АПРИЛСКА и МАЙСКА лятна ваканция

• 23 043
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да разкажа прословутата сценка с Евка и Ивчо в тоалетната:
Значи играят и Ивчо "Мамоооо ака ми се"
Тичаме към тоалетната на ресторанта, постилам аз хартия на седалката и пр. Идва Евчето, видимо заинтригувана. Гледа от 20см разстояние.
Ивчо почва да напъва и пуска каквото трябва. Евка "Баво на мичетоооо!!"(браво на момичето-нали на нея така и казват Simple Smile  ), аз "Има ли още?", Ивчо с един измъчен глас "Даа!", а Евка пак "Баво на мичетооо", Ивчо "Еви не бавоо,имам още ако, ела галям те", Идва Евка още по-близо, Ивчо я гали по ръката, а тя го гушка, гали го по главата, вика му "оо-оо", а той  "Еви бичам теее!" и я целува. И тва докато моят хубостник си ака, аз едвам го държа на седалката на тоалетната, а Евчето наднича да види за резултата. Смях голям. То не се преразказва.... Joy Joy Joy

# 166
Да разкажа прословутата сценка с Евка и Ивчо в тоалетната:
Значи играят и Ивчо "Мамоооо ака ми се"
Тичаме към тоалетната на ресторанта, постилам аз хартия на седалката и пр. Идва Евчето, видимо заинтригувана. Гледа от 20см разстояние.
Ивчо почва да напъва и пуска каквото трябва. Евка "Баво на мичетоооо!!"(браво на момичето-нали на нея така и казват Simple Smile  ), аз "Има ли още?", Ивчо с един измъчен глас "Даа!", а Евка пак "Баво на мичетооо", Ивчо "Еви не бавоо,имам още ако, ела галям те", Идва Евка още по-близо, Ивчо я гали по ръката, а тя го гушка, гали го по главата, вика му "оо-оо", а той  "Еви бичам теее!" и я целува. И тва докато моят хубостник си ака, аз едвам го държа на седалката на тоалетната, а Евчето наднича да види за резултата. Смях голям. То не се преразказва.... Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Сценката си беше точно за видео запис, който после да пратиш на Робин Кафалиев  Laughing.

И по този повод се сетих за още една подобна случка с двамата и ще я разкажа, за да се посмеете.

При последното ни ходене в София преди 2 месеца сме се събрали при Еми. Ивчо се разхожда гол у дома и Ева за пръв път вижда мъжка "пишка" ( с изключение на бащината и но все пак мъжа ми се прикрива на път за банята и не е успяла да разгледа качествено). Та силно впечатлена че нещо виси от пред, казва :
 Shocked Мамо, Ибчо (не може да каже В) ака !!!

hahaha hahaha hahaha

# 167
  • Добрич
Еми, Зори, умрях си от смях с вашите истории. Laughing  Laughing
Направо ми подобрихте настроението, благодаря!

# 168
Еми, Зори, с глас се смея на тези сценки! Наистина са били за видео запис. Сладури! Да са живи и здрави!  Heart Eyes

# 169
 Joy Joy Joy, благодаря ви Еми и Зори, че ми върнахте усмивката на лицето  bouquet
Сеньора Небесна Краставичке, тискаме палци за успешното ти представяне на изпита!!! По какъв повод и по какво е въпросният изпит?
Аз да споделя, че нашето момиченце все още е на село при баба и ще си го вземем най-рано след 1 седмица. В сряда вечерта ходих да си я видя и да й занеса нови сандалки, защото от много тичане е скъсала другите, а джапанките умишлено обувала разменени...
Много ми се зарадва, целувки, прегръдки... похвали се на всичките си нови 60-70 годишни приятели: "Мама ми купи нови сандали. Червени са.", но през нощта ме изгони от леглото и пожела да се гушка с баба Пепчи  Confused

# 170
ха и Кети си обува джапанките все на опаки. Като я помоля да ги размени и дума не дава да се издума. И си ходи много горда с тях. Друг е въпроса, че е влюбена в джапанките и не иска и да чуе за дандалки

# 171
  • София
Аз ви чета редовно,да знаете   Grinning.Те нещата при нас са като при вас и затова не пиша.
По повод пишлето на Ивчо се сетих,че Кари като видя за пръв път беше на племенника ми .Ние и казахме,че Мишко има пишка,а тя "Искам пипам Мишко пишката" .След това бяхме на кафе и тя впечтлена вика на баща си"Татеееее аз пипах Мишко пишката"А той"Добре тати ама тези неща не се казват пред хората" Grinning.То имаше и "Искам цункам Мишко пишката"ама това между нас да си остане   Wink .
Кари тя като наборчетата си постоянно разпитва за всичко.Сега има временно детегледачка,защото аз вече ходя на работа,а яслата е в ремонт.
И ние от около месец махнахме дневния памперс.След седмица свеки ще идва да я вземе в Белене за 2 седмици.Сега се радвам,че ще имам време за себе си(знаете,че ние с нея не се делим) ,но сигурно ще ми е мъчно.Много искам да я заведа на басейн ,но не знам къде.Ако сте ходили някъде (в София) ще се радвам да споделите впечатления.

# 172
  • Варна
По повод на пишките, не виждам защо бащите се крият от дъщерите си в невръстна възраст, а майките се показват на синовете си и т.н... Ето, децата невидиждали, трогнати, потресени... Голото тяло не е срамно и смятам, че малките деца не бива да се възпитават в срам от собствените си полови органи, както и на другополови такива. Мая вижда баща си гол често и отдавна не й прави впечатление мъжкият полов член, приема го за нещо съвсем нормално.
Пък.

# 173
Не мисля, че се крият, по-скоро не се е получавала ситуация, в която да видят. Нашия тати се  къпе и облича едва когато детето заспи или сутрин все още спи. Кети видя баща си за  първи път гол някъде около годинка. Излиза той от банята, бърше се и ми разказва нещо супер увлечен. И тогава малката се засили към него, сочи и вика "Ау ако, мишеееее".  На  детето на това му прилича. Сашко умря от срам. Изчерви  се, скри се, беше му страшно неудобно. По едно време само ревеше да го гледа как пишка. А на Сашо му е неудобно. Аз го накарах да й покаже един път. Не знам дали постъпих правилно   newsm78
Ама е факт, че сега вече мъжките атрибути не й правят впечатление. И на плажа беше само сред малки мъжурля и пак никакво внимание.

Аз сега съм я оставила на свеки и сме младоженци с мъжо. Обаждам й се преди малко и тя ми казва "мамо, аз не тушам, ела вземеш ме". А свеки се смее и казва, че много е слушала, ама е намерила начин как да ни каже да си я вземем. Тати сега запали със сто да си я прибере

Кате, не  съм  ходила на плаж в София, ама може да  се разберем да ги заведем заедно. Кети все още от време на време  се сеща за Каи

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 10:35 от Evjeni

# 174
Сега, за да не остане някой с погрешно впечатление  Laughing. Татко и на Ева също се разхожда гол преди и след баня, обаче след един случай в който Ева реши да го ощипе изневиделица по едното място, вече гледа да не и се набива на очи излишно  Laughing. Той също има навик да се къпе посред нощите, така че ситуациите в които се разхожда дибидюс из апартамента са малко, а умишлено да се съблече и да се развява... Shocked. честно казано лично аз не го приемам.
На плажа също имаше доста голи момчента, които не я впечатлиха с нищо.
Друго си е обаче на Ибчо пишока  Laughing.

# 175
  • Варна
Вий не ми ги разправяйте на мене тия.. Цъ.  Naughty Знам ва аз вас, лишавате децата от знания, насаждате предпочитания към определени младежи, чрез подтикване към любознателност към различните им пособия на труда.. Не ми са извинявайти въобще!
Срамота.

# 176
  • София
Ние пък (сега да не ме линчувате) май сме в другата крайност и в тия жеги сме си дибидюс из вкъщи, Ивака хич не се впечатлява. Някой път вземе та закачи баща си или го щипне и големия Иво се пищисва и не мога да му набия в главата, 4е за две годишни деца дали те щипят по ръката или по... е все тая. Не че подтиквам детето си да пипа хората тук и там, ама предпочитам да не се впечатлява от голотата на този етап....

# 177
  • Варна
Турих тука 5 снимки на дитету, дан съм без хич, я.  Crazy

Стискайте си палеца във Вторник, ще ходя на изпит за студена студентка, ще ходя да уплътнявам времето си с психологични възприятия и екзистенциални прочити. Тъй де.  Blush

# 178
Историята за Евка и Ивчо в тоалетната е наистина абсолютен хит! Само като си ги представих двамката и ме напуши на смях Joy Малко ми е терсене, че не можем да се виждаме с децата и ние толкова често, ама какво да се прави.

Днес ходихме на плаж с децата - да покажа и аз някое кадро, да ни видите какви сме големи станали
http://i3.photobucket.com/albums/y76/sladka_hapka/DSC01681.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y76/sladka_hapka/DSC01678.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y76/sladka_hapka/DSC01677.jpg

# 179
  • София
То бива съвпадения,ама без да се наговаряме да купим на децата си еднакви басейни newsm62 . И Мая, и Евка и Кари се плицикат в еднакви басейни.Зори,това е поредното ни съвпадение .
Кари вече ми чете книжки.Вчера ми чете "Маша и мечока".Много е сладка като се опитва да разкаже приказката с един такъв сериозен тон.
Хапчице,кажи къде е това красиво местенце където сте ходили на плаж.

Общи условия

Активация на акаунт