
  • Sofia
Eй сега току що прочетох, че моя син е вече в така наречения "период на неравновесие", а това се разбирало когато детето се държи като малко зловредо чудовище - какъвто е нашия случай...Преди секунди крещеше с цяло гърло, а сега ми вика "Не чукай - хората спят" със сериозен глес...Ще ме подлуди, сега сядам да чета как да се справя с истериите му..Сега легна на земята да се пече на една осветена от слънцето ивица...Но забелязвам, че когато сме навън е по- кротък така, че след малко го подкарвам и до довечера сме в градинката..РАзкажете как се справяте вие, като се тръшне кво да правя? Да игнорирам или да му угодя? ИЛи друго? ХЕЛП Mr. Green

# 157
Веси,  то толкова различно e всяко дете.Общо взето за нашите овнета и телчета трябва да е с добро, защото всичко правят на инат. Знаете аз как пищя от Катрин, даже понякога ставам смешна, ама..... Ето Кети на пръв поглед прави впечатление на мирно и кротко дете. Всички ми казват така, докато не останат повече от един ден с нея. Явно самата тя не си проявява магарлъка пред чужди веднага. Иначе аз си промених коренно държанието към нея. Сега съм много по-строга.  Не разрешавам да се купи всичко каквото се види и съм наложила сигурно хиляда правила. Да ви кажа  чувства се промяната. И аз и тя сега сме по-спокойно. Обаче щом видя баща си,а после баба си и дядо си си стана същата лигава Кети. Просто знае къде минава номера
Едно от правилата ми е носенето.Забранила съм го!!!!!! Вчера тръгваме от едно заведение,тя се хваща за краката  ми и поглежда дядо си  и му казва "искам да ме  гушнеш деде". Не се и опитва да ме накара аз да  я нося. Свекито е много възмутена, че не искам  да я нося. ама в крайна сметка за гушкане си има друго време и място не докато сме на разходка, а и догодина като настаним братчето в коремчето на мама.....
Момичета в супер настроение съм. Самата аз  не мога да си се позная. Тази отпуска ми дойде супер  и не мога да си сваля усмивката от лицето

# 158
Аз пък сметнах, че ако сега почнем да правим бебета, ще се родят точно за рождените дни на нашите зайци. Хихи, на мен ще ми е трети удар!

# 159
  • София
Аз пък сметнах, че ако сега почнем да правим бебета, ще се родят точно за рождените дни на нашите зайци. Хихи, на мен ще ми е трети удар!

хаха аз тази сметка откога съм я направилаааа. Ама , уви, мина ми котка път и сега ще трябва да се влача по едни гадни изследвания... Confused Embarassed Надявам се, 4е няма да е сериозно и догодина все пак да се увеличим  Laughing

# 160

хаха аз тази сметка откога съм я направилаааа. Ама , уви, мина ми котка път и сега ще трябва да се влача по едни гадни изследвания... Confused Embarassed Надявам се, 4е няма да е сериозно и догодина все пак да се увеличим  Laughing
и на мен ми се чини, че ще е по-добре да поизчакаме Grinning Wink

# 161
  • Варна
Добър день! Драго ми е да дода на гости! Ходих на плажа, оставих там детето, другата седмица ще ходя пак и ще си го взема.
Селска идилия с баба, дядо и прабабка, една сюрия послушни, мазохистично настроени котки, много море и никакви сладкиши. Оставих бедно дете за 1 седмица, много празно било без Смешката ни и сега леко страдаме с бащата й. Доста скука в празния дом, затуй се утешавам с любимата талавизия на Майчо - Планета. Не съм очаквал, но явно съм пристрастен, щото тя я слуша за успокоение и съм свикнала с таз мюзика. Няма лошо пък, ту салса, ту фолклорност. По тоз въпрос, на селото замъкнахме и талавизор с видео и няколко касети със записи на гореупоменатата тв програма. Да гледа каките и да се радва.
Дядото е евакуиран там с колата. Плажа е на 2 км, ще туря снимки да ви покажа раят. Плитък, пясъчен гьол, ограден с камъчки. Бебе не излиза оттам, плува ту с пояс, ту без, много щастие. Какво ще я правим като се върнем у градот не е ясно. Ще загине от скукота.  ooooh!
Такиви ми ти работи, наснимал съм я, като сваля фотоси, като ги закача, обещавам да се похваля, но сега ще уча за изпит, щото да ставам ученик. Пожелавам си успеф и ще идвам пак.
Чал съм! Бъдете здрави!

# 162

и на мен ми се чини, че ще е по-добре да поизчакаме Grinning Wink
Ооо чакаме, чакаме, иначе ще се  Mr. Green
И ние се бяхме засилили, но поразмислихме трезво и го оставихме за догодина. А нали ще бъде "батче", от сега се подготвяме за него. Даже днес се обадих на гинеколога, който ме изражда и той се смее и ме попита дали не съм му намерила работа. Grinning А то каква работа, такъв куцуз като мен. Може ли ми кажете да отидеш два пъти на море и един път на планина в един месец и всичките пъти да бъдеш .... мммм да сещате се??? КАРЪК

# 163
Леле с туй бебеправене ще вземете да ме заразите и мен Laughing

Аз бях решила само с едно да мина, но.... нещо напоследък се улавям как се захласвам по малки сладки мишоци-бебоци.

# 164
Аз категорично се отказах от бебеправенето тази година и го отложихме за догодина най-рано. Удаде ми се възможност да гледам племенницата (на 6 м,) и Ева за един следобед и ми се видя бая нанагорно, въпреки че нещата бяха относително спокойни. Но за по-дълъг период няма да мога да издържа, а аз категорично съм отхвърлила възможността някоя баба да се настани трайно при нас  Twisted Evil. така че братчето ще почака още година поне  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт